Status AVforum V2 - Side 57

Sponsorer:
Takk Takk:  19
Like Like:  128
Side 57 av 89 FørsteFørste ... 7 17 27 37 47 53 54 55 56 57 58 59 60 61 67 77 87 ... SisteSiste
Viser resultater 1,121 til 1,140 av 1768
  1. #1121
    Intermediate sirant sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2010
    Poster
    2,668
    Takk & like
    Nevnt
    4 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av trondmm Vis post
    Noe sånt?

    Vedlegg 114433
    Ja, men uten at man finne en av sine egne poster først.Burde jo stå oppe sammen med, nye poster - private meldinger - faq++ eller under nedtreksmenyen.

  2. #1122
    Intermediate Ingeniør'n sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2005
    Poster
    4,074
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av sirant Vis post
    Ja, men uten at man finne en av sine egne poster først.Burde jo stå oppe sammen med, nye poster - private meldinger - faq++ eller under nedtreksmenyen.
    For øvrig er det bare å klikke på signaturen sin helt øverst til høyre ved flagget - veldig greit synes nå jeg og likt på mange fora...
    Stereo: Passlabs X250.5|Xindak Muse 1.0|AudioGD NFB27|Classe CP-500|Rega P3|Squeezebox|Martin Logan Vista|Velodyne CHT10R
    Kino:Rotel RSP1572/RMB1575|Oppo BDP103|Boxee Box|Pioneer KRP-500M|Focal Elektra1027be/Profile908|SVS 2039PC+ med mer

  3. #1123
    Intermediate sirant sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2010
    Poster
    2,668
    Takk & like
    Nevnt
    4 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Takk for tips - det tenkte jeg ikke på

  4. #1124
    Newcomer
    Medlem siden
    Apr 2003
    Poster
    55
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg synes forumet begynner å bli veldig bra, men savner en funksjon for "Uleste svar". Er det mulig?

  5. #1125
    Newcomer
    Medlem siden
    Sep 2014
    Sted
    overhalla
    Poster
    11
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    hei, jeg var mye på for noen år siden og koste meg i timesvis, men med denne versjonen får jeg ikke til noen ting. søk i sokefeltene gir ingen resultater her hos meg, kan ikke, får ikke til, finner ikke ut av hvordan man starter en tråd. nå skal det sies at jeg er helt hjelpesløs med denne nye pc n også det er windows 8.1. alt var så mye bedre før. ( win 98). etter å ha rotet rundt her ca 2 uker fikk jeg til å sette inn en annonse, men det er vel ingen som bruker annonsene her lenger, det er iallefall 0 respons. ser at veldig mange som var her før finner man nå på et konkurerende forum, uten å nevne navn, med der er det sørgelig lite surroundprat. nå vet jeg ikke om dette hører hjemme i denne tråden, men jeg få ikke til å skrive andre steder enn å svare på tråder. har masse spørsmål jeg skulle ha hatt svar på, men vet ikke hvordan man skal henvende seg og til hvem. noe som kan hjelpe en uvitende film entusiast med antikkt utstyr? mvh terje asgeirson

  6. #1126
    Expert teddytusen sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2005
    Sted
    Nordfjord
    Poster
    8,659
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Starte ny tråd er vel som før..? Under fanen "AVforum" (i oransje) finner du "Forumkategorier". Let frem til riktig kategori, og trykk deg inn der. "Post ny tråd" og sett igang.
    Jeg HATER mobilversjoner av nettsider...

  7. #1127
    Newcomer
    Medlem siden
    Sep 2014
    Sted
    overhalla
    Poster
    11
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    tusen takk teddy :-)

  8. #1128
    Guru RuneW sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2005
    Sted
    Sarpsborg
    Poster
    11,031
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Mulig det har vært nevnt før noen ganger, men hvordan har det seg at avforum.no nå tar 25-30 sekunder å fyre i gang? Hva er det som skjer det halve minuttet før brukeren ser noe som helst?

    Jeg kjører forresten Win8.1 og Chrome Versjon 37.0.2062.124 m.

  9. #1129
    Grunnlegger lygren sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    14,742
    Takk & like
    Blogginnlegg
    27
    Nevnt
    16 post(er)
    AVtorget feedback
    1
    (100.00% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av RuneW Vis post
    Mulig det har vært nevnt før noen ganger, men hvordan har det seg at avforum.no nå tar 25-30 sekunder å fyre i gang? Hva er det som skjer det halve minuttet før brukeren ser noe som helst?

    Jeg kjører forresten Win8.1 og Chrome Versjon 37.0.2062.124 m.
    Vi er klar over feilen og det har blitt feilsøkt lenge og vel uten hell så langt. Vi har installert New Relic rett før helgen som nå analyserer siten fortløpende. Foreløpig har vi ikke klart å finne synderen, men det er en eller annen greie som bare stopper å respondere... Kjedelige saker...

  10. #1130
    Guru RuneW sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2005
    Sted
    Sarpsborg
    Poster
    11,031
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ok, når man først er igang så går det heldigvis ganske greit.

  11. #1131
    Intermediate sirant sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2010
    Poster
    2,668
    Takk & like
    Nevnt
    4 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Virker som det går raskere her i dag enn tidligere? Syns forøvrig at aktiviteten har tatt seg opp litt - supert!

  12. #1132
    Grunnlegger lygren sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    14,742
    Takk & like
    Blogginnlegg
    27
    Nevnt
    16 post(er)
    AVtorget feedback
    1
    (100.00% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av sirant Vis post
    Virker som det går raskere her i dag enn tidligere? Syns forøvrig at aktiviteten har tatt seg opp litt - supert!
    Vi jobber med å få fiks på hastigheten nå, og generelt har det blitt bedre etter en rekke optimaliseringstiltak. Det jeg imidlertid er usikker på er om den "hickupen" er borte, dvs. den 20-30s tenkepausen siden får til tider. New Relic, som er en analysesoftware for webservere, rapporterer svært rask respons, men senest for noen minutter siden måtte jeg vente rundt 10 sekunder på å laste forsiden. Mulig dette var en glitch bare hos meg, er jo lov å håpe...

    Hvordan er det for andre, er det fremdeles slik at dere får en pause på 20-30s til tider, eller har dette også løst seg nå?

  13. #1133
    Expert teddytusen sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2005
    Sted
    Nordfjord
    Poster
    8,659
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Fremdeles lang pause her hos meg. Chrome
    Jeg HATER mobilversjoner av nettsider...

  14. #1134
    Grunnlegger lygren sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    14,742
    Takk & like
    Blogginnlegg
    27
    Nevnt
    16 post(er)
    AVtorget feedback
    1
    (100.00% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av teddytusen Vis post
    Fremdeles lang pause her hos meg. Chrome
    Ahh, kjedelig, håpet vi hadde fått fiks på dette nå... Kanskje prøve å cleare cachen din bare for å være helt sikker på at det ikke er noe gammelt som ligger og skaper trøbbel?

  15. #1135
    Expert teddytusen sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2005
    Sted
    Nordfjord
    Poster
    8,659
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det hjalp endel å tømme loggen. Fremdeles noe tregere enn andre sider, men langt bedre ja.
    Jeg HATER mobilversjoner av nettsider...

  16. #1136
    Intermediate sirant sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2010
    Poster
    2,668
    Takk & like
    Nevnt
    4 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Går raskere enn vanlig her hvertfall, i safari både på mac og iphone.

  17. #1137
    Grunnlegger lygren sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    14,742
    Takk & like
    Blogginnlegg
    27
    Nevnt
    16 post(er)
    AVtorget feedback
    1
    (100.00% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av teddytusen Vis post
    Det hjalp endel å tømme loggen. Fremdeles noe tregere enn andre sider, men langt bedre ja.
    OK, fint om folk tester litt. For egen del oppstår ofte denne delayen etter jeg har vært inaktiv en stund, men foreløpig har jeg ikke opplevd denne med unntak av da jeg logget inn fra iPhonen tidligere i dag der jeg fikk rundt 10s delay.

  18. #1138
    Grunnlegger lygren sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    14,742
    Takk & like
    Blogginnlegg
    27
    Nevnt
    16 post(er)
    AVtorget feedback
    1
    (100.00% positive tilbakemeldinger)
    ...snakker om sola; der fikk jeg 15s delay igjen gitt... Hmmm, snodige saker!

  19. #1139
    Intermediate Midas sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2012
    Sted
    Stavangerområdet
    Poster
    1,809
    Takk & like
    Nevnt
    9 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ja, jeg opplever også denne delayen med jevne mellomrom. Jeg hopper ganske fritt mellom ulike klienter/brukerflater. Jeg er enig i at det er først når man har vært inaktiv en stund at man opplever forsinkelsen. Når det først er lastet en gang, så ser det ut som det går greit.

    *edit* Der fikk jeg 20 sekund delay når jeg skulle poste denne meldingen.
    Min hjemmekino -::- Min byggetråd -::- Sony VPL-HW50ES -::- 106" DreamScreen V4 DynaGrey -::- Yamaha CX-A5100 -::- Yamaha RX-A1020, RX-V757 amp -::- B&W DM60* S3 - DM603 (L,R), LCR600 (C), DM600 (6x Surr), Atmos -::- 2x SVS SB13-Ultra Sub -::- Anti-mode 8033-SII -::- Oppo BDP-103D

  20. #1140
    Grunnlegger lygren sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    14,742
    Takk & like
    Blogginnlegg
    27
    Nevnt
    16 post(er)
    AVtorget feedback
    1
    (100.00% positive tilbakemeldinger)
    Fikk en 25s delay nå jeg også, rett etter den på 15s, så problemet består dessverre... Begge deler skjedde mens jeg var aktiv, så det kan altså forekomme også da.

Side 57 av 89 FørsteFørste ... 7 17 27 37 47 53 54 55 56 57 58 59 60 61 67 77 87 ... SisteSiste

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •