Popcorn Hour c200 - Side 10

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Side 10 av 24 FørsteFørste ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 20 ... SisteSiste
Viser resultater 181 til 200 av 462
  1. #181
    Newcomer
    Medlem siden
    Apr 2007
    Poster
    25
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    C200 og tilgang til delte mapper

    Hei.

    Da har min C200 kommet på plass med Blu-ray spiller og hardisk. Alt ser ut til å virke greit, men lurer litt på oppsettet av boksen mot Windows Home server. Jeg har alt liggende på Home server med delte mapper, som selvsagt er tilgjenglig i windows. Prøver å kjøre Windows Media connect på C200, men da får jeg ikke med alle mapper og filer. Noen mapper kommer ikke opp på lista. Noen som har noen bra tips???

    Har oppdatert til siste firmware og kjørt NMT oppsettet. (fulgt boka)

  2. #182
    Newcomer
    Medlem siden
    Apr 2007
    Poster
    25
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av kennethd
    Hei.

    Da har min C200 kommet på plass med Blu-ray spiller og hardisk. Alt ser ut til å virke greit, men lurer litt på oppsettet av boksen mot Windows Home server. Jeg har alt liggende på Home server med delte mapper, som selvsagt er tilgjenglig i windows. Prøver å kjøre Windows Media connect på C200, men da får jeg ikke med alle mapper og filer. Noen mapper kommer ikke opp på lista. Noen som har noen bra tips???

    Har oppdatert til siste firmware og kjørt NMT oppsettet. (fulgt boka)
    Ingen andre som svarer;-) så da svarer jeg selv...

    Delte mapper hentes opp med smb://ip/mappe i menyen for nettverksstasjon.
    Fikk det til å virke nå, og alt funker som det skal. Gjenstår å sjekke BD ISO hvordan det går.

  3. #183
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2006
    Poster
    195
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av kennethd
    Ingen andre som svarer;-) så da svarer jeg selv...

    Delte mapper hentes opp med smb://ip/mappe i menyen for nettverksstasjon.
    Fikk det til å virke nå, og alt funker som det skal. Gjenstår å sjekke BD ISO hvordan det går.

    Hadde jeg sett denne før så kunne jeg svart deg, da jeg også har en Mediaserver stående.

    Men det var flott det løste seg da

  4. #184
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2008
    Poster
    150
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    TS-filer og teksting og C-200?

    Jeg har prøvd den nye WD TVHD og jeg har ASUS HDP-R1, og de finner ikke tekstingen fra TS-filer fra en satellitt PVR tuner. Årsaken er nok at det er amerikanske produkter og at teksting er helt forskjellig i NTSC som i PAL. Ved å kjøre TS-filen gjennom ProjectX kan jeg lage en SUB-fil med teksting, som da lar seg spille av. Men det er jo noe herk å måtte gjøre det... WD TVHD takler heller ikke TS filer særlig bra, mens det gjør ASUS.

    a) Kan TS-filer (både vanlig og HD) spilles av på C-200?

    b) Finner den tekstingen (eller må en lage egne tekstfiler som over)?

  5. #185
    Grunnlegger lygren sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    14,968
    Takk & like
    Blogginnlegg
    27
    Nevnt
    18 post(er)
    AVtorget feedback
    1
    (100.00% positive tilbakemeldinger)
    Problemene jeg opplever er definitivt knyttet til "HD"-lyden. Hvis jeg kjører filmene uten lyddekoding (dvs rett til projektor), funker det som en drøm... Jeg får teste om det funker å rett og slett bare bruke den koaksiale utgangen til lyd og slå av lyd over HDMI slik at lydsignalet nedkonverteres inntil videre. En får vel anta at støtte for HD-lyd dukker opp før eller siden... Problemet med lyden har for øvrig "spredd" seg til alle filmer nå. Skjer litt etterhvert på noen av filmene, men samme feil på samtlige.

  6. #186
    Grunnlegger lygren sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    14,968
    Takk & like
    Blogginnlegg
    27
    Nevnt
    18 post(er)
    AVtorget feedback
    1
    (100.00% positive tilbakemeldinger)
    ...da har jeg prøvd å teste et par løsninger uten hell:

    1. ny firmware, der de nå har lagt til mulighet for å støtte eller ikke støtte DRM (digital rights management). Hadde et håp om at det kunne være løsningen, men ie...

    2. prøvde å sende over lyden via koaksialutgangen i stedet... No luck - ingen lyd - boksen klarer rett og slett ikke å nedkonverere HD-lyden ser det ut til...

    ...det er stadig tydeligere at denne boksen innehar vesentlige svakheter mht HD-avspilling... Det er fremdeles kun visse titler den sliter med på filmklipp, men på hele Blu-ray-isoer sliter den stort sett på alt...

    Jaja, kanskje ny firmware vil løse flokene, men foreløpig er det jo litt begrense hva folk kanskje får brukt en slik til når ikke Blu-ray-rips funker å spille av...

  7. #187
    Intermediate spoonfeedme sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2005
    Poster
    1,254
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Får man analog lyd ut når man spiller av HD-lyd?

  8. #188
    Grunnlegger lygren sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    14,968
    Takk & like
    Blogginnlegg
    27
    Nevnt
    18 post(er)
    AVtorget feedback
    1
    (100.00% positive tilbakemeldinger)
    Mulig, har ikke testet... Du tenker altså på standard stereo høyre/venstre? Antar vel egentlig det, men en vet jo aldri med denne saken... Den har jo ikke analoge pre-utganger for 5.1/7.1...

  9. #189
    Intermediate spoonfeedme sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2005
    Poster
    1,254
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Må vel regne med at de får på plass en FW som etterhvert gjør at boksen håndterer formatene riktig. Jeg trenger 2.0 lyd på en NMT som skal levere til et stereo-oppsett men frykter lyden er forferdelig dårlig. Når kommer de store produsentene med slike løsninger? Hadde vært deilig med et gigantisk Denonmonster som spiller av alle plater og alle filer.

  10. #190
    Guru RuneW sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2005
    Sted
    Sarpsborg
    Poster
    11,035
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av lygren
    Jaja, kanskje ny firmware vil løse flokene, men foreløpig er det jo litt begrense hva folk kanskje får brukt en slik til når ikke Blu-ray-rips funker å spille av...
    Hva med avspilling av "alt annet" enn DB-iso'er innen video?

    Når det er sagt må jeg jo være enig i at den blir unødvendig å kjøpe noe såpass dyrt for noe f.eks en A-110 gjør minst like bra.

    Har du sjekket diverse fora over dammen om de har de samme problemene med BD-ISO-avspilling som deg? Hvis det er plent umulig å få dette til, ville jeg tro det hadde vært et ramaskrik vi kunne høre helt hit...

    Noen forslag til videre testing:

    - Kan det ha noe med soner/regioner å gjøre? Har du prøvd BD-filmer fra statene?
    - Er det innstillinger i AnyDVD-HD du kunne ha lekt med?
    - Har du prøvd å bytte receiver?

  11. #191
    Grunnlegger lygren sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    14,968
    Takk & like
    Blogginnlegg
    27
    Nevnt
    18 post(er)
    AVtorget feedback
    1
    (100.00% positive tilbakemeldinger)
    Har prøvd å lese meg til dette på det amerikanske forumene og må si jeg er overrasket over hvor liten erfaring det foreligger rundt nettopp avspilling BD-isoer... Tror kanskje ikke det er noe de fleste bruker denne "burken" til pr. dato, er nok mye "HD"-nedlastning fra nettet denne saken brukes til, og til det funker det jo flott (som A-110).

    Vel, ettersom 8 av 11 klipp virker fint og alle er sone A tror jeg neppe sone er relatert til problemet. Dernest er det jo som nevnt slik at de spiller av perfekt om jeg ikke mater ut lyden...

    AnyDVD har liksom ikke noe instillinger å justere når en bare skal rippe plata 1:1 som jeg har fått med meg?

    ...når det gjelder receiver ER det jo mulig det vil kunne hjelpe... Nå funker jo de samme filmene på receiveren ved avspilling fra en Sony BDP-S350 (PCM), så det er i så fall relatert til dårlig "matching" mellom popcornen og Onkyo TX-NR1007-receiveren...

    Når det gjelder filmene er det feil å si at ingen virker, det var i går (!), nå funket plutselig de fleste igjen, da med unntak av de samme filmene som også sliter på filmklippene, der samtlige har Dolby TryHD-lyd (MEN - som nevnt funker også filmer og klipp MED Dolby TruHD, da f.eks. Kong Fu Panda).

