Status AVforum V2 - Side 58

Sponsorer:
Takk Takk:  19
Like Like:  128
Side 58 av 89 FørsteFørste ... 8 18 28 38 48 54 55 56 57 58 59 60 61 62 68 78 88 ... SisteSiste
Viser resultater 1,141 til 1,160 av 1768
  1. #1141
    Expert teddytusen sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2005
    Sted
    Nordfjord
    Poster
    8,659
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jupp. Gikk ut og var ute en stund. Ca 20 sek delay her igjen nå.
    Jeg HATER mobilversjoner av nettsider...

  2. #1142
    Expert Supertramp sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2010
    Poster
    7,088
    Takk & like
    Nevnt
    12 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Funker på Opera 11.60 - ingen problemer

  3. #1143
    Intermediate saar sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2011
    Sted
    Egersund
    Poster
    1,020
    Takk & like
    Nevnt
    3 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Aldri forsinkelse på nettbrett!
    Yamaha rxa 3020, oppo 103d klipch rf82,rc64,rs52 4stk, pcultra 2stk, dreamscreen lerret, sonyvw500es, antimode 8033s 2stk

  4. #1144
    Expert AndreWerdenskrieg sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2004
    Poster
    6,335
    Takk & like
    Nevnt
    3 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Forsinkelse i Safari, men ikke Firefox.

  5. #1145
    Intermediate
    Medlem siden
    Jan 2007
    Poster
    3,124
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Safari..3-4 sek for å laste siden. Meget akseptabelt. I går 20-30 sek. Noe har dere gjort?

  6. #1146
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2010
    Poster
    116
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sikka ett quatte med firefox

  7. #1147
    Expert teddytusen sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2005
    Sted
    Nordfjord
    Poster
    8,659
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av bonkers Vis post
    Sikka ett quatte med firefox
    Der lo jeg høyt gitt. hehehehe
    Jeg HATER mobilversjoner av nettsider...

  8. #1148
    Intermediate Midas sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2012
    Sted
    Stavangerområdet
    Poster
    1,809
    Takk & like
    Nevnt
    9 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hva skjer med problemet om bildedialogen som blir grå og som man ikke kommer utav og dermed mister innlegget ditt? Jeg måtte nok en gang begynne på nytt på et lengre innlegg fordi jeg mistet teksten min. Se her for beskrivelse:

    Se http://avforum.no/forum/showthread.p...=1#post1985628
    Min hjemmekino -::- Min byggetråd -::- Sony VPL-HW50ES -::- 106" DreamScreen V4 DynaGrey -::- Yamaha CX-A5100 -::- Yamaha RX-A1020, RX-V757 amp -::- B&W DM60* S3 - DM603 (L,R), LCR600 (C), DM600 (6x Surr), Atmos -::- 2x SVS SB13-Ultra Sub -::- Anti-mode 8033-SII -::- Oppo BDP-103D

  9. #1149
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2006
    Poster
    92
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    @Midas: Det du nevner der funker fjell i min FireFox.
    Men hva er url til eksakt tråd som problemet oppstod i? Er vedlegget der enda?
    Vedlagte miniatyrbilder Vedlagte miniatyrbilder Status AVforum V2-av-image-edit-png  
    Tom I. Arntsen
    -:- Onkyo TX-NR828 -:- JBL LS60 -:- JBL LS Center -:- JBL LS SUB -:- MIRAGE rear -:-
    -:- HARMAN/KARDON BDT 30 MKII -:- Samsung UE55D6500 -:-

  10. #1150
    Intermediate Midas sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2012
    Sted
    Stavangerområdet
    Poster
    1,809
    Takk & like
    Nevnt
    9 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av xilian Vis post
    @Midas: Det du nevner der funker fjell i min FireFox.
    Men hva er url til eksakt tråd som problemet oppstod i? Er vedlegget der enda?
    Her i denne tråden, f.eks. Jeg bruker Chrome i Windows. Får det enkelt til med Firefox også.

    Trykk Svar med sitat -> trykk på Insert Image -> Select Files -> Velg bildefil -> Last opp fil -> Dobbelklikk på bildet i teksten -> Og da vises Image Settings-dialogen. Men man er ikke i stand til å trykke OK eller cancel her og man mister hele innlegget.

    Dersom man ikke trykker Svar med sitat, men starter å skrive fra ingenting, så virker dialogen fint. Det virker som det er "quote" elementet som får dette til å gå galt.
    Min hjemmekino -::- Min byggetråd -::- Sony VPL-HW50ES -::- 106" DreamScreen V4 DynaGrey -::- Yamaha CX-A5100 -::- Yamaha RX-A1020, RX-V757 amp -::- B&W DM60* S3 - DM603 (L,R), LCR600 (C), DM600 (6x Surr), Atmos -::- 2x SVS SB13-Ultra Sub -::- Anti-mode 8033-SII -::- Oppo BDP-103D

  11. #1151
    Guru RuneW sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2005
    Sted
    Sarpsborg
    Poster
    11,031
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av SannaX Vis post
    Safari..3-4 sek for å laste siden. Meget akseptabelt. I går 20-30 sek. Noe har dere gjort?
    25 sekunder for 3 min siden med Chrome.

  12. #1152
    Intermediate
    Medlem siden
    Jan 2007
    Poster
    3,124
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    22 sekunder akkurat nå med Safari. Det bølger.

  13. #1153
    Active
    Medlem siden
    Nov 2012
    Poster
    350
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Benytter Safari / iMac og www.avforum.no sin frontside kommer fullført opp hos meg i løpet av ca 2s. Header/Nyheter kommer omntrent umiddelbart mens forumslistingen "Siste tråder" kommer opp sist etter 1-2s.

  14. #1154
    Grunnlegger lygren sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    14,742
    Takk & like
    Blogginnlegg
    27
    Nevnt
    16 post(er)
    AVtorget feedback
    1
    (100.00% positive tilbakemeldinger)
    Nå er det foretatt ytterligere optimalisering, noen som fremdeles opplever delay? Takker for tilbakemeldinger!

  15. #1155
    Intermediate
    Medlem siden
    Mar 2006
    Poster
    535
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ja, tok ca 20 sekunder med venting når jeg gikk inn på sidene nå. Bruker Chrome.

  16. #1156
    Guru RuneW sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2005
    Sted
    Sarpsborg
    Poster
    11,031
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    22 sek i ettermiddag for meg. Chrome.

  17. #1157
    Intermediate Danke sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2007
    Poster
    4,288
    Takk & like
    Nevnt
    4 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Kommer med engang her. Firefox og mobilt bredbånd med stort signal..

  18. #1158
    Intermediate Ingeniør'n sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2005
    Poster
    4,074
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    ... begynner å bli lei trynet til Gorm hver jeg går innpå
    Stereo: Passlabs X250.5|Xindak Muse 1.0|AudioGD NFB27|Classe CP-500|Rega P3|Squeezebox|Martin Logan Vista|Velodyne CHT10R
    Kino:Rotel RSP1572/RMB1575|Oppo BDP103|Boxee Box|Pioneer KRP-500M|Focal Elektra1027be/Profile908|SVS 2039PC+ med mer

  19. #1159
    Expert teddytusen sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2005
    Sted
    Nordfjord
    Poster
    8,659
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hmmm... To ganger nå ( en på mobil og en på pc) ser jeg det har kommet et nytt innlegg i en tråd, men når jeg trykker meg inn så er det ikke der likevel. Først når jeg refresher dukker det opp. Merkelig.
    Jeg HATER mobilversjoner av nettsider...

  20. #1160
    Banned
    Medlem siden
    Apr 2011
    Poster
    417
    Takk & like
    Nevnt
    3 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hmmm, to ganger bare?
    Siste døgn når jeg har trykket meg inn for å svare så mangler de siste innlegg i tråden, og når jeg har lagt til mitt svar så finner jeg ikke igjen svaret mitt i tråden rett etterpå, noe jeg også har nevnt noe om i en annen tråd for en måned siden.

    Sitat Opprinnelig postet av -Roger- Vis post
    Det var noe feil på AVforum da jeg skulle legge inn svar, og jeg fikk ikke redigert når jeg så Danke hadde svart, innlegget ble da borte fra tråden, kanskje det var ei hæks eller noe Märtharelatert, så dukket innlegget opp igjen

Side 58 av 89 FørsteFørste ... 8 18 28 38 48 54 55 56 57 58 59 60 61 62 68 78 88 ... SisteSiste

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •