REW + UMIK-1 + mac : Oppsett og målig. Ser dette normalt ut?

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 4 av 4
  1. #1
    Intermediate
    Medlem siden
    Feb 2007
    Poster
    686
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    REW + UMIK-1 + mac : Oppsett og målig. Ser dette normalt ut?

    Jeg har skaffet en UMIK-1 hos avshop og satt opp dette med REWv5.01beta20. Gjorde noen målinger, men jeg misstenker feil på målingene, eller "lav oppløsning" på målingen, fordi det ser ut som de har masse smoothing selv om dette er skrudd av. Her er to målinger, front + sub, med og uten Anti-mod + innstillinger.
    -skjermbilde-2014-10-26-kl-21-30-54-jpg
    Antimod målingen er blå (har brukt heving av området rundt 25 hz på antimod)
    -skjermbilde-2014-10-26-kl-22-01-13-png
    -skjermbilde-2014-10-26-kl-22-03-16-jpg
    -skjermbilde-2014-10-26-kl-22-02-39-jpg
    -skjermbilde-2014-10-26-kl-22-04-07-jpg
    Får ingen feilmeldinger når jeg kjører "check levels"

    Noen som har en en ide, eller ser dette normalt ut?
    Jeg fikk også misstenkelig glatt kurve når jeg målte kun front opp til 200HZ
    Sist endret av Monitor; 10-27-2014 kl 13:23

  2. #2
    Newcomer vidareje sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2007
    Sted
    Rasta
    Poster
    187
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hvilken glatting bruker du? Kan du generere et vannfall fra 20-500Hz opptil 500ms uten glatting?

  3. #3
    Intermediate Midas sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2012
    Sted
    Stavangerområdet
    Poster
    1,817
    Takk & like
    Nevnt
    9 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ja, du hadde akkurat tatt bort informasjonen om glattingen fra bildet/plottet øverst. Det står sammen med navnene i bunn. Typisk 1/6 eller noe slikt.
    Min hjemmekino -::- Min byggetråd -::- Sony VPL-HW50ES -::- 106" DreamScreen V4 DynaGrey -::- Yamaha CX-A5100 -::- Yamaha RX-A1020, RX-V757 amp -::- B&W DM60* S3 - DM603 (L,R), LCR600 (C), DM600 (6x Surr), Atmos -::- 2x SVS SB13-Ultra Sub -::- Anti-mode 8033-SII -::- Oppo BDP-103D

  4. #4
    Intermediate hokeyh sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2009
    Poster
    983
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Du har en veldig stor zoom, som du ser er det jo nesten 40dB (60dB til 100 dB) fra bunn til topp av den røde linjen. Samt du ser bare på 20-80 hz, da ser det "glatt" ut, selv om det er uglattet.

    Prøv å sett f.eks 100dB som topp og 60dB som bunn og 20-200 hz så vil det se "værre" ut.

    Funker fint med REW og UMIK-1, bruker det selv :-)

Lignende tråder

  1. Svar: 10
    Siste melding: 01-22-2014, 22:14
  2. Starthjelp minidsp umik 1 og rew
    By PureHifi in forum Generelt audio og HiFi
    Svar: 0
    Siste melding: 03-28-2013, 13:15
  3. Hjelp! Primare-forsterker blir ekstremt varm... Er dette normalt?
    By Monitor in forum Receivere/forsterkere
    Svar: 3
    Siste melding: 08-04-2009, 20:05
  4. Svar: 20
    Siste melding: 11-24-2008, 18:55
  5. Er dette et bra oppsett? :-)
    By mylife in forum Generelt audio og HiFi
    Svar: 9
    Siste melding: 04-13-2006, 01:27

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •