Ingen signal til projektor via gjennom komponent

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 6 av 6
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2005
    Poster
    34
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Ingen signal til projektor via gjennom komponent

    Projektor: Benq Pe-7800
    DVD-speler: Pioneer DV-585A
    Kabel: Clas Ohlson - Komponent/RGB-kabel, Audio - Videokabler handle bestill postordre

    Som overskrifta sei, får eg ikkje signal til projektoren gjennom komponentkabelen. Det er ein 10 m lang komponent-kabel frå clas ohlson til nesten 300 kr. Ikkje all verden, men det fungerte fint med akkurat samme type kabel som var 5 lang. Fer bilde med ein s-videokabel og kompositt som også begge er på 10 m, og kjøpt på clas ohlson.

    E det lengda + kvaliteten på kabelen som gjer at signalet ikkje når fram?... Fer absolutt ikkje signal... det står berre searching på skjermen....

  2. #2
    Expert jfinneru sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2003
    Poster
    5,983
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    En del spillere kan ikke ha Scart aktivert samtidig som komponent. Er scarten aktivert kan det være problemet.
    Videokalibrerer
    AV-tekniker
    Crestronprogrammerer
    AMX Programmerer
    Freelance AV-journalist

    afinner@online.no

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2005
    Poster
    34
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Unhappy

    he ikkje tilkobla scart nei., og hekje endra på nokke på dvd-speleren sia ej fekk det til med en 5 m lang componentkabel av samme type. Prøvde å bytte om på kablane for å sjå om det var signalkabelen/grønn som var ødelagt, men det var ingen forskjell...

  4. #4
    Intermediate Electra sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2004
    Poster
    3,225
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har du prøvd å bruke komponent kabelen som kompositt og? Da får du iallefall sjekke om kabelen fungerar.

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2005
    Poster
    34
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    fer prøve det ja...

  6. #6
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2005
    Poster
    34
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Question

    testa med den grønne komponenetkabelen, som også skal vere signalkabelen(?), som kompositt, og då fungerte det. Med andre ord fungerar kabelen som den skal...

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •