Popcorn Hour A-100 er bestilt!! - Side 19

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Side 19 av 29 FørsteFørste ... 9 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... SisteSiste
Viser resultater 361 til 380 av 568
  1. #361
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2006
    Poster
    6
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av ask4me2
    Har et spørsmål angående hardisk opsjonen i Popcorn hour
    a-100. Den hardisken som kan settes inn i PH, kan den være formatert med NTFS filsystemet og/eller kan inneholde et filsystem så enkelt filer kan være større enn 4Gb?
    Jeg fikk valg mellom ext2 og ext3 da jeg satte i disken(ny, uformatert disk). Har ikke de max filstørrelse 16GB?

    Ivar

  2. #362
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2006
    Poster
    195
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av ivarka
    Jeg fikk valg mellom ext2 og ext3 da jeg satte i disken(ny, uformatert disk). Har ikke de max filstørrelse 16GB?

    Ivar

    Jo det stemmer det.

  3. #363
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2007
    Poster
    14
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Skjermoppløsning ?

    Ser Popcorn støtter integrasjon mot nettbaserte videotjenester (Video :YouTube, Google Video, MetaCafe, VideoCast, DL.TV, Cranky Geeks). Blir det skaleringsproblemer med (plasma)skjermer med kun HD oppløsning (1024x768) ?

  4. #364
    Newcomer Getsome sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2007
    Poster
    278
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Noen som kan foreslå en stillegående HD på rundt 1TB å sette inn i popcorn hour?

    Er brukergrensesnittet enkelt i bruk, tenker da på om min samboer enkelt kan bruke den?

    Går det smertefritt å koble til en ekstern HD for streaming av feks mine HD DVD filmer jeg har lagt inn i VC-1 (wmv)?

    Noen som har oppdaget noen "skjulte" funksjoner som er geniale?

  5. #365
    Newcomer CiASpook sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2006
    Poster
    17
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Komplett

    Da har Komplett fått inn A-100 på lager. Står at de enda har 100+ på lager.

  6. #366
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2006
    Poster
    30
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Ny firmware versjon

    Ny firmware versjon til Popcorn Hour A-100 sluppet idag:

    Popcorn Hour A-100 Firmware Update

  7. #367
    Newcomer mrcradock sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2004
    Poster
    274
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Da er endelig min PH på vei fra Komplett til meg Ble sendt i dag kl 19:15

  8. #368
    Newcomer Vaden sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2005
    Poster
    272
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hei, nå har eg delt innholdet på min datamaskin over nettverket. Popcorn Hour finner maskina mi, men det står i parantes unauthorized. Når eg prøver å koble opp så står det at eg ikkje har delt noko. Noken som har hatt eit problem som dette?

  9. #369
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2005
    Poster
    18
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Ikke bilde på DVI inngangen...?

    Hei !

    Endelig - der kom Popcorn'en fra Komplett ! Hadde gledet meg stort til å teste HD materialet på LG plasma'n.

    Lett sitrende så jeg Poporn-logoen når den bootet opp...men så ble det bare svart ?! Uansett output (TV modus +0,1,...9) så kommer det ikke bilde.

    Litt skuffet så sitter jeg nå med en s-vhs kabel, for å få bildet på skjermen. Ikke akkurat hva jeg hadde planlagt, for å si det sånn

    Noen som har noen stall-tips ? TV'n er en LG plasma - RZ-42PY10x, med DVI inngang (ikke HDMI). Har brukt HDMI<-->DVI på et par DVD spillere, uten noen problemer. Popcorn'en synes tydligvis ikke dette var en god løsning...

    Ville satt stor pris på om noen hadde noen tips,

    Mvh
    Pompel

  10. #370
    Newcomer mrcradock sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2004
    Poster
    274
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Heisann

    Jeg fikk også min Popcorn Hour A-100 i går Kjempespent løp jeg ned på posten for å hente den. Løp deretter hjem igjen for å pakke den opp og koble den til Oppgraderte til nyeste firmware via USB-penn og installerte myiHome på stasjonære. Alt gikk knirkefritt. PH fant serveren på den stasjonære og jeg gikk inn for å se på en film. Etter et par minutter stoppet filmen og jeg måtte gå ut. Når jeg forsøkte å gå inn på en av de andre filmene så ville de ikke starte. Hvis jeg gikk tilbake til "Home" og forsøkte å gå inn igjen fikk jeg følgende feilmelding:

    Request cannot be processed (press return)

    Når jeg setter meg foran PCen ser jeg at myiHome har hengt seg. Ikonet blir borte fra system tray når jeg holder musepekeren over. Jeg starter programmet på nytt og da kommer jeg inn med PH, men etter en liten stund skjer det samme igjen. Det går alt fra 30 sekunder til 4-5 minutter før dette skjer.

    Jeg kjører den nyeste firmware på PH (16. april) og jeg kjører nyeste versjon av myiHome (v4.9.1 tror jeg det er). Har også forsøkt med både nest siste og tredje siste firmware av PH. På den tredje siste versjonen fikk jeg hvit skjerm hver gang jeg forsøkte å få kontakt med serveren.

    Har googlet litt rundt, på blant annet PH sitt forum, men ikke funnet noe som gir svar på mine problemer. Hva anbefaler dere meg å gjøre? Jeg har snakket med andre som kjører samme oppsett og hos dem fungerer det fint. Jeg har også forsøkt å dele mapper over nettverket, og også satt opp min stasjonære som web service (det samme skjer her også, at den henger seg). Det er irriterende at den henger seg så fort. Hvis jeg stapper inn USB-pennen og ser en video derfra så går det helt uten problemer.

  11. #371
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2006
    Poster
    195
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av mrcradock
    Heisann

    Jeg fikk også min Popcorn Hour A-100 i går Kjempespent løp jeg ned på posten for å hente den. Løp deretter hjem igjen for å pakke den opp og koble den til Oppgraderte til nyeste firmware via USB-penn og installerte myiHome på stasjonære. Alt gikk knirkefritt. PH fant serveren på den stasjonære og jeg gikk inn for å se på en film. Etter et par minutter stoppet filmen og jeg måtte gå ut. Når jeg forsøkte å gå inn på en av de andre filmene så ville de ikke starte. Hvis jeg gikk tilbake til "Home" og forsøkte å gå inn igjen fikk jeg følgende feilmelding:

    Request cannot be processed (press return)

    Når jeg setter meg foran PCen ser jeg at myiHome har hengt seg. Ikonet blir borte fra system tray når jeg holder musepekeren over. Jeg starter programmet på nytt og da kommer jeg inn med PH, men etter en liten stund skjer det samme igjen. Det går alt fra 30 sekunder til 4-5 minutter før dette skjer.

    Jeg kjører den nyeste firmware på PH (16. april) og jeg kjører nyeste versjon av myiHome (v4.9.1 tror jeg det er). Har også forsøkt med både nest siste og tredje siste firmware av PH. På den tredje siste versjonen fikk jeg hvit skjerm hver gang jeg forsøkte å få kontakt med serveren.

    Har googlet litt rundt, på blant annet PH sitt forum, men ikke funnet noe som gir svar på mine problemer. Hva anbefaler dere meg å gjøre? Jeg har snakket med andre som kjører samme oppsett og hos dem fungerer det fint. Jeg har også forsøkt å dele mapper over nettverket, og også satt opp min stasjonære som web service (det samme skjer her også, at den henger seg). Det er irriterende at den henger seg så fort. Hvis jeg stapper inn USB-pennen og ser en video derfra så går det helt uten problemer.


    Sansynligvis så ligger problemet i ditt nettverk, porter som ikke er åpne eller noe, dårlig hastighet etc.... siden du får til å spille fint av fra minnepenn.

  12. #372
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2007
    Poster
    27
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Pompel
    Hei !

    Endelig - der kom Popcorn'en fra Komplett ! Hadde gledet meg stort til å teste HD materialet på LG plasma'n.

    Lett sitrende så jeg Poporn-logoen når den bootet opp...men så ble det bare svart ?! Uansett output (TV modus +0,1,...9) så kommer det ikke bilde.

    Litt skuffet så sitter jeg nå med en s-vhs kabel, for å få bildet på skjermen. Ikke akkurat hva jeg hadde planlagt, for å si det sånn

    Noen som har noen stall-tips ? TV'n er en LG plasma - RZ-42PY10x, med DVI inngang (ikke HDMI). Har brukt HDMI<-->DVI på et par DVD spillere, uten noen problemer. Popcorn'en synes tydligvis ikke dette var en god løsning...

    Ville satt stor pris på om noen hadde noen tips,

    Mvh
    Pompel
    Er ikke sikker, men jeg måtte vente en stund før bilde kom.. mulig tolmodighet er en dyd. still inn pch riktig i forhold til ditt tv med tv modus +(tall), ta så å brett klær, lag deg no snack o.l. så se til tv etter en stund, kanskje du har bilde da?

    mini_me

  13. #373
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2005
    Poster
    18
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Tja - jeg har vært veldig tålmodig, synes jo jeg - uten at det har hjulpet

    Men, det er noe muffens hvertfall. Etter å ha lest rundt på forskjellige forum i går, leste jeg at mange booter opp PCH etter at de har endret videosettingene, får så å få bilde på HDMI utgangen.

    Okey tenkte jeg - det kan vi jo teste. Jeg har jo bildet på s-vhs utgangen, så jeg startet å sette HDMI utgangen på 480p - bootet PCH, og sjekket om jeg fikk bildet på DVI utgangen (ventet en stund hver gang...). Men - ikke noe bilde.

    Gav meg tilslutt et stykke opp på 1080 settingene, før jeg gav opp. Tenkte jeg skulle sjekke hvordan bildet var på s-vhs utgangen, for å se hvordan PCH virket i det store og hele. Bladde meg frem til en film på samba-sharet, og snurret film. Da ble bildet borte på s-vhs inngangen ! Når jeg så byttet over til DVI inngangen - så hadde jeg bilde!?! "Yes !" tenkte jeg - kanskje den bare trengtes å bli tuppet igang :-D

    Men, når jeg trykket "stop" - får å få frem meny etc på DVI inngangen, så ble det mørkt...Ikke noe bildet (dvs meny) på DVI. Switched da tilbake til s-vhs, får å se om jeg hadde bildet der - men der var det bare et knall-grønt bilde.

    Etter en boot av PCH, så var jeg tilbake til start. Dvs meny på s-vhs (ikke DVI), starter film - s-vhs slukker og bilde på DVI. Stopper film - mørkt på DVI, grønn skjerm på s-vhs. Det samme skjer forøvrig på alle (hvertfall maange forskjellige video-settinger).

    Det hadde vært all right med både meny og film på DVI inngangen.

    (Har forøvrig kjørt en noen forskjellige DVD spillere med HDMI ut, via samme kabel/overgang - uten noen problemer)

    Noen som har en vettug forklaring på hva dette kan være? Eller end bedre - hvordan jeg kan finne en løsning...?

    Mvh
    Pompel

  14. #374
    Active Petter Smart sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2007
    Poster
    356
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har du ikke mulighet for å bruke en ren HDMI kabel?

  15. #375
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2007
    Poster
    14
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hmm... En liten ting jeg ikke finner ut av. Hvordan får jeg PCH'n til å spille ei "spilleliste"? Når jeg starter en sang så spiller den sangen for så å gå tilbake til lista igjen hvor jeg må velge ny sang. Det jeg ønsker er såklart at den går videre til neste sang automatisk eller enda bedre bytter til en ny random sang uten at jeg må gjøre noe (winamp style).

  16. #376
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2005
    Poster
    18
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hei Petter Smart,

    Du rakk kanskje ikke å lese det siste innlegget mitt ? Jeg har forsøkt å endre settingene (via s-vhs), slå PHC av/på - får å se om jeg da får bilde. Men, det gjør jeg ikke.

    Men - en ting jeg har lurt på er; når jeg har endret settingene til f.eks 720p 50Hz (under HDMI), så trykker jeg "save". Da blir bildet borte et kort øyeblikk, får så å komme opp igjen. Sannsynligvis da med de nye settingene. Men, jeg ser bildet fortsatt på s-vhs inngangen ?

    Betyr det at PHC sender signal ut på flere utganger samtidig ? Både s-vhs og HDMI ?

    Tydligvis ikke når jeg starter en film - da blir s-vhs'en mørk - mens jeg får bilde på HDMI. Mens meny etc har jeg - så langt - aldri fått på DVI inngangen...

    Mvh
    Pompel

  17. #377
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2005
    Poster
    18
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Nja...en ren HDMI kabel blir vanskelig, siden jeg ikke har HDMI inn på TV'n - kun DVI. Jeg tenkte jeg skulle stikke ned på ELFA etterpå å kjøpe kabel med HDMI i ene enden og DVI i andre, for å slippe overgangen.

    Men, som nevnt så har dette funket bra med andre HDMI kilder - og den jo bilde etter at filmen har startet opp. Mens meny'en sliter den med...?

  18. #378
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2007
    Poster
    68
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    lyd på AC3 kilder

    Sliter med å få lyd på AC3 filer/filmer.
    Kjører jeg tegnefilm med 2.0 / stereo audio, så går det smertefritt.
    Prøver jeg noe med 5.1, dts, eller dd, så har jeg ikke noe lyd.

    Kjører via hdmi fra PH og til TV.

  19. #379
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2008
    Poster
    28
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av lie
    Sliter med å få lyd på AC3 filer/filmer.
    Kjører jeg tegnefilm med 2.0 / stereo audio, så går det smertefritt.
    Prøver jeg noe med 5.1, dts, eller dd, så har jeg ikke noe lyd.

    Kjører via hdmi fra PH og til TV.
    Stilt inn lyden då?
    Har du Anlegg til å spille AC3 / Dts? eller er det stereo?
    Vist du bare har stereo på tv så still lyden på analog på alt.
    På innstillinga på AC3 Å DTS :-)

    Se om d hjelper ;-)

  20. #380
    Newcomer motorpsycho sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2007
    Poster
    245
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Vet ikkje om dette er nemt tidligere i tråden, men uansett så kan eg no si det om igjen i så fall. No har komplett fått inn ein god del av Popcorn Hour. 500++ på lager står det på deres hjemmesider

    Så no er det bare til å bestille i hopetall. Var ikkje så veldig dyrt heller vill no eg påstå..


    EDIT; var vist nemt ganske så mye, men men

Side 19 av 29 FørsteFørste ... 9 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... SisteSiste

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •