Det er nytt for meg at Grandview har begynt å lage lerret som er akustisk transperent, kalt Grandview Perforated Fixed Frame. Har ikke sett dette omtalt noe sted og enkle søk på Google gav ikke de helt store resultatene.

Er det noen som har prøvd materialet eventuelt har sett noe omtale av dette?Det ser ut som en perforert vinyl duk, ala. det som benyttes på kino o.l. Av bildene på nettsiden virker perforeringene ganske store. Størrelsen på og antall perforeringer vil være avgjørende for ytelsen i hjemmekinoen med mye kortere sitteavstand enn i kommersiell sammenheng. I tillegg vil ett regulært mønster kunne gi moiré effekt på digitale projektorer.

Erfaringsmessig har Grandview lerret vært ganske bra i forhold til pris. Hadde vært spennende med flere akustisk transperente materialer i lavere prisklasser.

Noen tanker?

Lenke til hjemmesiden; Grandview Cyber - Fixed frame Acoustically transparent projection screens, with black velvet finish - Ideal for putting speakers beind the screen - The best cinema screens on the market