PS3; Blå skjerm ved avspilling av vanlig DVD

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 7 av 7
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2007
    Poster
    3
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    PS3; Blå skjerm ved avspilling av vanlig DVD

    Jeg har flere ganger sett vanlige DVDer på min PS3 og det har gått knirkefritt. Men igår da jeg satt på en helt vanlig film ble skjermen blå, og alt låste seg. Prøvde med en BR disc og da gikk det fint. Er det jeg som blinkser noe helt enormt og bare tror jeg har sett vanlige DVDer via HDMI??? Koblet over til RGB og da gikk det helt fint, men selvfølgelig med hakket lavere oppløsning og kvalitet:-?
    Noen som har noen synspunkter/erfaringer??

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2005
    Poster
    90
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Blåfilm? - sorry, klarte ikke la være:-D

  3. #3
    Active
    Medlem siden
    Aug 2006
    Poster
    476
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Microsoft windows 98? Kunne ikke la være jeg heller. Fra spøk til revolver! Ikke still spørsmål før du googler

    Re: PS3 Blue Screen of Death ??!@#!@#??? - PLAYSTATION®3 General - PlayStation.com Forums

    Her er en liten lenke til temaet, ser noen får samme greia når de spiller spill også. Håper du blir litt klokere, jeg orket ikke lese alt ettersom min PS3 er frisk som en ørret.

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2007
    Poster
    3
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hvem sier at jeg ikke har googlet...? Bruker heller 3 timer på google enn å skrive på ett forum å vente på svar, som ofte er slik som "Blåfilm??" Men fant ikke noe svar på problemet mitt, så derfor skriver jeg her....

  5. #5
    Intermediate gorg sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2007
    Poster
    2,771
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Er vel ikke sone 1 film?

  6. #6
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2007
    Poster
    3
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hmmm.. Det er fullt mulig, har jeg ikke tenkt på. Men sjekket med en film jeg tidligere har sett da, og den fungerte ikke heller.....
    Prøvde forresten å se Transformers igår, da gikk det plutselig fint, skjønner egentlig fint lite nå..

  7. #7
    Intermediate gorg sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2007
    Poster
    2,771
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Prøv å oppdatere firmware hvis du ikke har gjort det enda.

    Må jo prøve å eliminere hva som kan være galt

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •