Hjelp! Får ikke bilde med hdmi på PS3

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 15 av 15
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2008
    Poster
    14
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Hjelp! Får ikke bilde med hdmi på PS3

    Jeg får ikke bilde gjennom hdmi på min PS3, men jeg får det når jeg bruker kompositt kabelen. Jeg har prøvd å holde inne knappen for å resette den, mange ganger. jeg har testet ut mange hdmi kabler mellom canal digital tuner og tven, og alt fungerer som det skal.
    Dette er døds irriterende! Er det noen som her en ide om hva som er galt?:cry:

    Mvh Eirik

  2. #2
    Dependent harman/kardon sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2005
    Sted
    Nord-Trøndelag
    Poster
    16,409
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Må slå over til hdmi i menyen på ps3 manuelt da...

  3. #3
    Intermediate Michael1 sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2007
    Poster
    830
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Du må nok i menyen å forandre dette. Det er fort gjort. Kobler HDMI kabeln mellom Tv og PS3, men lår den andre kabeln som du brukte til idag være tilkoblet sålenge du ikke har forandret dette manuelt.

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2008
    Poster
    14
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ja jeg har gjort det. Når jeg starter PS3 sier den ifra at det er hdmi kabel tilkoblet og om jeg bruke denne, men jeg får ikke bilde. jeg har alltid brukt hdmi, men jeg har ikke brukt PS3 siden i sommer, og nå har jeg akkurat flyttet til et nytt sted, tenkte jeg at jeg skulle spille litt igjen, men jeg får ikke noe bilde, bare når jeg bruker den andre kabelen.:roll:

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2008
    Poster
    99
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Angry

    Sitat Opprinnelig postet av Eikenskjold
    Ja jeg har gjort det. Når jeg starter PS3 sier den ifra at det er hdmi kabel tilkoblet og om jeg bruke denne, men jeg får ikke bilde. jeg har alltid brukt hdmi, men jeg har ikke brukt PS3 siden i sommer, og nå har jeg akkurat flyttet til et nytt sted, tenkte jeg at jeg skulle spille litt igjen, men jeg får ikke noe bilde, bare når jeg bruker den andre kabelen.:roll:
    lukter verksted lang vei..

  6. #6
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2008
    Poster
    14
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av oksågikkikkedet
    lukter verksted lang vei..
    Huff da..

  7. #7
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2008
    Poster
    14
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    En liten oppdatering..

    Jeg sendte inn ps3 min til servicekompaniet, og derfra fikk jeg beskjed om at den fungerte fint og alt jeg trengte å gjøre var å restarte innstillingene på den. Når jeg fikk den tilbake gjorde jeg dette, men jeg fikk fremdeles ikke noe bilde på tv. Så i går dro jeg hjem til Mor og Far for å teste den på tven dems og der fikk jeg bilde..
    Så det betyr vel at det tven min det er noe galt med?

    Men hva kan det være? Den fungerer fint med canal digital hd-tuner, dvd-spiller og når jeg kobler opp min bærbar pc med hdmi.
    Tven jeg har er en Samsung 40” Lcd-tv LE40S81B
    Komplett.no - Samsung 40" LCD-TV LE40S81B

    Noen som kan hjelpe meg?:-?

  8. #8
    Newcomer Chris_ sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2006
    Poster
    206
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Kan det være at maskina di sender ut 1080p men at tv'n din er bare 720p?

    Sjekk dette i innstillingsmenyen....

  9. #9
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2008
    Poster
    14
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Chris_
    Kan det være at maskina di sender ut 1080p men at tv'n din er bare 720p?

    Sjekk dette i innstillingsmenyen....

    Men mener du innstillingsmenyen på ps3? Bilde er helt svart så jeg kan ikke se menyen. og hvis jeg går inn på menyen når jeg koblet til kompositt så blir det bare svart når jeg velger hdmi i video innstillingene.

    Når jeg resetter innstillingene på ps så er det bare kompositt som jeg får bilde på, selv om jeg resetter med bare hdmi kabelen i..
    skal den ikke klare å sette bilde til den kabelen som står koblet til ?
    Men det virker jo det er tven det er noe galt med da, selv om jeg ikke har peiling på hva det er?

    Er det mulig å resette tven? ikke bare fagre innstillingene men hele dritt??

  10. #10
    Newcomer
    Medlem siden
    Apr 2009
    Poster
    4
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ser ut til at jeg sliter med akkurat det samme som deg Eikenskjold. Fant du en løsning på problemet du hadde? Eller er det andre som har en løsning på problemet beskrevet ovenfor?

  11. #11
    Intermediate CNK sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2005
    Poster
    1,787
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Restarter du ps3 et par ganger blir utgang automatisk detektert, senk oppløsning i menyen og koble tilbake til hdmi så burde det vel funke?

  12. #12
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2008
    Poster
    14
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Rockafella
    Ser ut til at jeg sliter med akkurat det samme som deg Eikenskjold. Fant du en løsning på problemet du hadde? Eller er det andre som har en løsning på problemet beskrevet ovenfor?
    Jeg har sendt inn tven til service, og siste melding derfra var at de har byttet hovedkortet i tven, så nå venter jeg bare på å få den igjen og teste om det fungerer.

  13. #13
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2008
    Poster
    14
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Eikenskjold
    Jeg har sendt inn tven til service, og siste melding derfra var at de har byttet hovedkortet i tven, så nå venter jeg bare på å få den igjen og teste om det fungerer.
    Problem løst!!!!!!!!!
    Det var hovedkortet på tven som var problemet. Nå får jeg endelig bilde på tven min gjennom hdmi. :-D :-D :-D

  14. #14
    Intermediate CNK sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2005
    Poster
    1,787
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Fint at det løste seg.

  15. #15
    Newcomer
    Medlem siden
    Apr 2009
    Poster
    4
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Eikenskjold
    Problem løst!!!!!!!!!
    Det var hovedkortet på tven som var problemet. Nå får jeg endelig bilde på tven min gjennom hdmi. :-D :-D :-D
    Flott at det løste seg for deg... Lukter innsending av TV for min del også da. Prøvd å resette ps flere ganger, men når jeg velger hdmi som kontakt går den i svart uten at den dukker opp på hdmi kanalen. Får heller ikke valg om å velge oppløsning på ps'en da. Er hat å spille nå for bildet er kornete, og virker nesten ute av fokus.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •