Tvix M-4100/M-5100 - Side 19

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Side 19 av 20 FørsteFørste ... 9 15 16 17 18 19 20 SisteSiste
Viser resultater 361 til 380 av 386
  1. #361
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2008
    Poster
    108
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Radio

    Hallo,

    Har akkurat kjøpt en TVix m-5100 og lurer på dette med nettradio.
    Hvis jeg går inn på linkene på shoutcast.com og kopierer disse over på harddisken på TViXen, så virker dette bra. Men f.eks. NRKs nettradiostasjoner på Strømdetaljer får jeg overhodet ikke til å virke.

    Noen som vet hvorfor?

    En annen ting: Jeg oppgraderte akkurat til siste firmware, og nå har lyden på DVD-film sluttet å virke fullstendig, jeg får bare skraping og susing. WTF???
    Noen tips? Jeg bruker digital lyd ut (koaksialkabel til en ekstern DAC).

    mvh Thorstein Korsvold

  2. #362
    Active
    Medlem siden
    Jan 2006
    Poster
    395
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av tkorsvold
    Hallo,

    En annen ting: Jeg oppgraderte akkurat til siste firmware, og nå har lyden på DVD-film sluttet å virke fullstendig, jeg får bare skraping og susing. WTF???
    Noen tips? Jeg bruker digital lyd ut (koaksialkabel til en ekstern DAC).

    mvh Thorstein Korsvold
    Sjekket om oppsettet ditt er som tidl. etter upgrade. Noen upgrades sletter alle settinger.
    Funker fint hos meg med coax og DVD (tror det er siste jeg kjører (mai/juni 08 release'n).

  3. #363
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2008
    Poster
    108
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Settingene er de samme. Merkelig...


    T

  4. #364
    Active
    Medlem siden
    Jan 2006
    Poster
    395
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av tkorsvold
    Settingene er de samme. Merkelig...


    T
    Snodig ja... så du er sikker på at du sender digitalt ut?
    Andre formater da, eller er det bare DVD-lyd du sliter med?

    Funker fin fint hos meg.

  5. #365
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2008
    Poster
    108
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ja, utrolig merkelig.

    Problemet gjelder KUN DVD-avspilling, all annen lyd fungerer utmerket.
    Har prøvd både koaks og spdif, samme problem med begge. Ved analog ut via RCA, fungerer også DVD-lyden. Før oppgraderingen til siste firmware fungerte derimot digital ut fra rippet DVD helt fint. Må jo nesten vurdere å nedgradere firmwaren igjen.

    Har til og med prøvd et triks jeg fant på avsforum: å sette volumet til eksakt 25, det skal visstnok "slå på" DTS passthrough, men dette hjalp heller ikke det spøtt.

    Grrrr....

    Noen som kan svare meg på hvordan jeg får NRK radio på TViXen, forresten?

    mvh Thorstein Korsvold

  6. #366
    Intermediate
    Medlem siden
    Oct 2003
    Poster
    854
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ingen av disse "nymotens" mediaspillere er perfekte, de har alle flere mangler. Det har gjerne vært slik at bør bruke forskjellig Fw til forskjellig bruk.

    Jeg trodde riktignok at den siste Fw til x100 var rimelig bra nå til alle typer filer.
    DTS på dvd fungerer bra hos meg med siste fw på de få jeg har testet. Bruker egentlig Xbmc til dvd.

    Sjekk på mpcclub.com om det er noen andre med samme problem.

  7. #367
    Active
    Medlem siden
    Jan 2006
    Poster
    395
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hvilken FW-versjon prøver du egentlig å legge inn?
    1.4.52 er vel siste.

    Uansett, det jeg egentlig ville si var at du kan prøve å flashe en gang til, når det er gjort vær sikker på at du slår enheten helt av (trekk gjerne ut strømmen etter at du har satt den i standby-modus(off)).
    Har lest at noen ikke fikk det helt til før de slå den av og på igjen.

    Og jeg regner videre med at dette gjelder alle DVD-plater og ikke en typisk musikk-DVD (som jeg har sett til tider kan ha litt snodig lydformat).

  8. #368
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2008
    Poster
    108
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det er 1.4.52. jeg bruker. Skal prøve å flashe på nytt.

    T

  9. #369
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2008
    Poster
    108
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ok, nå har jeg flashet ned til firmware 1.3.15, DTS-lyd fra DVD virket da fortsatt ikke. Så flashet jeg tilbake til nyeste firmware, 1.4.52, og da virket det plutselig! Men radiostasjonene virker nå ikke i det hele tatt, selv ikke P4 som fungerte fint tidligere. Veldig merkelig.

    Så, etter en liten stund, mulig det var bruk av radiostasjonene P1 og P2 (som ikke virker), sluttet DTS fra DVD å virke igjen. Skal prøve å reflashe igjen for å se om jeg kan gjenskape problemet. Isåfall vet jeg at streamingen til NRKs radiostasjoner (.m3u-streaming med enten .ogg eller .mp3-kodek) får TviXen til å klikke fullstendig.

    Men foreløpig synes jeg nok at boksen skuffer. For ustabil og for mye kompatibilitetstrøbbel. Radiostreaming og DVD-avspilling er kjernefunksjoner, og begge er ustabile.


    T

  10. #370
    Active
    Medlem siden
    Jan 2006
    Poster
    395
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Veldig snodig...

    Usikker på om .ogg støttes, tviler på det.
    Fikk noen linker til de norske/svenske/danske stasjonene fra en kompis med Mac. La disse inn under shoutcast folderen min. Minns disse var i et noe ekkelt mac-format (quictime??). Uansett, hele spilleren hang og jeg måtte reboote hver gang. Så det funket dårlig... andre stasjoner med mp3/aac ser ut til å virke fint.

    Forøvrig så har jeg null problem med DTS på DVD (men, det har jeg sagt før), ei heller med noe annet.

    Gjelder dette alle DVD med DTS eller kun en spesiell?
    Kan du evnt. ha fått en mandagsversjon?

    Et alternativ er jo PopCorn Hour. Den er jo rimelig for tiden. Har ikke noe erfaring med denne dessverre.

  11. #371
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2008
    Poster
    108
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har eksperimentert litt mer.

    Slettet firmwaren og la inn 1.4.52 på nytt. Viktig å slå av maskinen etter oppgraderingen. Etter dette virker DTS-lyd i fra DVDer.

    Hvis jeg så bruker shoutcast-funksjonen for å spille av radio, så slutter DVD-lyden å fungere. Eneste som hjelper, er å først stille all lyd til analog, gjennomgå en ny firmwareoppgradering, og slå av boksen før jeg gjør noe mer.

    Etterpå virker DVD-lyden igjen!

    Merkelig, ser ut som en bug for meg, eller kanskje jeg bare har fått et mandagseksemplar?

    Har uansett ikke noe annet valg enn å kutte ut radio inntil videre :-(

    T

  12. #372
    Active
    Medlem siden
    Jan 2006
    Poster
    395
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av tkorsvold
    Har eksperimentert litt mer.

    Slettet firmwaren og la inn 1.4.52 på nytt. Viktig å slå av maskinen etter oppgraderingen. Etter dette virker DTS-lyd i fra DVDer.

    Hvis jeg så bruker shoutcast-funksjonen for å spille av radio, så slutter DVD-lyden å fungere. Eneste som hjelper, er å først stille all lyd til analog, gjennomgå en ny firmwareoppgradering, og slå av boksen før jeg gjør noe mer.

    Etterpå virker DVD-lyden igjen!

    Merkelig, ser ut som en bug for meg, eller kanskje jeg bare har fått et mandagseksemplar?

    Har uansett ikke noe annet valg enn å kutte ut radio inntil videre :-(

    T
    synd det da
    Gjelder det kun norske kanaler eller alle?

  13. #373
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2008
    Poster
    108
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Gjelder alle.

    Noen andre som har opplevd det samme?



    T

  14. #374
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2008
    Poster
    7
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Foldere i video mappen ??

    HEi ..er nå den noget happy eier av en tvix 4100s .. fikk den i dag og har allerede fått lagt inn og spillt av de sørste filmene...
    MEN .. jeg er vant til på dataen å ha alle filmer i fine maåer så det er lett å holde oversikten...
    Dette såg det tilsynelatende ikke å være mulig med tvix 4100s ´en ? ...

    har noen her klart å få tvix´en til å finne og lese/åpne mapper? ... kjedelig når jeg har masse tv serierog så måtte ha ALLE filene i video mappen, men uten undermapper for hver serie.....
    jeg tenker da tyo:

    Video
    Simpsons
    Threshold
    Battlestar Galactica
    Season 1
    Episode 1 ( -avi fil )

    er dette mulig? .. jeg har ikke funnet noe om det i manualen....

    -vihalvor-

  15. #375
    Intermediate
    Medlem siden
    Oct 2003
    Poster
    854
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Selvfølgellig kan du bruke mappestruktur og bla i den.

  16. #376
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2008
    Poster
    7
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    mappestruktur

    ....jeg prøvde, men da viste den ikke mappene....
    sikkert jeg som trenger en TVIX for dummies ....
    forstår jeg det riktig at dere da bare LAGER mapper når den er koblet til pc´en ? .. og så vises de når dere så kobler den på tv´n igjen ?
    ( har ikke satt opp nettverket enda ) ...

  17. #377
    Active
    Medlem siden
    Jan 2006
    Poster
    395
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Vihalvor, om jeg tror riktig så kjører du intern disk.

    Kjører ikke noe slikt selv, men er det ikke bare å legge strukturen under 3 hoved foldere. Movie, Music and Pictures eller noe slikt (tror det skal stå i manualen, for den har du lest? ).

    Så for ditt vedkommene kan du legge episode folderene dine under Movie (eller hva den nå skal hete)

    Dette settes da opp når tvix er tilkoblet en PC eller via FTP.
    Bruker kun nettverk selv.

    M.

  18. #378
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2008
    Poster
    7
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    mapper

    Heisann.. joda..jeg har de tre mappene... men det er mer det å så ha mapper inni DEM igjen...
    JEg har helt riktig intern harddisk slik du mistenker.. i den ligger det tre hovedmapper, photos, video, audio ...
    Å legge inn filmer etc i de mappene er ikke problem... men når jeg så f.eks la inn en mappe som het simpsons, en som het battlestar galactica og en som het My name is Earl ... samt hadde en film(avi) ute i video hovedmappe.... kom kun avi filmen frem, og ingen undermapper...
    jeg HAR lest manualen, men kan ikke se at det står noe annet enn de tre hovedmappene .. undermapper inni dem står det faktisk ikke noe om .... men det er kalrt.. jeg KAN ha missa noe......det har bare ikke funket med undermapper hittil.... derfor.. spør jeg om hjelp her hos de som sikkert kan mer enn meg


    altså, det jeg ser etter er en måte ( om mulig å få følgende struktur

    root ( video/photo/audio - fungerer per i dag)
    -- Simpsons
    -- earl
    -- Bs galactica
    ^^
    funker ikke .... håper dette gjør det litt klarere.. ???

    noen som har silke, oversiktelige strukturer i tvix 4100' en ?

    -vihalvor-

  19. #379
    Active
    Medlem siden
    Jan 2006
    Poster
    395
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det var da snodig.
    I sin tid så hadde jeg en 5000 modell som jeg monterte en HDD i før jeg solgte den. La opp samme struktur som deg og det funka fin fint det.

    Du er sikkert på at du har riktig navn (sjekk manual. Riktige navn skal være VIDEO, AUDIO, PHOTO), samt at episodene dine ligger under f.eks Video.
    Det som er viktig er at filene ligger UNDER en av de 3 hoved folderene. Tviler litt på om det er viktig at musikk ligger under Audio m.m.

    Mao:

    root\Video
    --Battlestar
    --Simpsons
    --
    root\Audio
    --Shoutcast
    --
    root\Photo
    --
    --

    Om da ikke husker helt feil så vil du når du trykker på video knappen få opp innholdet under video. Audio knappen gir deg musikk, mens Photo knappen gir deg bilder.
    Enten via fjernkontrollen direkte eller velge på top-menyen (som er start-skjermen)

    Anbefaler deg uansett å ta en ekstra titt i manualen (online ettersom den er oppdatert).
    Og du kjører siste FW, 1.4.52?

  20. #380
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2008
    Poster
    7
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    mappestruktur

    njei.. jeg har ikke kommet så langt som å påågradere FW .. kanskje det funker da...

    takker for hjelpe i alel tifeller... skal sii fra hvis det fikser seg eller ikke..

    -vidar-

Side 19 av 20 FørsteFørste ... 9 15 16 17 18 19 20 SisteSiste

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •