TViX M-4000 og Unix Services for Windows

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 3 av 3
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2007
    Poster
    55
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    TViX M-4000 og Unix Services for Windows

    Er det noen som har satt dette opp?

    Jeg sliter med å få dette til å virke. Jeg får "mount success" i loggen til NFS serveren, men får ikke browset noen filer eller mapper.

    Er det noe spesielt jeg må konfigurere på nfs serveren min?

    Har windows XP pro sp2 og Unix servicws for windows v3.5

    hjelp mottas med glede

  2. #2
    Active
    Medlem siden
    Jan 2006
    Poster
    395
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av skycam
    Er det noen som har satt dette opp?

    Jeg sliter med å få dette til å virke. Jeg får "mount success" i loggen til NFS serveren, men får ikke browset noen filer eller mapper.

    Er det noe spesielt jeg må konfigurere på nfs serveren min?

    Har windows XP pro sp2 og Unix servicws for windows v3.5

    hjelp mottas med glede
    Sjekket denne?
    NFS (Network File System) using Microsoft Windows Services for UNIX - Pixel Magic Systems User Forums

    Gjorde dette selv for min tvix en stund tilbake. Funket greit i en periode, så begynte problemene å komme. Vet enda ikke hvorfor... men nå bruker jeg AllegroNFS.

    Tror noe av problemet ditt er at du må tillate aksess fra tvix/root. Det kan du gjøre med de 2 filene som ligger i linken jeg oppga.

    Sjekk det ut iallefall.

    Om det ikke funker så er veien (og prisen) kort til en annen NFS server. Som nevnt så har jeg god erfaring med Allegro. Syntes den virket mest "integrert" i XP av de jeg prøvde (ProNFS, AxeNFS). Ellers så har du sikkert prøvd Netshare (som fulgte med tvix). Litt tungvint skal du ha flere disker/partisjoner, men fullt mulig å sette opp.

    Lykke til!

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2007
    Poster
    55
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Strålende, dette gjorde susen

    Har vært inne og prøvd med passwd/gruop filene før men da virket det ikke, må ha oversett noe da.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •