Har satt opp en ny HTPC, men sliter litt med lyden fra ASUS P8Z77-M. Har koblet ut med hdmi til Onkyo recieveren min, men det er ikke alt av lyd den vil spille av. Kjører Win 7 Ultimate 64 bit.

Problemet er at lyd fra f.eks youtube og spotify ikke spilles av. Men .avi filer gjennom windows media player, media gjennom Plex og windows lyder spilles av helt fint. (Generelt dårlig med lyd fra windows utenom systemlydene)

Under playback devices nå har jeg TX-NR616 (Onkyo receiver) som default device. Denne er merket med Intel® Display Audio. Så har jeg Realtek Digital Audio og Realtek Digital Output(RCA) disablet. De siste to får jeg ikke noe lyd ut av med oppsettet jeg har nå.

Noen som har en løsning på hva jeg kan gjøre for å få lyd fra type youtube (jeg tipper alt av web-relatert media egentlig) og spotify ? Har googlet en del uten å kommet fram til en løsning.

PS! I opsettet til Plex har jeg kun valgt HDMI som utgang, og der fungerer alt av lyd utenom klikklydene når man navigerer i menyen.