Sliter med DVI-I til HDMI - hjelp!

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 2 av 2
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2005
    Sted
    Jar
    Poster
    24
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Question Sliter med DVI-I til HDMI - hjelp!

    Mitt lille prosjekt "stue-media-PC" har stoppet brått opp.

    Jeg har en 2 år gammel Fujitsu-Siemens Scaleo C:
    Norek.no - FSC Scaleo C P4 3.2, Radeon 9100 Pro, 512MB,160GB,DVD±RW,vannkjøling,WLAN,XPH

    I den har jeg nå puttet inn et XFX GeForce 6200A skjermkort med DVI-I-utgang:
    Norek.no - XFX GeForce 6200A 256MB DDR2, AGP8X, Tv-Out, S-video, DVI-I, Retail

    Jeg har også kjøpt en DVI-HDMI-kabel:
    Norek.no - Skjermkabel HDMI-DVI M/M 2m

    og så koblet jeg ved hjelp av kabelen PC-en til min Sony STR-DG700S receiver:
    Norek.no - Sony STR-DG700S receiver, 6x100W, DCAC Autokalibrasjon, HDMI, sølv

    Men ikke pokker om jeg får noe bilde på min Panasonic PT-AX100 projektor:
    Norek.no - Panasonic Projector PT-AX100 16:9 1280x720,2000 ANSI Lumen,6000:1

    Er det DVI-HDMI-kabelen som er feil?
    Jeg har brukt en HDMI-inngang på Sony'en som jeg vet funker.

    VGA-utgangen fra skjermkortet funker fint når jeg kobler til en 17" LCD-skjerm.

    Jeg forsøker både med Ubuntu 8.04 og Win XP (og har i Windows lagt inn skjermkortdriverne som fulgte med kortet uten at det hjalp).
    Jeg finner ingen muligheter verken ved boot, i Windows/Ubuntu eller på selve kortet å aktivere DVI-utgangen, så jeg regner med at den alltid er aktiv?

    Litt hjelp hadde vært kjempebra!
    :-)

    ~Christopher

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2005
    Sted
    Jar
    Poster
    24
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av grenness
    I den har jeg nå puttet inn et XFX GeForce 6200A skjermkort med DVI-I-utgang:
    Norek.no - XFX GeForce 6200A 256MB DDR2, AGP8X, Tv-Out, S-video, DVI-I, Retail
    Jeg har nå sjekket med en annen HDMI-TV at det faktisk er liv i DVI-utgangen fra skjermkortet.
    Så da skjønner ikke jeg annet enn at problemet må ligge i receiver'en?

    I brukerhåndboken til Sony'en
    http://pdf.crse.com/manuals/2680065113.pdf
    finner jeg følgende "informasjon" i kapittelet om HDMI-tilkoblinger:
    This receiver may not be able to transfer video or audio signals with certain types of components.
    Hva ligger egentlig i dette?

    Hadde vært nydelig om noen hadde tips til meg her!

    Mvh
    Christopher

    PS. Forøvrig virker det som at jeg har blåst den ene HDMI-inngangen i receiveren :-(
    Kanskje løsningen blir en ny receiver?

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •