Status AVforum V2 - Side 28

Sponsorer:
Takk Takk:  19
Like Like:  128
Side 28 av 89 FørsteFørste ... 8 18 24 25 26 27 28 29 30 31 32 38 48 58 68 78 88 ... SisteSiste
Viser resultater 541 til 560 av 1768
  1. #541
    Intermediate MorJohan sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2005
    Sted
    Halden
    Poster
    675
    Takk & like
    Nevnt
    4 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av xilian Vis post
    Det er ingenting man får gjort med det her. Det har med cache på brukerens maskin...
    Det har ikke vært slik før.
    Skal jeg da slette cache for hver gang jeg går inn på AVForum?

    Uten å kritisere, da blir det brått "en jobb" å komme inn på forumet.
    Og hvorfor er det forskjell på IE og Chrome?
    Jeg har trøbbel med førstnevnte, men ikke Chrome.

    Tror nok at feilen ligger hos AVForum og ikke på min maskin.

    Hva om jeg ikke hadde slettet cachen siden august. Hadde jeg da lest to måneder gamle nyheter på VGNett?

  2. #542
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2006
    Poster
    92
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    I en periode med mange endringer kan det være lurt å trykke CTRL+F5 ganske ofte ja, særlig hvis sida ser rar ut.
    Det kan også være lurt å logge ut/inn med jevne mellomrom også.

    Det som er greia er at når du åpner sida på mandag og får ett innhold, så vil IE lagre informasjonen
    og gjerne vise samme informasjon på tirsdag for å gjøre sidevisningen kjappest mulig.
    Chrome og IE bruker forskjellige algoritmer for å sjekke etter nytt inhold på en side, og det har også med hvilken browser
    du bruker mest. Samme problem kan oppstå på VG.no dersom du f.eks har lagt inn Windows på nytt. Da er jo algoritmer nullstilt...

    For å finne ut om "feil" ligger på denne siden eller på din maskin er det jo bare å fyre opp IE og gå på sida.
    Får du fortsatt den statiske siden, trykk CTRL+F5. Får du da riktig side er svaret enkelt, da er det IE's cache som er utdatert.

  3. #543
    Intermediate MorJohan sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2005
    Sted
    Halden
    Poster
    675
    Takk & like
    Nevnt
    4 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    OK, xilian. Er kjent med F5 men ikke CTRL+F5.
    Ut/innlogging skal forsøkes.

    Men: Sitat: "Det som er greia er at når du åpner sida på mandag og får ett innhold, så vil IE lagre informasjonen
    og gjerne vise samme informasjon på tirsdag for å gjøre sidevisningen kjappest mulig."

    Spørsmålet er da: Skal da ikke browser gjøre en sammenligning med cache og beholde likt innhold og laste nytt?
    Dette fungerer jo hos VG, så da kan vel ikke feilen ligge på min maskin?
    Dersom feilen kun oppstår på avforum.no så må vel feilen ligge i deres kode, ikke hos meg?
    Dette er vel også det som er meningen med proxy,- selv om det er mulig at jeg her helt på bærtur her.....

    Uansett, skal forsøke de to øverste linjene i innlegget og gi tilbakemelding dersom det ikke fungerer.

    Mvh,
    Morten

  4. #544
    Intermediate HK_Xclio sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2008
    Sted
    Sørreisa
    Poster
    2,433
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    http://avforum.no/forum/showthread.p...-zero-makeover

    Her måtte jeg ha moderatorgodkjenning for å poste..

  5. #545
    Administrator
    Medlem siden
    Jan 2001
    Poster
    73
    Takk & like
    Nevnt
    3 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Innlegget er allerede godkjent og foraet krever IKKE moderering lengre.
    Men si ifra hvis du kommer over noen andre. (Det sjekkes hele tida)

  6. #546
    Intermediate HK_Xclio sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2008
    Sted
    Sørreisa
    Poster
    2,433
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Så det var kommet fremm, skal poste her om jeg ser noe annet.

  7. #547
    Administrator
    Medlem siden
    Jan 2001
    Poster
    73
    Takk & like
    Nevnt
    3 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Kunne vært greit med feedback på hvordan forumet har fungert siste 12 timene
    da det er blitt gjort ganske mye og store endringer siste dagene (spesielt i går kveld).

  8. #548
    Expert Supertramp sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2010
    Poster
    7,088
    Takk & like
    Nevnt
    12 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Administrator Vis post
    Kunne vært greit med feedback på hvordan forumet har fungert siste 12 timene
    da det er blitt gjort ganske mye og store endringer siste dagene (spesielt i går kveld).
    Er det meningen at man må velge "delete temporary files etc...." (IE) mellom hvert 3.innlegg - for gjør man det, fungerer nå AVF greit nok, men uten det så hender det titt og ofte at nettsiden "henger"...
    Sist endret av Supertramp; 10-25-2013 kl 11:22

  9. #549
    Administrator
    Medlem siden
    Jan 2001
    Poster
    73
    Takk & like
    Nevnt
    3 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    usikker på hva du mener nå. Fint om du gjengir feilmelding 100%.
    "Delete temporary files etc..." høres jo mer ut som om cache-folder på din IE er full?

  10. #550
    Expert Supertramp sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2010
    Poster
    7,088
    Takk & like
    Nevnt
    12 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det skjedde akkurat nå ja, når jeg editerte innlegget mitt. Så "hang" AVF uten respons.
    Lukket da fanen, og valgte Internet option + delete (alle valg avhukket) og åpnet så ny fane med AVF og så virker alt igjen.
    Og da var altså forrige sletting bare noen minutter unna, m.a.o. så kan umulig cache-folder vært full.

    Det er ingen felmelding, bare at siden aldri svarer........

  11. #551
    Administrator
    Medlem siden
    Jan 2001
    Poster
    73
    Takk & like
    Nevnt
    3 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Da er jeg med... nginx som er på sykletur. Det jobbes med den saken også, men bra du sier ifra

  12. #552
    Newcomer Yosh81 sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2011
    Poster
    196
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har logget ut og inn igjen, slettet cache og tatt ctrl-F5, Men ingen endring her. Bruker Chrome.
    Forumet er fryktelig tregt i tide og utide, rett som det er kommer ikke sider frem.
    Det skifter stadig språk tilbake til Engelsk.
    Det later til å være noe feil med sideoppsettet der annonsene på toppen skal være, reklamen kommer delvis over tekst og tar opp ei halv side selv om dette feltet er blankt.
    Traust fargevalg på forumoppsett, synes jeg gjør avforum lite tiltalende
    et Avtorg som like godt kunne vært fjernet. Det er rett og slett elendig og fryktelig rotete.

    Synes dette er veldig synd. Trivdes godt her inne og prøve å være litt aktiv, men nå er jeg redd jeg blir borte fra denne siden en stund.

    Sånn ser denne siden ut hos meg:

    Status AVforum V2-avforum-jpg
    Sist endret av Yosh81; 10-25-2013 kl 14:16
    Audiolab M-DAC - Trafomatic Experience Elegance Integrated - Tannoy 638 upgraded
    Nyfrelst på rør.
    Fantaserer om Tannoy DC8T i Dark Walnut.

  13. #553
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2006
    Poster
    92
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det der løser du enklest med å kjøpe ny større skjerm og kjører høyere oppløsning

    Neida.. det er rett slett bare litt forskjellig tolkning av kode. Samme kode funker fint med FF og IE, men ....
    Skal fikse det.

    Thumbs up for god error-report

  14. #554
    Intermediate Hunsbedt sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2005
    Sted
    Kvinesdal
    Poster
    2,841
    Takk & like
    Nevnt
    14 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Dere som jobber hardt med alle problemene skal ha en solid takk for at man endelig kan endre navn på trådene igjen. Glimrende, dette har jeg savnet lenge!

  15. #555
    Newcomer Yosh81 sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2011
    Poster
    196
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av xilian Vis post
    Det der løser du enklest med å kjøpe ny større skjerm og kjører høyere oppløsning

    Neida.. det er rett slett bare litt forskjellig tolkning av kode. Samme kode funker fint med FF og IE, men ....
    Skal fikse det.

    Thumbs up for god error-report

    Du har rett, så rett. På IE funker det bedre. Ser mer riktig ut og flyter bedre.
    Men det spørs om jeg kommer til å bytte tilbake til IE fra Chrome....
    Audiolab M-DAC - Trafomatic Experience Elegance Integrated - Tannoy 638 upgraded
    Nyfrelst på rør.
    Fantaserer om Tannoy DC8T i Dark Walnut.

  16. #556
    Expert teddytusen sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2005
    Sted
    Nordfjord
    Poster
    8,659
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hei. Jeg opplever av og til at når jeg har postet i en tråd, så forsvinner den fra "New Posts" oversikten.. Finner den igjen om jeg går til "AVForum"-knappen og scroller ned til rett underforum, men altså ikke i oversikten.

  17. #557
    Intermediate Midas sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2012
    Sted
    Stavangerområdet
    Poster
    1,809
    Takk & like
    Nevnt
    9 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    +1, Samme skjer for meg.
    Min hjemmekino -::- Min byggetråd -::- Sony VPL-HW50ES -::- 106" DreamScreen V4 DynaGrey -::- Yamaha CX-A5100 -::- Yamaha RX-A1020, RX-V757 amp -::- B&W DM60* S3 - DM603 (L,R), LCR600 (C), DM600 (6x Surr), Atmos -::- 2x SVS SB13-Ultra Sub -::- Anti-mode 8033-SII -::- Oppo BDP-103D

  18. #558
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2006
    Poster
    92
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det er meningen.

    New Posts skal vise nye uleste tråder (for BARE deg).
    Du har (mest sannsynlig) lest din egen tråd, og derfor vises den ikke.

    Leser du ett av innlegga på listen, og så går tilbake, så ser du at den er borte.
    På denne måten har du bedre oversikt over hva som er nytt og ikke.

  19. #559
    Intermediate Midas sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2012
    Sted
    Stavangerområdet
    Poster
    1,809
    Takk & like
    Nevnt
    9 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Genialt. Endelig fungerer det! Så bra. Dette går virkelig rette veien!
    Min hjemmekino -::- Min byggetråd -::- Sony VPL-HW50ES -::- 106" DreamScreen V4 DynaGrey -::- Yamaha CX-A5100 -::- Yamaha RX-A1020, RX-V757 amp -::- B&W DM60* S3 - DM603 (L,R), LCR600 (C), DM600 (6x Surr), Atmos -::- 2x SVS SB13-Ultra Sub -::- Anti-mode 8033-SII -::- Oppo BDP-103D

  20. #560
    Expert teddytusen sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2005
    Sted
    Nordfjord
    Poster
    8,659
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Nytt eller ikke viser seg jo på når den er lagt inn. Dette har jeg ikke sett på noe forum før, så det er ikke rart man blir forvirret. Jeg går ofte inn og ut av tråder, så for meg var ikke dette en god funksjon. Men så lenge jeg vet om at det er slik så får jeg bare leve med det.

Side 28 av 89 FørsteFørste ... 8 18 24 25 26 27 28 29 30 31 32 38 48 58 68 78 88 ... SisteSiste

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •