Tvix M-4100SH - Problemer med avspilling av HD-materiale

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 2 av 2
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2006
    Poster
    1
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Tvix M-4100SH - Problemer med avspilling av HD-materiale

    Hei godtfolk!

    Jeg har problemer med å spille av HD-materiale (720p og spesielt 1080p) i mkv. 720p fungerer greit helt til det er mye aktivitet i scenen og da begynner det å hakke veldig. Jeg spiller av via SMB (windows)-share, men det er ingen flaskehals på windows-maskinen. Jeg ser tvix'en trekker ~15 mbit når hakkingen begynner og jeg vet windows-maskina klarer minst 250mbit, så det er ikke her feilen ligger.

    Er det noen andre som har tilsvarende problemer med sin tvix? Dette er utrolig plagsomt da jeg gjerne kunne tenke meg å spille av HD-materiale over nettverket jeg har hjemme.

    Er forøvrig verdt å nevne at problemet ikke oppstår på 720p (og ikke all 1080p) når jeg kobler en ekstern disk direkte til tvix'en, men dette er jo veldig tungvint, så det er ikke et alternativ i lengden.

  2. #2
    Intermediate
    Medlem siden
    Oct 2003
    Poster
    854
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Bruk NFS.

    Tvix yter mye bedre over nettverket med NFS. SMB er "ubrukelig".

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •