Litt REW-starthjelp

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 5 av 5
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    226
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Litt REW-starthjelp

    Heisann!

    Har nettopp fått måleutstyr fra Sounds of Science ( SOFSCI SoundSweeper Acoustic Measurement Kit | Sounds of Science ), men trenger litt hjelp for å komme i gang..

    Har kjørt kalibrering av lydkortet i REW, og lagt også inn kalibreringsfila til mikrofonen. So far so good, men når jeg prøver å gjøre målinger så synes jeg bassnivået ser ekstremt høyt ut:

    Måling med sub påslått:
    Litt REW-starthjelp-rew_test_med_sub-png

    Måling uten sub påslått:
    Litt REW-starthjelp-rew_test_uten_sub-png

    Frontene er delt på 80Hz, så dette kan umulig stemme. Hva gjør jeg feil?

    Jeg må forresten også skru opp nivået på receiveren ekstremt høyt (+5-ish), er dette vanlig? Både inn- og utnivå er skrudd helt opp på USB-lydkortet.

  2. #2
    Intermediate bUlk sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2005
    Poster
    797
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Du kan begynne med å sette grafen opp i en mer brukelig skalering. Så kanskje det er hjelp å få videre.

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    226
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ble litt "fort og gæli" de grafene i går kveld ja, men det skal da være fullt mulig å se hva jeg mener nå også; jeg har veldig vanskelig for å tro at frontene alene har såpass høyt nivå i bassen (faktisk helt ned til DC) med 80Hz deling, så et eller annet må være feil med målingene.

    Tenkte dog å prøve med en annen pc i kveld, i tilfelle det er et eller annet tull med laptopen.

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2012
    Poster
    22
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har du fulgt manualen trinn for trinn?
    http://www.sofsci.com/sites/default/..._eng_v0.95.pdf

    Det skal heller ikke være nødvendig å skru volumet så høyt som du sier,
    hvordan er det å oppholde seg i rommet mens testen går? er det sinnsykt høyt, eller?

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    226
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av stoffi
    Har du fulgt manualen trinn for trinn?
    http://www.sofsci.com/sites/default/..._eng_v0.95.pdf

    Det skal heller ikke være nødvendig å skru volumet så høyt som du sier,
    hvordan er det å oppholde seg i rommet mens testen går? er det sinnsykt høyt, eller?
    Har fulgt manualen ja Fant grunnen til at jeg måtte skru opp så høyt; den ene konnektoren på en av kablene jeg fikk med var litt slapp i fisken, så det var ikke skikkelig kontakt. Byttet kabel så var det i orden. (Så nå er volumet helt normalt under måling.)

    Har dog ikke blitt helt klok på de målingene ennå, men håper på å få tid til å sette meg ned litt med det i morgen, så får jeg heller komme med en statusoppdatering da

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •