Litt problemer med squeezebox

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 5 av 5
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2009
    Poster
    65
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Litt problemer med squeezebox

    Går rett på sak jeg:
    Jeg har installert Waveinput på squeezebox duet. Det fungerer, men jeg har litt problemer.

    1. det er ca 8 sec delay på overføringen. Litt kjedelig å sitte på en sang og vente 8 sec +, før det spilles av på anlegget.
    Hvordan gjøre slik at det blir mindre delay?

    2. Virker som jeg MÅ ha voluet på, på laptopen for å spille av.
    Er det mulig å gjøre det slik at volumet kan være av?

    Håper dere kan hjelpe meg!

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2009
    Poster
    65
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har ikke annet valg enn å bumpe denne...

  3. #3
    Expert Niels Nielsen sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2003
    Poster
    8,360
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg hadde også innstallert wave men den sluttet å fungere, kunne ikke finde ut hvorfor så jeg innstallerte dsbridge istedet. Har dog bare brukt dette en enkelt gang.
    Prøv med å nedlaste nye drivere til ditt lydkort kanskje, ellers er det lite jeg finder om så mye delay. Tror jeg hadde et par sekunders delay.wave input plugin - 20s latency - Squeezebox : Community : Forums

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2009
    Poster
    65
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Takker for tilbakemeldingen!
    Skal ta en titt på dsbridge.

    ER det noe jeg kan gjøre for å slippe å ha volumet til laptopen på når jeg skal bruke waveinput?

  5. #5
    Expert Niels Nielsen sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2003
    Poster
    8,360
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    På mn pc kunne jeg bare skru ned lyden når wave var i bruk, så det er ikke helt normalt de du beskriver tror jeg. Kanskje om du plugger et headset i laptoppen, da forsvinner lyden jo.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •