Kalibrering..Alt er rosa!

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 7 av 7
  1. #1
    Intermediate tazzat sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2006
    Poster
    1,101
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Kalibrering..Alt er rosa!

    Fikk endelig en fungerende Benq 8720 etter at min opprinlige sviktet meg,fikk bytte PJ men den var kust i transport så en ny som har spist rosa Elefanter.


    Funnet ut hvor jeg man jusetere på det men må nesten ha noe å stille den inn etter.Har kalibrert den etter guiden her på forumet med DVE men det hjelper ikke på mitt problem.

    Noen tips til hvordan jeg ska få "normale" farger på den?

    Kan tideligere bruker har rotet i service menyen på den da den er veldig rosa på alle standar innstillinger.til og med cool er rosa.

    Grusomt å se på da det minste rød lyser opp kraftig rosa.

  2. #2
    Active m4sta sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2006
    Poster
    406
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hva med source ? Hva mater du prosjetkoren med ?

  3. #3
    Intermediate tazzat sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2006
    Poster
    1,101
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Component fra H/K DVD 22 eller var det 23?

    Samme oppsett på min første og ingen problem da.
    Da bare slutter component inngangen å fungere på PJen etter en stund..Så fikk jeg ny osv. og er kommet frem til problemet i dag...

  4. #4
    Active oddk sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2004
    Poster
    306
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hvis samme feil skjer hele tiden med ny projector, kan det ikke da være kilden?

  5. #5
    Intermediate tazzat sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2006
    Poster
    1,101
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av oddk
    Hvis samme feil skjer hele tiden med ny projector, kan det ikke da være kilden?
    Feil sist gang var det at komponent sluttet å fungerte etter noen uker.Defekt komponenet inngang på PJen.
    Andre innganger fungerte fint.
    Hadde ingen proglemer med bildet frem til komponent inngangen sa takk for seg. og dvd spilleren ble testet opp mot plasmaen min med komponent og det fungerte/forsatt fungere utmerket.

    Vel det var et lite problem og det var detaljene i mørke sener,di var dårligere med component enn S-video/kompositt.Eksempel: Senen inni Hvalen på Finding nemo der du ser bølgene slå,så jeg fint lite.Så ikke bølgene engang.Isri av og normal lysstyrke innstilling

    Det problemet har ikke denne PJen ser jeg.


    Har en dvd spiller til som jeg skal teste.

  6. #6
    Intermediate tazzat sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2006
    Poster
    1,101
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Samme med en yamaha spiller via component.


    En ting til..går jeg på Advanced og 3D colore managment på PJen så klarer jeg ikke forandre på noe der,vel klare å velge forskjelig farge men ikke stille på Huy o.l alt står på 1. På alle farger.

    Men det skjer noe når jeg prøver.feks. rød.
    Velger jeg en av di under og trykker til siden så blir rød veldig grå(har test bilde oppe)men klarar ikke å få noe til å reagere av di under.Står forsatt på 1.

    Må velge Load defult colore space for at det skal bli normalt igjen.

    I følge manuale så du kunne justere her.

    Begynner å bli mektig lei Benq nå....

    Så er det så gøy å ringe til di,får en svenske som ikke forstår hva du sier og forlanger du snakker engelsk...

  7. #7
    Intermediate tazzat sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2006
    Poster
    1,101
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Tok et bilde,fra Aviator.

    Jeg har stilt ned rødfargen en god del så jeg ikke er plaget med rosa men det dukket opp igjen ved flamer,tror jeg da.

    Ikke verdens beste bilde men kan ikke huska at denne senen med flammer var så rosa som dette.


Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •