Onkyo klubben - Side 54

Sponsorer:
Takk Takk:  2
Like Like:  0
Side 54 av 54 FørsteFørste ... 4 14 24 34 44 50 51 52 53 54
Viser resultater 1,061 til 1,072 av 1072

Tråd: Onkyo klubben

  1. #1061
    Expert
    Medlem siden
    Jan 2004
    Poster
    5,562
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    UPA/UMC er utgått, kan ta noen mnd før de erstattes. umc-300 og klasse D vistnok, i likt 1RU chassis.

  2. #1062
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2010
    Poster
    82
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Takk, tenkte mer i retningen om folk foretrekker prosessordelen til onkyo eller emo. Si f.eks: ville folket foretrukket en 807/1007/1010 eller UMC-1/umc-200, sånn når vi snakker brukt-kjøp, for en "rimelig" penge.

  3. #1063
    Newcomer
    Medlem siden
    Sep 2014
    Poster
    2
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Takk for svar... Alt funket fint. Men halvt år senere har jeg nå fått problemer med bluetooth forbindelsen på min NR535 når jeg skal spille Spotify. Får opp at det er opprettet kontakt at mobil el brett er ok... Men lyden forblir borte helt enkelt. Når jeg frakobler bluetooth igjen, så er lyden tilbake på mobil /brett... Noen som har tips? Takk for hjelp! :-)

  4. #1064
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2015
    Poster
    7
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hei Onkyo-klubben!

    Jeg har kjøpt meg en brukt Onkyo TX-NR818 som jeg rett og slett ikke får lyd i... Når jeg skrur den på kommer det karakteristiske "relé-klikket" (tror jeg) samtidig som jeg trykker på ON-knappen, men det skal jeg komme flere relé-klikk etterhvert som jeg bytter mellom kildene? Har hørt at noen recievere har funnet ut måter å skjule lyden på, altså at det ikke skal komme klikkelyd. Hørt noe om dette dere?

    Noen andre forslag til hva det kan være? Har prøvd å frabrikkinstille den, uten hell...

    Håper dere kan noe om dette!

  5. #1065
    Intermediate roddis sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2005
    Poster
    1,197
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Onkyo har virkelig tatt noen skritt tilbake ved å droppe Audyssey til fordel for AccuEq virker det som.
    Dali Euphonia MS4, CS4, Ikon onwall mk2 | SVS PB-1000 | Onkyo 3008 | Emotiva XPA-5 | Cambridge 840E | Xindac Dac 5 | Squeezebox | Samsung 64 | VU+ Solo 4K | Harmony | X-10

  6. #1066
    Active
    Medlem siden
    Jul 2008
    Poster
    391
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Klovner...! har .. hmh forrige toppmod fra usa.. parkrrt... ingen trigger til xpr_5 og onkyo ..mc 5505....., ..

  7. #1067
    Newcomer volfro sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2007
    Poster
    76
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hei, mange år siden jeg var innom her så er rimelig lite oppdatert for å si det slik.
    har en Onkyo 1010 med det vanlige hdmi kort problemet, dvs. ingen lyd.
    Kjøpte brukt for noen år siden og mener å huske at den hadde fått nytt hdmi kort på garantien før min tid?
    Får liv i det igjen med å bruke varmepistol på chipen som tipsa om på youtube, men holder bare til den blir slått av.

    Noen som vet hvor man får tak i billig nytt kort, alt. om der er noe å hente på kjøps loven etc? (alt. noen som har liggende kort av forum medlemmene)?
    Må sjekke papirene når jeg kommer hjem om kjøps dato.
    ser.nr. forsterker: 3588MP4260020097

    hdmi kort: BCHDM-1195 (muligens 1185?)
    25141195B

  8. #1068
    Expert
    Medlem siden
    Jan 2004
    Poster
    5,562
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    garantien ble utvidet til slutten av 2018 for lenge siden.

    Onkyo | Customer Care Program
    Support | Onkyo USA

  9. #1069
    Intermediate roddis sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2005
    Poster
    1,197
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Gjelder det alle disse med Hdmi problemet?
    Dali Euphonia MS4, CS4, Ikon onwall mk2 | SVS PB-1000 | Onkyo 3008 | Emotiva XPA-5 | Cambridge 840E | Xindac Dac 5 | Squeezebox | Samsung 64 | VU+ Solo 4K | Harmony | X-10

  10. #1070
    Expert
    Medlem siden
    Jan 2004
    Poster
    5,562
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    viss det er samme problem som beskrives så. kan taste inn serienr et sted, men tviler på det fungerer for enheter i norge. du får høre med importør.
    er noen lange tråder om alt dette på avsforum...

  11. #1071
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2008
    Poster
    25
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det fungerer og taste inn serie nr på norsk kjøpte enheter også. Jeg fikk samme problem for en tid tilbake og søkte meg frem til den siden man taster inn. Samt at jeg kontaktet både Onkyo internasjonalt og norsk importør. Endte med at jeg leverte den på Dalens elektonikkservice i Lillestrøm. 10 minutter senere reiste jeg hjem med fungerende forsterker og alt gikk på utvidet garanti. Så prøv og kontakt Dalens elektronkkservice, de kan sikkert hjelpe.

  12. #1072
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2014
    Poster
    5
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hei

    Har en Onkyo TX-NR 3010 som er veldig lite brukt.Skulle slå den på etter at den ikke har vært brukt på 4 mnd i går og fikk ikke lyd! Gikk inn i home menyen og der kom jeg bare inn i innstillinger! Gikk inn på nettverk og fikk ikke koblet den på nett heller! Prøvde å slå den av og på fler gander,dro ut støpselet flere ganger men det samme skjedde!
    Til slutt lot jeg den stå på i noen timer,slo den av og på.Da virket den!!! Hva skjer?? Tror den kanskje har hver brukt i maks 5-6 timer og er som ny!!

Side 54 av 54 FørsteFørste ... 4 14 24 34 44 50 51 52 53 54

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •