Xbox360 Harddisk

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 3 av 3
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2005
    Poster
    116
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Xbox360 Harddisk

    Hei! Hvor viktig er det med harddisk til xbox360? Blir spillende installert på HD slik at maskinen ikke trenger å lese fra platen hele tiden underveis, bedre ytelse? Hvis man kun har en memoryunit på 64mb, kan man lagre mye spilldata der, eller blir det snaut? Tenker på Oblivion..

  2. #2
    Intermediate tor rasmussen sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2003
    Poster
    3,637
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget annonser
    1
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg anbefaler HardDisk til X360.
    Oblivion bruker den til Cache.
    Du kan spille Xbox1 spill med HDD.
    Du kan laste ned demoer, trailere og spill fra marketplace med HDD.
    Du går "aldri" tom for savegameplass på en HDD.
    Du kan legge inn egen musikk for avspilling i spill og til hverdags.

    Prisen på mermory card vs hd her for liten til å forsvare et lite memory card i forhold til alle de overnevnte punktene.

  3. #3
    Intermediate
    Medlem siden
    Mar 2006
    Poster
    578
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Helt enig med tor rasmussen. Å gå for HDD er en "no-brainer" spør du meg.

    Og siden du skal spille Oblivion, fant jeg følgende informasjon om hvordan det arter seg med og uten HDD:
    Sitat Opprinnelig postet av TeamXbox
    I've already tried this. Here's the low down.
    The loading over all, is a bit faster. When going into houses, you have already been in, its a bit bit bit faster.
    If you save your game in an area, and die in that same area, and then choose to load your save:

    With the HDD: Loading is almost instant

    Without the HDD: You need to load.

    If you ride a fast horse and hit a bunch of load points:

    With the HDD: The game MIGHT hiccup, and if it does the frame rate MIGHT drop and MIGHT seem unstable until you pass the loading zones. It doesn't always happen - and some times you get a quick little hiccup and then everything is fine. In rare cases, you'll get a quick pause.

    Without the HDD: You get the exact same thing as above, except 90% of the shiccups turn into little short pauses - the other 10% is composed of longer pauses, and in some cases it might seem like the game suddenly froze. The frame rate also might seem to drop.

    And thats it, other than depending on where you are inside a structure, you might still get a little loading when you exit to the world if you don't have an HDD, but it will be quick.

    Over all, the HDD has tons of benefits.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •