Problem med playstation 3

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 4 av 4
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2010
    Poster
    14
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Problem med playstation 3

    Jeg har hatt playstation 3 en stund og har brukt den gule, hvite og røde ledningen til å sende signalet til TV'en. Men nylig prøvde jeg å koble playstation'en til en surroundforsterker med en hdmi-kabel. Da jeg byttet tilbake til den gule, røde og hvite ledningen fungerte plutselig ingenting. Det kommer hverken opp bilde eller lyd på TV'en og jeg har ikke mulighet til å bruke hdmi-kabel igjen.
    Er det noen som vet hvorfor det ikke fungerer?

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2010
    Poster
    11
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    slå av ps3'n skru den på igjen men hold nede knappen lenge. etter 30 sekunder ca. så hører du et pip. å da skal den vare reset og vil merke hdmi kabelen når den starter opp.

    dette må gjøres hver gang du bytter mellom hdmi og den andre.

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2010
    Poster
    14
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Fantastisk!! Fungerer med en gang!!!

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2009
    Poster
    83
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Takk! Hadde samme problemet som nå er løst ... :-D

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •