Status AVforum V2 - Side 64

Sponsorer:
Takk Takk:  19
Like Like:  128
Side 64 av 89 FørsteFørste ... 4 14 24 34 44 54 60 61 62 63 64 65 66 67 68 74 84 ... SisteSiste
Viser resultater 1,261 til 1,280 av 1769
  1. #1261
    Grunnlegger lygren sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    14,747
    Takk & like
    Blogginnlegg
    27
    Nevnt
    16 post(er)
    AVtorget feedback
    1
    (100.00% positive tilbakemeldinger)
    @Midas ; vi installerer en ny SEO-plugin nå, som vi forsåvidt har testet på testserver først men altså ikke klart å luke alle feilene fra allikevel.

    Av feil er det altså;

    1. Avansert bildeopplaster virker ikke lenger.
    2. Lenker som legges opp endres til en ikke fungerende lenke. Testet å legge opp en lenke til det forrige testinnlegget mitt, og så langt ser ikke denne ut til å ha endt opp som http://avforum.no/forum/showthread.php. Mulig jeg misforstår hva du mener her, skal teste litt mer før jeg rapporterer inn noe...

  2. #1262
    Grunnlegger lygren sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    14,747
    Takk & like
    Blogginnlegg
    27
    Nevnt
    16 post(er)
    AVtorget feedback
    1
    (100.00% positive tilbakemeldinger)

  3. #1263
    Grunnlegger lygren sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    14,747
    Takk & like
    Blogginnlegg
    27
    Nevnt
    16 post(er)
    AVtorget feedback
    1
    (100.00% positive tilbakemeldinger)
    @Midas ; får samme issue som deg når jeg tester å lime inn angitte URL til byggetråden din... Ender opp som http://avforum.no/forum/showthread.php. Dette skjer jo imidlertid ikke med andre lenker jeg tester, f.eks. http://avforum.no/forum/informasjon-...63#post2009955 lar seg kopiere inn helt fint... Har rapportert inn.

  4. #1264
    Grunnlegger lygren sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    14,747
    Takk & like
    Blogginnlegg
    27
    Nevnt
    16 post(er)
    AVtorget feedback
    1
    (100.00% positive tilbakemeldinger)
    ...ser for øvrig at URLen ser ut til å gjengis korrekt i signaturen din nå Midas, var det slik at den ble angitt feil der også tidligere?

  5. #1265
    Grunnlegger lygren sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    14,747
    Takk & like
    Blogginnlegg
    27
    Nevnt
    16 post(er)
    AVtorget feedback
    1
    (100.00% positive tilbakemeldinger)
    Ser ut som URLen automatisk endres fra / til & når den tastes inn i browservinduet etter showthread.php, men at dette ikke funker i tråden. Problemet er rapportert inn, takker for feilrapporteringen Midas, kan ha spart oss for mye krøll om dette hadde stått ufikset!

  6. #1266
    Intermediate saar sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2011
    Sted
    Egersund
    Poster
    1,021
    Takk & like
    Nevnt
    3 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ugyldig Tråd spesifisert. Hvis du fulgte en gyldig link, vennligst gi beskjed til webmaster

    får opp denne feilmeldingen hele tiden idag
    Yamaha rxa 3020, oppo 103d klipch rf82,rc64,rs52 4stk, pcultra 2stk, dreamscreen lerret, sonyvw500es, antimode 8033s 2stk

  7. #1267
    Intermediate Midas sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2012
    Sted
    Stavangerområdet
    Poster
    1,809
    Takk & like
    Nevnt
    9 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av lygren Vis post
    Underlig. Jeg får denne feilen konsekvent over alle mine brukerflater og nettlesere.

    Men samtidig, når du la ut dette bildet, prøvde du å dobbelklikke på bildet for å få opp "Image setting" i editoren? For det er der hele greia krasjer. Jeg bruker image settings hele tiden for å velge "Full size". Men hvis jeg quoter samtidig, er jeg ikke i stand til å gå ut fra denne image settings dialogen.

    Sitat Opprinnelig postet av lygren Vis post
    ...ser for øvrig at URLen ser ut til å gjengis korrekt i signaturen din nå Midas, var det slik at den ble angitt feil der også tidligere?
    Ja, de fleste av mine URLer (f.eks. i signaturen er OK nå). Men av en eller annen ukjent grunn er akkurat den URLen vi her har prøvd umulig å få gjengitt riktig.

    Sitat Opprinnelig postet av saar Vis post
    Ugyldig Tråd spesifisert. Hvis du fulgte en gyldig link, vennligst gi beskjed til webmaster

    får opp denne feilmeldingen hele tiden idag
    Jeg får også dette hele tiden når jeg bruker "Vis første uleste" funksjonen.
    Min hjemmekino -::- Min byggetråd -::- Sony VPL-HW50ES -::- 106" DreamScreen V4 DynaGrey -::- Yamaha CX-A5100 -::- Yamaha RX-A1020, RX-V757 amp -::- B&W DM60* S3 - DM603 (L,R), LCR600 (C), DM600 (6x Surr), Atmos -::- 2x SVS SB13-Ultra Sub -::- Anti-mode 8033-SII -::- Oppo BDP-103D

  8. #1268
    Administrator Gorm sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Sted
    Jessheim
    Poster
    13,703
    Takk & like
    Nevnt
    27 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Dette med "Ugyldig Tråd spesifisert" er innrapportert, og forhåpentligvis utbedres det snart

  9. #1269
    Intermediate saar sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2011
    Sted
    Egersund
    Poster
    1,021
    Takk & like
    Nevnt
    3 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    En liten ting til som ikke funker lenger er når man trykker på den lille grønne boksen som gjør at man havner på slutten av tråden så havner man bare på siste siden. Ikke noe stort problem, men litt irriterende når man bruker nettbrett
    Yamaha rxa 3020, oppo 103d klipch rf82,rc64,rs52 4stk, pcultra 2stk, dreamscreen lerret, sonyvw500es, antimode 8033s 2stk

  10. #1270
    Grunnlegger lygren sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    14,747
    Takk & like
    Blogginnlegg
    27
    Nevnt
    16 post(er)
    AVtorget feedback
    1
    (100.00% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av saar Vis post
    En liten ting til som ikke funker lenger er når man trykker på den lille grønne boksen som gjør at man havner på slutten av tråden så havner man bare på siste siden. Ikke noe stort problem, men litt irriterende når man bruker nettbrett
    Takk for feilmelding, men litt usikker på hvilken boks du henviser til... Gidder du å legge ut et screenshot, så skal vi få rapportert inn feilen?

  11. #1271
    Intermediate saar sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2011
    Sted
    Egersund
    Poster
    1,021
    Takk & like
    Nevnt
    3 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Status AVforum V2-image-jpg
    Den ved siden av V2,
    Vedlagte miniatyrbilder Vedlagte miniatyrbilder Status AVforum V2-image-jpg  
    Yamaha rxa 3020, oppo 103d klipch rf82,rc64,rs52 4stk, pcultra 2stk, dreamscreen lerret, sonyvw500es, antimode 8033s 2stk

  12. #1272
    Intermediate saar sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2011
    Sted
    Egersund
    Poster
    1,021
    Takk & like
    Nevnt
    3 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Er vell blå og ikke grønn
    Yamaha rxa 3020, oppo 103d klipch rf82,rc64,rs52 4stk, pcultra 2stk, dreamscreen lerret, sonyvw500es, antimode 8033s 2stk

  13. #1273
    Grunnlegger lygren sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    14,747
    Takk & like
    Blogginnlegg
    27
    Nevnt
    16 post(er)
    AVtorget feedback
    1
    (100.00% positive tilbakemeldinger)
    Ah, blå, da klarner det ja!

    ...havner på siste side når jeg tester her. Kan du;

    1. Angi URL når du tester dette?
    2. Legge inn URLen du får opp i browseren din når du har blitt navigert til angitte side / post? Eksempelvis: http://avforum.no/forum/informasjon-...64#post2010053

  14. #1274
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2010
    Sted
    Sandnes
    Poster
    168
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    "Gå til første nye innlegg" virker ikke hos meg!
    Den lille blå med pilene til venstre for topic.
    http://avforum.no/forum/showthread.p...=&goto=newpost
    Onkyo TX-NR1010 - KEF XQ40 - KEF XQ50 - KEF IQ10 - B&W ASW 3000 - Panasonic 55ST50 - Panasonic DMP BDT 320 - Onkyo DX 7555 - ATV 3 - XBOX 360

  15. #1275
    Grunnlegger lygren sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    14,747
    Takk & like
    Blogginnlegg
    27
    Nevnt
    16 post(er)
    AVtorget feedback
    1
    (100.00% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Skåra Vis post
    "Gå til første nye innlegg" virker ikke hos meg!
    Den lille blå med pilene til venstre for topic.
    http://avforum.no/forum/showthread.p...=&goto=newpost
    Vi er klar over problemet @Skåra , sannsynligvis i order i løpet av et par dager! Bakgrunnen for feilen er installasjon av ny søkemotoroptimaliseringsmodul, en relativt avansert en, som krever litt tilpasning for å fungere som den skal...

  16. #1276
    Intermediate saar sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2011
    Sted
    Egersund
    Poster
    1,021
    Takk & like
    Nevnt
    3 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av lygren Vis post
    Ah, blå, da klarner det ja!

    ...havner på siste side når jeg tester her. Kan du;

    1. Angi URL når du tester dette?
    2. Legge inn URLen du får opp i browseren din når du har blitt navigert til angitte side / post? Eksempelvis: http://avforum.no/forum/informasjon-...64#post2010053
    Når jeg trykker på boksen så får jeg opp
    http://avforum.no/forum/showthread.p...orum-V2/page64
    den hopper til siste side, men ikke siste post, mener den gjorde det før eller er jeg på bærtur her.
    Yamaha rxa 3020, oppo 103d klipch rf82,rc64,rs52 4stk, pcultra 2stk, dreamscreen lerret, sonyvw500es, antimode 8033s 2stk

  17. #1277
    Intermediate orso sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2008
    Poster
    3,591
    Takk & like
    Nevnt
    4 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hvordan slår man av e-post varsling for innlegg hvor man har blitt sitert?
    Trenger ikke både varsling ved sitering og nye innlegg i samme tråd. Det blir dobbelt opp.

  18. #1278
    Grunnlegger lygren sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    14,747
    Takk & like
    Blogginnlegg
    27
    Nevnt
    16 post(er)
    AVtorget feedback
    1
    (100.00% positive tilbakemeldinger)
    @Midas . Tester bildeopplastning. Avansert valg av bilder vises ikke, men nå ser det ikke ut til at ting krasjer når en dobbeltklikker på bilder og editerer plassering / størrelse...

    Status AVforum V2-bilde-4-jpg
    Status AVforum V2-bilde-3-jpg
    Status AVforum V2-bilde-2-jpg

  19. #1279
    Grunnlegger lygren sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    14,747
    Takk & like
    Blogginnlegg
    27
    Nevnt
    16 post(er)
    AVtorget feedback
    1
    (100.00% positive tilbakemeldinger)
    @saar @Gorm Feilen med siste uleste tråd skal nå være fikset, fungerer hos meg...

  20. Liker Skåra har likt denne posten
  21. #1280
    Grunnlegger lygren sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    14,747
    Takk & like
    Blogginnlegg
    27
    Nevnt
    16 post(er)
    AVtorget feedback
    1
    (100.00% positive tilbakemeldinger)

Side 64 av 89 FørsteFørste ... 4 14 24 34 44 54 60 61 62 63 64 65 66 67 68 74 84 ... SisteSiste

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •