HDMI trøbbel

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 5 av 5

Tråd: HDMI trøbbel

  1. #1
    Newcomer Elisabeth77 sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2008
    Poster
    69
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    HDMI trøbbel

    Hei :-D

    Jeg sliter med å få lyd og bilde fra det nye anlegget mitt. Dette skal kobles sammen: Reciever=Yamaha rx v1800, Get HD-dekoder, Plasma tv=Panasonic th-42pv70f.

    Det jeg har gjort til nå er å bruke hdmi fra dekoder til reciever,dtv/cbl, deretter hdmi fra reciever,out, til hdmi 1 bak på flatskjerm. Jeg har også stilt reciever inn på: dtv/cbl.

    Skulle jeg ikke fått både lyd og bilde nå? Jeg får kun opp innstillings menyen til recieveren på tv. Ikke'no mer.

    Kan det ha noe med at jeg har brukt hdmi-kabelen som fulgte med dekoderen + en ny hdmi 1.3 sammen? De er jo ulike. Kanskje jeg bør kjøpe ett stk til av typen hdmi 1.3?


    Noen som vet?

  2. #2
    Active Raven sin avatar
    Medlem siden
    May 2005
    Sted
    Tvedestrand
    Poster
    411
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Prøv og koble dekoder direkte til TV for å sjekke om det faktisk kommer bilde og lyd der.

  3. #3
    Newcomer Elisabeth77 sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2008
    Poster
    69
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det gjør det, men jeg vil bruke hdmi også gjennom reciever. Det skal være mulig, men noe stemmer nok ikke her

  4. #4
    Active Raven sin avatar
    Medlem siden
    May 2005
    Sted
    Tvedestrand
    Poster
    411
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ok, da vet du at det fungerer, så da må det være en instilling i Yamahaen, jeg kjenner ikke forsterkeren så her må nesten noen med kjennskap til den svare deg, eller du kan ta en titt i manualen

  5. #5
    Newcomer Elisabeth77 sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2008
    Poster
    69
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jippi jippi.. har fått det til nå. Har både lyd og bilde :-D
    Nå er det endelig HELG :-D

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •