HJELP! høyttaler kobler ut og det smeller!

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 3 av 3
  1. #1
    Newcomer henriktes sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2007
    Poster
    46
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    HJELP! høyttaler kobler ut og det smeller!

    Jeg har :

    canton reference 9 høyttalere
    arcam c31 preamplifier
    hegel h2a power amp


    Har nettop kjøpt nye xlr og rca kabler, men det relevante er kanskje at jeg nettop har koblet til 2 stk supra Lorad nettkabler som jeg har skrudd fast kontaktene selv på.

    I tillegg en Harmonic TechPro ac 11 cl 3 strømkabel til nypris 2800 kr.

    .... Altså problemet mitt er at jeg merket DÅRLIGERE lyd med supra kablene enn med de medfølgende fra forsterkerne, i tillegg til at det smeller et par ganger etter jeg slår på forsterkerne, og den venstre høyttaleren kobler ut....
    Det skal ikke være noe feil tilkobling noen sted osv, har sjekket dette!... Jeg var veldig nøye når jeg skrudde fast kontaktene på supra kablene, osv...

    what the f.. is happening?

  2. #2
    Newcomer henriktes sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2007
    Poster
    46
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    jeg har byttet om høyttalerne og det er fortsatt venstre kanal som kobles ut etter et smell....

    må en av forsterkerne på service da?

  3. #3
    Intermediate Kimba sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2007
    Poster
    625
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Virker som feilen ligger der ja.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •