bra nok lerret?

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 6 av 6
 1. #1
  Newcomer
  Medlem siden
  Jan 2004
  Poster
  161
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)

  bra nok lerret?

  har et DALITE mobel b lerret som jeg har hatt stående en god stund og lurte på om dette er greit til å begynne med eller lønner det seg å kjøpe f.eks Greyline sitt rammelerret med en gang?
  har tenkt på Benq eller infocus4805!
  noen med erfaring?

 2. #2
  Administrator Gorm sin avatar
  Medlem siden
  Dec 2002
  Sted
  Jessheim
  Poster
  13,624
  Takk & like
  Nevnt
  14 post(er)
  Kjøp projektor og prøv. Er du fornøyd er jo saken grei, og er du ikke, kjøper du nytt lerret.
  Mvh Gorm

  ISF / THX kalibratør
  projektor, TV, grading-monitorer, display

 3. #3
  Administrator Ak sin avatar
  Medlem siden
  Dec 2002
  Poster
  13,065
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  Et Dalite Model B er et helt kurant lerret (HCMW, DaMat......?), så gjør som HI-FIL sier og kjøp projektor. Etterpå kan du se om du er fornøyd. De aller fleste her anbefaler grå duk, men det er allikevel ikke sikkert det passer deg best.

 4. #4
  Intermediate
  Medlem siden
  Jun 2004
  Poster
  1,209
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  Er du interessert i grå duk/greyline , så er det bare å gjøre et søk (lerret) her på Forumet. Det temaet er heftig diskutert mange ganger. Lykke til med kjøp av projektor.

 5. #5
  Newcomer
  Medlem siden
  Jan 2004
  Poster
  161
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  takker for hjelp. har bare vært og sett på infocus4800, og det er jo ca et halvt år siden. samboer følte litt for mye regnbueeffekt, men dette er vel kanskje forbedret på ny modell? har tenkt å se på 4805 så fort som mulig, hvis f.eks hifi-kjeden har denne til demo?
  men alikevel heller det mere mot Benq. tror jeg har skjønt at det er verdt kronene mer? men skulle sett den "live" for å bli helt overbevist. er vel ingen i akershus/oslo området som har denne som demo?
  Tenker mye på dette om dagen og planen var å kjøpe på årets hjemmekinomesse. men det kan jo skje at jeg blir litt revet med :wink:

 6. #6
  Intermediate
  Medlem siden
  Jun 2004
  Poster
  1,209
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  Ville vært forsiktig med å kjøpe "billig" DLP projector dersom du er plaget med regnbuer. Jeg tror bare du vil angre i ettertid. Har du testet BenQ 7800 ? Her skal det visstnok være vanskelig å se regnbuene.

  Har også hørt at Optoma H30 ikke skal ha problemer med (mye) regnbuer. Jeg så dem iallefall ikke (jeg er dog ikke plaget med fenomenet).

  Tenk også på plasseringsvennlighet og støy når du kjøper. Jeg hadde besøk av en kamerat i går som var veldig misunnelig på den lave viftestøyen på min Hitachi PJ TX10. Det blir nok ikke lenge til han bytter ut sin "bråkemaskin".

  Uansett, det er mange som har BenQ her på Forumet. Spør bare Bidda, han så godt som reklamerer for BenQ 6100. Det er sikkert noen som kan gi deg en demo.

Tags for this Thread

Regler for innlegg

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere meldingene dine
 •