    ...takker uansett for hjelp i feilsøkingen RuneW, hadde vært flott å finne ut av dette... Er mulig jeg skal få testet en annen receiver da, selv om jeg er skeeeeeptisk...

  12. #192
    Guru RuneW sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2005
    Sted
    Sarpsborg
    Poster
    11,035
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av lygren
    ...takker uansett for hjelp i feilsøkingen RuneW, hadde vært flott å finne ut av dette... Er mulig jeg skal få testet en annen receiver da, selv om jeg er skeeeeeptisk...
    Bah! Føler ikke at jeg har bidratt med så mye akkurat, men jeg er veldig interessert i å få dette opp å gå! Jeg hadde sett for meg denne pøsen i kinoen, men er blitt litt mer avmålt nå...

    Grunnen til at jeg nevnte receiver er at jeg mener å ha hørt at nettopp lyd-decodingen har vært litt kilent mellom PCH'er og receivere, men om det er kilden til dine problemer er jo svært usikkert da.

    Sitat Opprinnelig postet av lygren
    Samme problemer med .ts/m2ts-filene jeg har rippet fra Blu-ray-platene [...]
    Nå vet jeg ikke om ting har forandret seg siden du skrev det over, men hvis det er som du sier over, så er vel BD-ISO "frifunnet" som årsak til problemene?

  13. #193
    Grunnlegger lygren sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    14,968
    Takk & like
    Blogginnlegg
    27
    Nevnt
    18 post(er)
    AVtorget feedback
    1
    (100.00% positive tilbakemeldinger)
    Ja, de er "frifunnet" de, er jo de samme filmene som går igjen og lager trøbbel også som filmklipp... Det som som nevnt går igjen er Dolby TruHD-lyd i utgangspunktet, den liker liksom ikke kodet lyd, men heller LPCM "rålyd" som den slipper å gjøre noe som helst med. Jeg tror problemet ligger i overføringen av Dolby TruHD-signalet til PCM i Popcornen, mens den klarer fin LPCM-lyd i de tilfeller det er tilgjengelig samt av en eller annen grunn overføringen av DTS-HD.

    ...samtidig - det som du sier helt klart mulig at problemet ligger i receiveren, men jeg tviler jo liksom litt når SAMME "plata", da spilt av fra en Blu-ray-spiller med eksakt samme data funker helt fint på samme receiver...

    Uansett - hvis det er "overgangen" mellom Dolby TruHD og PCM som er problemet må jo det være noe de klarer å ordne med en firmware-fix skulle en tro... Litt av problemet er jo imidlertid at ingen snakker om dette problemet på Popcorn-forumet, mulig jeg må ta meg bryderiet med å registrere meg og rapportere feilen...

  14. #194
    Grunnlegger lygren sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    14,968
    Takk & like
    Blogginnlegg
    27
    Nevnt
    18 post(er)
    AVtorget feedback
    1
    (100.00% positive tilbakemeldinger)
    ...for øvrig fungerte Casino Royale knirkefritt før firmware-oppgradering, men nå funker ikke Blu-ray-filmen helt plutselig, mens klippene funker DELVIS... Er jo noe snodig med den boksen da, blir spesielt skeptisk når tingene endrer seg for hver gang en slår den av og på, er liksom ikke videre stabilt opplegget pr. dato... Som nevnt funket jo ingen av Blu-ray ISOene i går, men fungerte igjen nå etter firmware-oppgraderingen, da altså med unntak av Casino Royale, som funket før, men ikke nå........... PUHHH.....

  15. #195
    Guru RuneW sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2005
    Sted
    Sarpsborg
    Poster
    11,035
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av lygren
    [...] mulig jeg må ta meg bryderiet med å registrere meg og rapportere feilen...
    Ja, noe annet er jo slappfiskeri ;-)

    Jeg har faktisk fått brukbar support (ikke veldig bra) der som har hjulpet meg en del ganger.

    Jeg kjenner ikke C-200, men det er vel en del options under "audio/video", da fortrinnsvis "audio", som du kunne ha undersøkt?

  16. #196
    Intermediate marsboer sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2005
    Poster
    3,764
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av RuneW
    Hva med avspilling av "alt annet" enn DB-iso'er innen video?

    Når det er sagt må jeg jo være enig i at den blir unødvendig å kjøpe noe såpass dyrt for noe f.eks en A-110 gjør minst like bra.

    Har du sjekket diverse fora over dammen om de har de samme problemene med BD-ISO-avspilling som deg? Hvis det er plent umulig å få dette til, ville jeg tro det hadde vært et ramaskrik vi kunne høre helt hit...

    Noen forslag til videre testing:

    - Kan det ha noe med soner/regioner å gjøre? Har du prøvd BD-filmer fra statene?
    - Er det innstillinger i AnyDVD-HD du kunne ha lekt med?
    - Har du prøvd å bytte receiver?
    Det ER ramaskrik over dammen. Denne enheten blir gjennomgående slaktet både på avsforum og nmt's egne forum grunnet den ustabile firmwaren. BD-problemer (lyd-biten som lygren sliter med spesielt, samt noe trøbbel med 23,976) og nettverksproblemer (dvs smb og gigabit-trøbbel) er ting som virkelig får gjennomgå. Samtidig er det ikke bare lygren som er frustrert over stabiliteten. Den ER meget uberegnelig per nå. Pre-alpha er en betegnelse som enkelte bruker om firmware-kvaliteten per i dag.
    Med andre ord så er det neppe receiveren som er problemet lygren.
    Flere på forumene over dammen har gjemt enheten innerst i skapet til den blir mer moden. Det finnes faktisk egne tråder på NMT's forum hvor de driver og kalkulerer hvor lang tid det vil ta før firmwaren blir gjennomgående brukbar, sett opp i mot hvor lang tid det tok med A110...

    Jeg hadde håpet at dette var svaret på enkel, stabil og perfekt BD-ISO-avspilling. Nå har jeg skjønt at dette ikke kommer til å skje på kanskje 6-12mnd.
    Jeg har derfor bestilt meg et AMD 5750-kort siden Cyberlink har bekreftet en bitstream patch i løpet av november.
    Det blir da oppsett av HTPC i stedet - da kan jeg i hvertfall få gjort noe mer enn å vente på neste firmware, samtidig som det meste annet bør fungere stabilt selv om bitstream kanskje blir litt rufsete i starten (har i hvertfall stabil PCM-playback å gå tilbake på med en HTPC)

  17. #197
    Intermediate marsboer sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2005
    Poster
    3,764
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    * slettet (dobbelpost) *

  18. #198
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2007
    Poster
    49
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har det kommet noen informasjon fra NetworkedMediaTank angående evnetuelle forestående firmwareoppgraderinger på denne boksen? Hvordan fungerer den på "vanlig" xvid/mkv og dvd iso og avspilling av disse? Er det samme problemene der?

  19. #199
    Grunnlegger lygren sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    14,968
    Takk & like
    Blogginnlegg
    27
    Nevnt
    18 post(er)
    AVtorget feedback
    1
    (100.00% positive tilbakemeldinger)
    Alt av "vanlig" HD, og da alle formater jeg har klart å putte i den, "spiser" den uten problemer... Har bl.a. en 10-12 klipp hentet fra diverse HD-rips som funker uten problemer, da i tillegg til hele filmer. Har ikke testet DVD-isoer, men kan ikke tenke meg annet enn at det funker som det skal det også...

    Når det er sagt; skal en bruke den til "vanlig" divX har jeg så langt ikke funnet ut hvordan en kan spole raskere enn 4x... Mulig det er noe triks, hvis ikke vil jeg jo si at det er temmelig elendig da, ettersom det tross alt ikke er kapitler å bli i!

  20. #200
    Guru RuneW sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2005
    Sted
    Sarpsborg
    Poster
    11,035
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av lygren
    Når det er sagt; skal en bruke den til "vanlig" divX har jeg så langt ikke funnet ut hvordan en kan spole raskere enn 4x... Mulig det er noe triks, hvis ikke vil jeg jo si at det er temmelig elendig da, ettersom det tross alt ikke er kapitler å bli i!
    Du vet sikkert at du kan spole %-vis ut i filmen med tall-tastene på fjernkontrollen? Sånn er det i alle fall på A-110'en:

    1 = 10% ut i filmen
    5 = 50% ut i filmen

    osv.

    Men fortsatt er max 4x spoling for dårlig. Helt enig!

Side 10 av 24 FørsteFørste ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 20 ... SisteSiste

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •