Hjelp! Gta fungerer ikke på ps3en!

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Side 1 av 2 1 2 SisteSiste
Viser resultater 1 til 20 av 31
  1. #1
    Intermediate
    Medlem siden
    Jan 2008
    Poster
    1,248
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Hjelp! Gta fungerer ikke på ps3en!

    Jeg lånte Gta i dag og sku spille når jeg kom hjem fra jobb, men står at spille ikke støtter video innstillingene på ps3en. Hva kan jeg gjøre? Bruker en gammel tv så bruker ikke hdmi utgangen på ps3en. Bruker bare RBG nå og scart på tven.
    Hjeeelp! Vil sånn begynne på Gta i kveld:-?

  2. #2
    Intermediate fronzel sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2005
    Poster
    782
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Prøv å endre video signalet fra RGB til S-video eller CVBS. Har aldri koblet til med SCART selv, men regner med at dette kan endres i menyen.

  3. #3
    Intermediate svensken sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2006
    Poster
    774
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    kjør s-video
    funker som bare det her hjemme

  4. #4
    Intermediate
    Medlem siden
    Jan 2008
    Poster
    1,248
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hmm, får prøve på det. Holder på å oppdatere den no. Gledet meg sånn til å spille Gta og fikk ps3en i går og spillet i dag så funker det ikke.. hehe! Men stoler på dere:-D :-D

  5. #5
    Intermediate
    Medlem siden
    Jan 2008
    Poster
    1,248
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Får de ikke til å funke?
    Må jeg koble RBG til S video i tven eller bare bytte innstillinger på ps3en?

  6. #6
    Intermediate svensken sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2006
    Poster
    774
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    du kan bruke vga kabelen som fulgte med ps3.

  7. #7
    Intermediate
    Medlem siden
    Jan 2008
    Poster
    1,248
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ja den som går ut til 3 kontakter?
    Har koblet den i an scart adapter til tven.

  8. #8
    Intermediate
    Medlem siden
    Jan 2008
    Poster
    1,248
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hjeeelp

  9. #9
    Intermediate svensken sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2006
    Poster
    774
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    åja, du bruker den?
    rød hvit og gul plugg?

  10. #10
    Intermediate Psychonaut sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2008
    Poster
    812
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Mener å hørt frå en bekjent at det en en "bøgg" på gta på ps3 som kan forusake dette her (??)
    Men eg er ikkje helt sikker.

  11. #11
    Intermediate svensken sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2006
    Poster
    774
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Psychonaut
    Mener å hørt frå en bekjent at det en en "bøgg" på gta på ps3 som kan forusake dette her (??)
    Men eg er ikkje helt sikker.
    er dette bare på de nye ps3 modellene?
    gta4 fungerer supert på min ps3 (40 gb versjon)

  12. #12
    Intermediate
    Medlem siden
    Jan 2008
    Poster
    1,248
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av svensken
    åja, du bruker den?
    rød hvit og gul plugg?
    Jepp, som går over til en scart i tven.

    Jeg har 80gb versjonen av Usa utgaven.
    Metal Gear Solid 4 fungerer, men ikke Gta

  13. #13
    Intermediate svensken sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2006
    Poster
    774
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    hva har du valgt av innstillinger på ps3?

  14. #14
    Intermediate
    Medlem siden
    Jan 2008
    Poster
    1,248
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Står no på AV MULTI/SCART

  15. #15
    Intermediate
    Medlem siden
    Jan 2008
    Poster
    1,248
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Må jeg endre på noe NTSC/PAL innstillinger? Står på NTSC nå.

  16. #16
    Intermediate svensken sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2006
    Poster
    774
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av cv-dan
    Står no på AV MULTI/SCART
    hmm....
    det er det samme som jeg bruker. (har CRT tv) og hos meg fungerer gta feilfritt, bortsett fra liten tekst :P.
    har du prøvd Composite/S video?

  17. #17
    Intermediate
    Medlem siden
    Jan 2008
    Poster
    1,248
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av svensken
    hmm....
    det er det samme som jeg bruker. (har CRT tv) og hos meg fungerer gta feilfritt, bortsett fra liten tekst :P.
    har du prøvd Composite/S video?
    Jepp! Har prøvd alle sammen...

  18. #18
    Intermediate svensken sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2006
    Poster
    774
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    da er jeg fader med ikke sikker på hva det kan være :???:.

    har du koblet den via forsterkeren?

  19. #19
    Intermediate
    Medlem siden
    Jan 2008
    Poster
    1,248
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av svensken
    da er jeg fader med ikke sikker på hva det kan være :???:.

    har du koblet den via forsterkeren?
    Nei har ikke forsterker her..

    Når jeg prøver å starte spillet kommer det opp:

    Du kan ikke spille dette spillet med den nåværende video ut innstillingen. (80028F10)

    :neutral: :neutral:

  20. #20
    Intermediate svensken sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2006
    Poster
    774
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    hm....
    da kan jeg desverre ikke hjelpe mer :???:.
    virker veldig pussig.
    kanskje det er no i det han over skrev.

Side 1 av 2 1 2 SisteSiste

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •