Squeezebox HJELP :(
Viser resultater 1 til 9 av 9
  1. #1

    Exclamation Squeezebox HJELP :(

    Hei fikk problem med avspilling av spotify og wimp gjennom min duet og slimdevice. La alt inn på nytt men samme problem !!!!! Spotify starter opp et par sekunder men så blir det dødt. Wimp starter ikke og på remote står det "henter informasjon om strøm...) samt at sangene flyr over skjermen,holder seg altså ikke på den sangen jeg satt på. På serveren står det at jeg må koble til en spiller? på mysqueezebox.com så er begge spillerne koblet til #¤#¤%%%&

    NB! Radiokanalene virker uten problemer ???!!!

  2. #2
    Jeg hadde samme problem i går og mesteparten av dagen i dag. Men i sta funket wimp som det skal.

  3. #3
    Hei takk for svar er et par på hifisentralen med samme problem, sier det funker nå så skal teste snart

  4. #4
    Det har vært veldig ustabilt her også de siste dagene... Har det noe å gjøre med at Squeezebox-serien når er et utgått produkt slik at støtte/oppdateringer/feilretting er dårligere?

  5. #5
    Det ble full stopp hos meg også under et festlig lag i natt.
    Men etter restarting av alt fra server og squeezeboxer til router kom jeg igang igjen. Det var kanskje bare tilfeldig flaks det da :-D

    Ikke greit at musikken forsvinner kl 02 på natten når de fleste festdeltakerne er opptatt med å synge av full hals

  6. #6
    Jeg får ikke Spotify opp igjen, jeg får heller ikke lagt inn epost og passord på mysqueezebox-delen av admin-interfacen. Jeg får beskjed om at passordet er feil eller ugyldig (noe jeg vet ikke stemmer da jeg logger fint inn på mysqueezebox.com med det)...

    Slik har det vært 3 dager nu.

  7. #7
    Sitat Opprinnelig postet av cybervision_
    Jeg får ikke Spotify opp igjen, jeg får heller ikke lagt inn epost og passord på mysqueezebox-delen av admin-interfacen. Jeg får beskjed om at passordet er feil eller ugyldig (noe jeg vet ikke stemmer da jeg logger fint inn på mysqueezebox.com med det)...

    Slik har det vært 3 dager nu.
    Hei du har vel resat til fabrikk innstillinger?

  8. #8
    Sitat Opprinnelig postet av eddie
    Hei du har vel resat til fabrikk innstillinger?
    Ja.

  9. #9
    og jeg kom tilbake fra juleferie til en SB Duet som plent nekter å koble seg opp mot kontroll og server.

    Resatt alt, når jeg kommer til koble til spiller så kommer den opp på fjernkontrollen, den forsøker å koble til og lampa foran skifter farge slik den skal, fra blinkende rødt, til gult, grønt og så blått.
    Så er det stopp!

    edit:
    har fått opp duet'en igjen , kobla på kabel og konfigurert opp med kommandolinjeverktøyet nevnt her:
    Another thread about duet receiver not connecting....

    GettingStarted – Net-UDAP

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •