Noe galt med min 360?

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 5 av 5
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Apr 2005
    Poster
    170
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Noe galt med min 360?

    Hei!
    Jeg har koblet component kabelen til prosjektoren, jeg har satt bryteren på hdmi, plugget i strømkontakten
    Men da jeg skrudde på xboxn blinket knappen rødt hele tiden! Kom ikke fram noe bilde! Er det ett eller annet jeg har glemt tro?

    Edit: Prøvde scart isteden for component, blinkinga sluttet og knappen lyser grønt! Men null bilde!

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Apr 2005
    Poster
    170
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Drit i det!
    Funker nå, jeg kobla ganske enkelt alt fra hverandre så på igjen og voila!
    Dette er digg!

  3. #3
    Intermediate tor rasmussen sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2003
    Poster
    3,639
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget annonser
    1
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Mest sannsynlig at strømkabelen ikke var helt inne.
    Den skal presses til det sier klikk.
    HDMi-har du nok ikke, men HDTV på pluggen har du nok.

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Apr 2005
    Poster
    170
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av tor rasmussen
    Mest sannsynlig at strømkabelen ikke var helt inne.
    Den skal presses til det sier klikk.
    HDMi-har du nok ikke, men HDTV på pluggen har du nok.
    Sikkert noe slikt ja, ble bare litt varm i trøya når jeg så den røde agresive blinkinga og null bilde o.s.v, pluss at den slo seg av etter ca 10 min! Men fungerer fint nå! HDTV ja selvsagt!

  5. #5
    Active
    Medlem siden
    Aug 2005
    Poster
    305
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Sveinung
    Sikkert noe slikt ja, ble bare litt varm i trøya når jeg så den røde agresive blinkinga og null bilde o.s.v, pluss at den slo seg av etter ca 10 min! Men fungerer fint nå! HDTV ja selvsagt!
    Akkurat det skjedde med kompisen min. Han ringte meg og var helt fortvilet. Jeg sa kontant at det var AV kabelen som ikke var festet godt nok til 360en. Da ble han glad skal jeg fortelle deg

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •