Dvico Twix 7000 og subfolders

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 2 av 2
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2003
    Poster
    32
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Dvico Twix 7000 og subfolders

    Hei.

    Jeg har en litt merkelig situasjon.
    Jeg kjører en WHS der jeg lagrer filmer under //server/videos
    Denne har jeg mappet opp på twixen som share #1 (har testet både med NFS og Samba), og jeg får spilt av filmer som ligger på rotkatalogen helt fint.

    Problemet er at dersom jeg oppretter en underkatalog og legger en filmfil her, så klarer ikke twixen å lese den. Det blinker til med info-bildet, men så hopper den tilbake til menyen.

    Det eneste jeg kan komme på som er spesielt er at jeg kjører mymovies med overvåkning av video-disken, slik at når jeg legger inn en ny film så opprettes det automatisk en del xml-filer o.l. med info om filmen.

    Er det noen andre som har vært borti samme problematikk?

    Alternativ løsning er såklart å la mymovies rippe filmene til rotkatalogen, men det blir jo fort litt kaotisk.

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2003
    Poster
    32
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Problemet lå i at MyMovies opprettet en VIDEO_TS-mappe, noe som medførte at Twixen ikke klarte å lese katalogstrukturen, siden den forventet at det var en DVD.

    Problemet er ihvertfall løst, men det kan være greit for andre å vite om dette også, dersom de kommer borti det.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •