Problem med Kodi på Himedia Q5

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 2 av 2
  1. #1
    Active
    Medlem siden
    Apr 2008
    Sted
    Ålesund
    Poster
    312
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Problem med Kodi på Himedia Q5

    Når vi starter opp Kodi fungerer alt som det skal, vi får bla i filmer og lese plott osv men når vi prøver å spille av en film får vi beskjed om at filmen ikke er tilgjengelig i biblioteket og om vi vil slette den.
    Går vi derimot utenom Kodi og rett i den native mediaspilleren via filer, finner vi og kan spille av alt innhold.

    Noen som kan forklare dette?
    Filmene ligger på to harddisker i litt forskjellige mappestrukturer og som sagt får vi se det vi vil men Kodis gui er både enklere og mer sexy enn den innebygde spilleren så det hadde vært kjekt å få den til å virke.
    Eller finnes det andre gode alternativer til Kodi under Android?

  2. #2
    Grunnlegger lygren sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    15,115
    Takk & like
    Blogginnlegg
    27
    Nevnt
    19 post(er)
    AVtorget feedback
    1
    (100.00% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av kane7 Vis post
    Når vi starter opp Kodi fungerer alt som det skal, vi får bla i filmer og lese plott osv men når vi prøver å spille av en film får vi beskjed om at filmen ikke er tilgjengelig i biblioteket og om vi vil slette den.
    Går vi derimot utenom Kodi og rett i den native mediaspilleren via filer, finner vi og kan spille av alt innhold.

    Noen som kan forklare dette?
    Filmene ligger på to harddisker i litt forskjellige mappestrukturer og som sagt får vi se det vi vil men Kodis gui er både enklere og mer sexy enn den innebygde spilleren så det hadde vært kjekt å få den til å virke.
    Eller finnes det andre gode alternativer til Kodi under Android?
    Lekt en del med Q10 pro i det siste, som jo er samme spilleren, og aldri hatt tilsvarende problem. Var bare å velge kilde, i mitt tilfelle en ekstern NAS, så ble alt indeksert og fungerte umiddelbart via Kodi. Kan det være mappestrukturen din som er problemet? Har du prøvd å legge et par filmer i root/<FILMER>/ f.eks. og se om de blir korrekt indeksert og spilt av der?

    Ellers er disse spillerne absolutt habile nok, men litt issues er det imidlertid via Kodi - først og fremst må en skru av alt av "bildeforbedring", den "enginen" er helt latterlig dårlig. Selv med enginen avslått er det imidlertid ikke like skarpt som f.eks. VTEN fra Popcporn Hour, og det er noen merkelige "motsatt av anti-aliasing" artifakter i tillegg. Har så langt ikke klart å se tilsvarende issues når en spiller via default Android mediaplayer, men der er som du er inne på menysystemet langt fra like godt. Synd at KODI er buggete i så måte, men mulig fremtidige updates kan hjelpe på...

Lignende tråder

  1. Noen med erfaringer fra HiMedia Q10Pro 4k Android mediaspiller?
    By tor rasmussen in forum Media- og streamingavspillere
    Svar: 5
    Siste melding: 05-31-2017, 18:04
  2. NUC - HTPC - Q5 ? Kodi - Plex?
    By sirant in forum Media- og streamingavspillere
    Svar: 5
    Siste melding: 03-23-2017, 20:35
  3. Bildekvalitet mediaspillere vs blu-ray spiller vs kodi
    By sirant in forum Media- og streamingavspillere
    Svar: 7
    Siste melding: 10-30-2016, 23:28
  4. Get kort og KODI (XBMC)
    By impacto in forum Generell HTPC
    Svar: 1
    Siste melding: 06-27-2015, 15:46
  5. Valg av mediaspiller , Dune eller Himedia
    By ThorPrestboen in forum Media- og streamingavspillere
    Svar: 4
    Siste melding: 11-16-2012, 10:22

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •