Vi skal ha et lerret festet usynlig i himling langs vegg. Dette som del av en større oppussingsjobb. Utfordringen er at det er 3 meter fra tak til gulv. Det vil si at lerretet (bilderammen) må kunne senkes langt ned for at bildet ikke skal henge for høyt. Maksimal bredde er 2,2 meter på lerretet, men mindre går fint.

Duken skal ikke være transparent, og sort ramme rundt bildet er ikke et must. Vi ser gjerne for oss en hel hvit duk med bredde ca. 2m, og høyde ca. 2,5 meter +/-. Lerretet må ha fjernkontroll. Helst med RF, eller IR-mottaker som kan monteres utenom casen.

Jeg har funnet ut at produsenten Elite Screens VMAX-serie har målene vi ønsker (119" 1:1 format). Disse er også svært rimelige, men jeg har problem med å finne en forhandler.

Fotovideo.no har også noen som oppfyller kravene, men disse er alt for dyre. (8000kr mot 2500kr for Elite Screens VMAX2).

Vi vil gjerne ha muligheten til å se selve boksen/casen før vi kjøper, hvordan denne festes og størrelse på boksen m.m, da møbelsnekkeren som skal lage himlingen må ta dette med i beregningen.

Er det noen som kan hjelpe?