Kjøpt komponentkabler - intet bilde

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 4 av 4
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2005
    Poster
    50
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Unhappy Kjøpt komponentkabler - intet bilde

    Har nå investert i komponentkabler fra DVD til Reciever og videre fra Reciever til projektor. Jeg kjører det via reciever da også vil bruke den som switch til komponentkabelen fra X-Box 360'en. Men når jeg koblet opp disse kablene så får jeg ikke en fram på lerretet. Intet signal inn på projektoren. Har prøvd å kjøre rett fra DVD og inn til projektor men fortsatt intet signal.
    Har også prøvd å justere instillingene på DVD spilleren. Noen som har peiling på hvor problemet ligger?

  2. #2
    Intermediate tazzat sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2006
    Poster
    1,101
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hadde samme problemet jeg og første gangen jeg satte opp dvd/plasmen via component.

    Måtte inn på dvd spilleren og sette progresiv scan tror jeg..

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2005
    Poster
    50
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Progresive Scan

    Dette har jeg prøvd. Skal stikke ned å prøve den andre scan-innstillingen nå...

    Dette er så jævli irriterende...

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2005
    Poster
    50
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Red face Ordna seg

    Viste seg at jeg hadde bytta på blå/grønn, vanskelig å se forskjell i sinne...

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •