Snøbilde på PS3 hvis man slår tv av og på

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 2 av 2
 1. #1
  Newcomer
  Medlem siden
  Mar 2005
  Poster
  39
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)

  Snøbilde på PS3 hvis man slår tv av og på

  Hei

  Vi kjøpte oss PS3 på lørdag. PS3 er koblet til LG flatskjerm ved en HDMI-DVI kabel. PS3 fungerer bra med spill, bildet er helt klart. Problemet er at når tven bli slått av og slått på igjen er det bare "snø" på bildet og det hjelper ikke noe hva man trykker på. For å komme i kontakt med PS3 igjen må vi slå av og på PS3, da fungerer det igjen. Vedlig merkelig. Har prøvd med forskjellige oppløsninger uten at det har hjulpet. Hvis noen vet hvordan man løser problem blir vi veldige glade.

  Vestfolding.

 2. #2
  Intermediate DrErling sin avatar
  Medlem siden
  Oct 2003
  Poster
  4,089
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Kjent problemstilling dette. TV`en og PS3`en snakker sammen over en EDID buss på hdmi-kabelen. EDID sier hvilken oppløsning/frekvens/lipsync signalet skal ha. Når tven slås av og på brytes EDID-infoen.

  Dette kan fikses med en "boks" som lagrer sist brukte EDID-info og konstant forer PS3 og TV`en slik at begge "tror" de er tilkoblet og "på" til enhver tid.

  Drawback: Disse boksene koster penger... Kalles "EDID emulator", "DVI detective" og mange andre uttrykk. Finnes også switcher og splittere som har dette innebygget, så hvis du vet du trenger en switch/splitter så kan du lete etter en med innebygget EDID emultator.

  Har du forresten prøvd å oppdatere PS3`en til siste programmvare-versjon? Vet ikke om det er noe som kan ha blitt gjort noe med...

  DrE

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere meldingene dine
 •