The Find Part II - Side 2

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Side 2 av 2 FørsteFørste 1 2
Viser resultater 21 til 24 av 24
 1. #21
  Grunnlegger lygren sin avatar
  Medlem siden
  Dec 2002
  Poster
  15,023
  Takk & like
  Blogginnlegg
  27
  Nevnt
  19 post(er)
  AVtorget feedback
  1
  (100.00% positive tilbakemeldinger)
  Første som slår meg i Crystal Skull manuset er at det er langt mer detaljert på alle måter enn Last Crusade. Spørs om det var nødvendig / positivt når det uansett er Spielberg som regisserte? Nå kan jo regissøren gå utenpå manuset uansett da, men jeg må jo si at jeg liker bedre formen i Last Crusade enn Crystal Skull - samt ikke minst resultatet / filmen...

  Når det gjelder å eventuelt omgå Amerika i en re-shoot kan nok det la seg gjøre selv om prinsippene er noenlunde ivaretatt... Sinclair kan jo ha vært i Amerika, hentet tilbake skatten, og gjemt denne på en av Orkenøyene f.eks., og øyer har vi jo mer enn nok å ta av her til lands. Første del kan også relativt enkelt flyttes / skrives om til Norge...

 2. #22
  Grunnlegger lygren sin avatar
  Medlem siden
  Dec 2002
  Poster
  15,023
  Takk & like
  Blogginnlegg
  27
  Nevnt
  19 post(er)
  AVtorget feedback
  1
  (100.00% positive tilbakemeldinger)
  Okey, da har jeg fått noen flere "innfall"...

  Det er viktig at første del allerede her gir tydelige henvisninger mot 2. og 3. del.

  Den hemmelige uglen er en viktig greie i så måte. Litt av bakgrunnen for denne uglen er som følger;

  Det hemmelige broderskapet som har eksistert siden faraoenes tid, dernest i form av Tempelridderne, etterfulgt av Frimurerne har en helt egen "kodex" for å ivareta sine hemmeligheter. Ved bruk av hypnose, fyller de utvalgte "carriers" med sin hemmelig viten. Denne kunnskapen kan kun hentes ut ved bruk av helt spesielle metoder som bare en svært liten elite har viten om. Ved bruk av denne metoden ivaretar de broderskapets hemmeligheter i generasjoner, der disse først hentes ut og deles med neste generasjons "carriers" i topphemmelige, for vanlige folk; okkulte seremonier.

  Tanken er at Henry Sinclair er en slik "carrier", det samme er Richard i nåtid.

  I forbindelse med raidet på Tempelridderne i 1307 ble alle øvrige "carriers" drept, det var kun Henrys bestefar som gjenstod. Han flyktet til Skottland, og klarte å overbringe sin viten, dog i begrenset form, til Henry før han døde.

  Den eldre herremannen på sin side er den siste "extractor" i sitt slag, og eneste som har mulighet for å hente ut informasjonen.

  Informasjonen er imidlertid lagret slik at den kun kan hentes ut over tid, og kun i koder som den innvidde extractor vil kunne forstå.

  Dermed har en bruk for både Henry og den eldre herremannen, og i tillegg vil mye stå på spill. Dette gir også en direkte link mot Del 1 / 3 og nåtiden, der Richard er siste "carrier" i sin tid...

  Bra, eller hur? Litt okkult og sært er viktig!! Har flere sære greier på lur, spesielt mot slutten tenker jeg at historien skal få en skikkelig twist...

 3. #23
  Intermediate ARTY sin avatar
  Medlem siden
  Sep 2005
  Poster
  814
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Det kunne være en interessant plot linje og følge, men......
  Hvordan skal du klare å fortelle dette i løpet av 15-20 minutter?

  Og hvis; "Informasjonen er imidlertid lagret slik at den kun kan hentes ut over tid", så må hele del2 foregå over et visst tidsperspektiv. Regner ikke med at du har planer om å filme reisen deres over til Amerika? Men det er nesten det de trenger for "ekstrahere" informasjonen i forbindelser med hendelser og ritualer som mest naturlig blir trigget av hendelser på en sjø reise.
  Med mindre del2 mest skal bestå av en rekke ritualer?

  En så intrikat plot linje passer best i et bok manuskript hvor man har flere hundre sider å forklare på. Mens et spillefilm manus er på 130 sider, med masse ubrukt papir pga. dialog formateringen.
  Når bøker filmes så må alt forenkles.

  Vi skal ned på 15-20 film manus sider, og du vet jo fra forrige gang hvor vanskelig det var å kutte ned når man egentlig hadde så mange viktige poeng som man ville fortelle.
  Du kan fort ende opp med at Del2 burde bli en hel spillefilm for seg selv.
  En film er en fortelling med bilder hvor dialogen bare er en støtte for bildene. Ikke det motsatte, for da blir det såpeopera eller illustrert historie dokumentar.

  Nå har vi en hel del forskjellig utfyllende bakgrunns informasjon på de to hoved karakterene.
  Enten så må du komme med et synopsis hvor hele hendelsesforløpet og plot linjer i grove trekk er beskrevet.

  Hvis du ikke har det klart for deg; så er mitt forslag er at du gir noen korte punkter på hva Akt 1 skal inneholde, sånn som lokalisasjon, hendelser og hvorfor og viktigste deltagere.
  Så kan vi begynne å skrive forslag til Akt 1 uten å bruke mye tid på planlegging av plot linjer. La plottet utvikle seg underveis.

 4. #24
  Grunnlegger lygren sin avatar
  Medlem siden
  Dec 2002
  Poster
  15,023
  Takk & like
  Blogginnlegg
  27
  Nevnt
  19 post(er)
  AVtorget feedback
  1
  (100.00% positive tilbakemeldinger)
  ...har kladded ned et innledende grovutkast i vedlagte pdf.

  Er fremdeles mye jobb igjen her, men for å ta bakgrunnsstoffet først er det da som følger;

  Både tempelridderne, frimurerne og Assassins-organisasjonen er involvert i plottet der Assansinsene er ute etter skatten tempelridderne i sin tid hentet ut fra Jerusalem. Assansinene gjør alt de kan for at skattene ikke igjen havner i tempelriddernes hender.

  Tempelridderne og de påfølgende frimurerne "lagrer" sine mest kritiske hemmeligheter i utvalgte, hemmelige "containers", der det kun er spesielle "extractors" som har evnen til å hente ut infoen. "Containerne" vet heller ikke selv at de sitter på de hemmelighetene de gjør, informasjon som blir "matet" i den aktuelle personen allerede som barn i form av ritualer.

  Henry Sinclair er en extractor, mens den gamle tempelridderen er en container. Begge siste av sitt slag, og ved dette også det siste håpet for å hente ut og finne skattene...

Side 2 av 2 FørsteFørste 1 2

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere meldingene dine
 •