Status AVforum V2 - Side 23

Sponsorer:
Takk Takk:  19
Like Like:  128
Side 23 av 89 FørsteFørste ... 3 13 19 20 21 22 23 24 25 26 27 33 43 53 63 73 83 ... SisteSiste
Viser resultater 441 til 460 av 1768
  1. #441
    Intermediate
    Medlem siden
    Aug 2003
    Poster
    2,195
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av lygren Vis post
    Viktig at du tømmer cachen i Chrome-browseren din, da en rekke gamle feil henger igjen om du ikke gjør det... Dette med mobilversjonen skjer ikke lenger hos meg, har det skjedd i dag? Har vært litt ustabilitet de siste dagene som følge av implementeringen av en relativt hissig firewall som følge av en rekke hackingforsøk.
    Jeg havnet på mobilversjonen i går kveld ja.

    Jeg vet ikke hvordan jeg tømmer cachen i Chrome-browseren min. Nå har jeg helt ny hard-disk i maskinen siden den gamle plutselig døde for et par uker siden, så er det noe jeg må tømme da?

  2. #442
    Intermediate MorJohan sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2005
    Sted
    Halden
    Poster
    675
    Takk & like
    Nevnt
    4 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har AVforum åpent i to vinduer (IE), og er logget inn både som rovik og MorJohan....

  3. #443
    Intermediate MorJohan sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2005
    Sted
    Halden
    Poster
    675
    Takk & like
    Nevnt
    4 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Dolbytor Vis post
    Jeg vet ikke hvordan jeg tømmer cachen i Chrome-browseren min. Nå har jeg helt ny hard-disk i maskinen siden den gamle plutselig døde for et par uker siden, så er det noe jeg må tømme da?
    Oppskriften finner du her: http://www.guidingtech.com/1662/clea...google-chrome/

  4. #444
    Intermediate sirant sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2010
    Poster
    2,668
    Takk & like
    Nevnt
    4 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av lygren Vis post
    Det er thumbnailsene du ser, ønsker du de store må du kopiere URLen og plassere denne i en [IMG]TEST[/IMG], f.eks:Status AVforum V2-dla-x700_1-jpg
    Er ikke dette ganske tungvint når man laster opp fra datamaskin? Da må jeg først legge den ut, så edit post etterpå for å "finne en url"?

  5. #445
    Grunnlegger lygren sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    14,742
    Takk & like
    Blogginnlegg
    27
    Nevnt
    16 post(er)
    AVtorget feedback
    1
    (100.00% positive tilbakemeldinger)
    Ja, det er tungvint - men det finnes et enklere alternativ. Velg "Go Advanced" når du legger opp innlegget, "Manage attachments" og dernest velger du "Insert inline".

  6. #446
    Grunnlegger lygren sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    14,742
    Takk & like
    Blogginnlegg
    27
    Nevnt
    16 post(er)
    AVtorget feedback
    1
    (100.00% positive tilbakemeldinger)
    ...pass for øvrig på at Enhanced Attachment Uploading er aktivert; ligger under general settings under kontrollpanelet ditt.



    The forum features an enhanced attachment uploading system that allows you to reuse existing attachments via a drag and drop interface.

    Depending upon the capabilities of your web browser, you may not be able to use the enhanced system. If you experience problems with the interface, try disabling this option.

  7. #447
    Expert teddytusen sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2005
    Sted
    Nordfjord
    Poster
    8,659
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Prøver for andre gang å skrive dette. Ble logget ut sist... Hadde ikke hatt problemer med at jeg havnet på mobilutgaven, men tenkte det var lurt å høre på lygren og slette cachen i Chrome. NÅ har jeg problemer med at jeg havner på mobilutgaven....

  8. #448
    Grunnlegger lygren sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    14,742
    Takk & like
    Blogginnlegg
    27
    Nevnt
    16 post(er)
    AVtorget feedback
    1
    (100.00% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av teddytusen Vis post
    Prøver for andre gang å skrive dette. Ble logget ut sist... Hadde ikke hatt problemer med at jeg havnet på mobilutgaven, men tenkte det var lurt å høre på lygren og slette cachen i Chrome. NÅ har jeg problemer med at jeg havner på mobilutgaven....
    Havnet på mobildelen ny for noen sekunder siden selv. På samme tidspunkt ble siten forsøkt angrepet av en DDOS-tulling som ble blokkert kort tid etter..... Usikker på hvilken sammenheng dette har, men problemene med at mobilversjonen dukker opp har kommet samtidig som ny brannmur måtte på plass.

    Havner du fortsatt i mobildelen nå?

  9. #449
    Expert teddytusen sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2005
    Sted
    Nordfjord
    Poster
    8,659
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Gjorde det da jeg trykket meg inn på denne tråden ja. Ikke noe problem rett før da jeg var innom Hunspedt sin tråd. Prøvde også å poste mens jeg var i mobilmodus, men det gikk ikke. Trykket da tilbake-pilen i Chrome og da dukket denne tråden opp i vanlig versjon igjen, og jeg kunne poste.

  10. #450
    Grunnlegger lygren sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    14,742
    Takk & like
    Blogginnlegg
    27
    Nevnt
    16 post(er)
    AVtorget feedback
    1
    (100.00% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av teddytusen Vis post
    Gjorde det da jeg trykket meg inn på denne tråden ja. Ikke noe problem rett før da jeg var innom Hunspedt sin tråd. Prøvde også å poste mens jeg var i mobilmodus, men det gikk ikke. Trykket da tilbake-pilen i Chrome og da dukket denne tråden opp i vanlig versjon igjen, og jeg kunne poste.
    OK, interessant... Mulig det er noe feil i oppsettet av firewallen, for jeg ser at rapporten jeg får tilsendt pr. e-post indikerer at en norsk IP har forsøkt å scanne portene. Er sjelden norske IPen benyttes til hackingforsøk, ser det er ellers stort sett Russland og Kina... Når blokkeringen av denne IPen skjer samtidig som en hopper over i mobilversjonen kan det ha en sammenheng... Rapporteres inn!

    Time: Sat Oct 12 18:04:08 2013 +0200
    IP: 185.7.62.148 (NO/Norway/-)
    Hits: 11
    Blocked: Temporary Block

    Sample of block hits:
    Oct 12 17:59:08 av-web kernel: [147173.951976] Firewall: *UDP_IN Blocked* IN=eth0 OUT= MAC=ff:ff:ff:ff:ff:ff:56:36:8a:79:61:f5:08:00 SRC=185.7.62.148 DST=255.255.255.255 LEN=200 TOS=0x00 PREC=0x00 TTL=128 ID=26517 PROTO=UDP SPT=60270 DPT=1900 LEN=180
    Oct 12 17:59:08 av-web kernel: [147173.952038] Firewall: *UDP_IN Blocked* IN=eth0 OUT= MAC=ff:ff:ff:ff:ff:ff:56:36:8a:79:61:f5:08:00 SRC=185.7.62.148 DST=255.255.255.255 LEN=200 TOS=0x00 PREC=0x00 TTL=128 ID=26518 PROTO=UDP SPT=60270 DPT=1900 LEN=180
    Oct 12 18:00:08 av-web kernel: [147233.965010] Firewall: *UDP_IN Blocked* IN=eth0 OUT= MAC=ff:ff:ff:ff:ff:ff:56:36:8a:79:61:f5:08:00 SRC=185.7.62.148 DST=255.255.255.255 LEN=200 TOS=0x00 PREC=0x00 TTL=128 ID=26519 PROTO=UDP SPT=60270 DPT=1900 LEN=180
    Oct 12 18:00:08 av-web kernel: [147233.965095] Firewall: *UDP_IN Blocked* IN=eth0 OUT= MAC=ff:ff:ff:ff:ff:ff:56:36:8a:79:61:f5:08:00 SRC=185.7.62.148 DST=255.255.255.255 LEN=200 TOS=0x00 PREC=0x00 TTL=128 ID=26520 PROTO=UDP SPT=60270 DPT=1900 LEN=180
    Oct 12 18:01:08 av-web kernel: [147293.979192] Firewall: *UDP_IN Blocked* IN=eth0 OUT= MAC=ff:ff:ff:ff:ff:ff:56:36:8a:79:61:f5:08:00 SRC=185.7.62.148 DST=255.255.255.255 LEN=200 TOS=0x00 PREC=0x00 TTL=128 ID=26521 PROTO=UDP SPT=60270 DPT=1900 LEN=180
    Oct 12 18:01:08 av-web kernel: [147293.979282] Firewall: *UDP_IN Blocked* IN=eth0 OUT= MAC=ff:ff:ff:ff:ff:ff:56:36:8a:79:61:f5:08:00 SRC=185.7.62.148 DST=255.255.255.255 LEN=200 TOS=0x00 PREC=0x00 TTL=128 ID=26522 PROTO=UDP SPT=60270 DPT=1900 LEN=180
    Oct 12 18:02:08 av-web kernel: [147353.993036] Firewall: *UDP_IN Blocked* IN=eth0 OUT= MAC=ff:ff:ff:ff:ff:ff:56:36:8a:79:61:f5:08:00 SRC=185.7.62.148 DST=255.255.255.255 LEN=200 TOS=0x00 PREC=0x00 TTL=128 ID=26523 PROTO=UDP SPT=60270 DPT=1900 LEN=180
    Oct 12 18:02:08 av-web kernel: [147353.993279] Firewall: *UDP_IN Blocked* IN=eth0 OUT= MAC=ff:ff:ff:ff:ff:ff:56:36:8a:79:61:f5:08:00 SRC=185.7.62.148 DST=255.255.255.255 LEN=200 TOS=0x00 PREC=0x00 TTL=128 ID=26524 PROTO=UDP SPT=60270 DPT=1900 LEN=180
    Oct 12 18:03:08 av-web kernel: [147414.008050] Firewall: *UDP_IN Blocked* IN=eth0 OUT= MAC=ff:ff:ff:ff:ff:ff:56:36:8a:79:61:f5:08:00 SRC=185.7.62.148 DST=255.255.255.255 LEN=200 TOS=0x00 PREC=0x00 TTL=128 ID=26525 PROTO=UDP SPT=60270 DPT=1900 LEN=180
    Oct 12 18:03:08 av-web kernel: [147414.008113] Firewall: *UDP_IN Blocked* IN=eth0 OUT= MAC=ff:ff:ff:ff:ff:ff:56:36:8a:79:61:f5:08:00 SRC=185.7.62.148 DST=255.255.255.255 LEN=200 TOS=0x00 PREC=0x00 TTL=128 ID=26526 PROTO=UDP SPT=60270 DPT=1900 LEN=180
    Oct 12 18:04:08 av-web kernel: [147474.021022] Firewall: *UDP_IN Blocked* IN=eth0 OUT= MAC=ff:ff:ff:ff:ff:ff:56:36:8a:79:61:f5:08:00 SRC=185.7.62.148 DST=255.255.255.255 LEN=200 TOS=0x00 PREC=0x00 TTL=128 ID=26527 PROTO=UDP SPT=60270 DPT=1900 LEN=180

  11. #451
    Intermediate Midas sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2012
    Sted
    Stavangerområdet
    Poster
    1,809
    Takk & like
    Nevnt
    9 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sa ikke du et DDOS angrep? Til forskjell fra DOS? Ved DDOS vil man jo se IP-adresser fra hele verden. Det er jo ikke utenkelig at de kommer fra en (norsk) stakkar som har fått infisert maskin? Det er ofte slik DDOS angrep kjøres.

    Jeg drifter en server som sitter på internett og jeg ser akkurat det samme: Mengder av forsøk, uten pause, på å logge seg inn på SSH. Konstant pågang på http, spesielt om man kjører et forum eller web-rammeverk (php o.l.).
    Min hjemmekino -::- Min byggetråd -::- Sony VPL-HW50ES -::- 106" DreamScreen V4 DynaGrey -::- Yamaha CX-A5100 -::- Yamaha RX-A1020, RX-V757 amp -::- B&W DM60* S3 - DM603 (L,R), LCR600 (C), DM600 (6x Surr), Atmos -::- 2x SVS SB13-Ultra Sub -::- Anti-mode 8033-SII -::- Oppo BDP-103D

  12. #452
    Grunnlegger lygren sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    14,742
    Takk & like
    Blogginnlegg
    27
    Nevnt
    16 post(er)
    AVtorget feedback
    1
    (100.00% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Midas Vis post
    Sa ikke du et DDOS angrep? Til forskjell fra DOS? Ved DDOS vil man jo se IP-adresser fra hele verden. Det er jo ikke utenkelig at de kommer fra en (norsk) stakkar som har fått infisert maskin? Det er ofte slik DDOS angrep kjøres.

    Jeg drifter en server som sitter på internett og jeg ser akkurat det samme: Mengder av forsøk, uten pause, på å logge seg inn på SSH. Konstant pågang på http, spesielt om man kjører et forum eller web-rammeverk (php o.l.).
    Ja, var nok litt rask der (har ikke tid til å se på alle rapportene, får flere hundre daglig... ), har stort sett vært andre typer queries / angrep, men så som nevnt at dette denne gangen var en norsk portscanning som i tillegg sammenfaller med problemene med mobilversjonen som da må sjekkes ut...

  13. #453
    Intermediate sirant sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2010
    Poster
    2,668
    Takk & like
    Nevnt
    4 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av lygren Vis post
    ...pass for øvrig på at Enhanced Attachment Uploading er aktivert; ligger under general settings under kontrollpanelet ditt.



    The forum features an enhanced attachment uploading system that allows you to reuse existing attachments via a drag and drop interface.

    Depending upon the capabilities of your web browser, you may not be able to use the enhanced system. If you experience problems with the interface, try disabling this option.
    Takk for tips, da prøver jeg det ved neste oppdatering

    Forøvrig måtte jeg trykke på "new posts" 4-5 ganger nå før det virket, fikk bare feil melding "no matches".

  14. #454
    Newcomer Rovik sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2006
    Sted
    Frei
    Poster
    259
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av MorJohan Vis post
    Har AVforum åpent i to vinduer (IE), og er logget inn både som rovik og MorJohan....
    Kan du det fortsatt? Merkelige greier, ikke kødd til profilen min da

  15. #455
    Intermediate MorJohan sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2005
    Sted
    Halden
    Poster
    675
    Takk & like
    Nevnt
    4 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av rovik Vis post
    Kan du det fortsatt? Merkelige greier, ikke kødd til profilen min da
    Det var forhåpentligvis kun et engangstilfelle,- merket det når jeg plutselig ikke fikk redigert mitt eget innlegg.
    Litt betenkelig når slikt skjer, dog.

    Fant for øvrig ikke på så mye sprell....

  16. #456
    Newcomer Rovik sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2006
    Sted
    Frei
    Poster
    259
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av MorJohan Vis post
    Det var forhåpentligvis kun et engangstilfelle,- merket det når jeg plutselig ikke fikk redigert mitt eget innlegg.
    Litt betenkelig når slikt skjer, dog.

    Fant for øvrig ikke på så mye sprell....
    Det var godt å høre Regner med de er på saken og hindrer at slikt skjer igjen.

  17. #457
    Intermediate sirant sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2010
    Poster
    2,668
    Takk & like
    Nevnt
    4 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hva er det som gjør at leste tråder blir uleste neste gang man er inne? Skulle tro det var en enkel feil å fikse.

    Bruker for ordensskyld mest iPhone - så er vel ikke cache i chrome som er synderen.

  18. #458
    Intermediate _LarZen_ sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2003
    Poster
    1,195
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Logget meg inn istad og var plutselig på en helt annen sin profil...loget ut igjen og tilbake og alt var ok.

  19. #459
    Intermediate
    Medlem siden
    Aug 2003
    Poster
    2,195
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg var også inne i går på iPad'en og da stod det at jeg var innlogget som "sirant"....

  20. #460
    Intermediate Danke sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2007
    Poster
    4,288
    Takk & like
    Nevnt
    4 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Høres ikke bra ut, ja det er mye rart som skjer når man bytter forumplatform tydeligvis....

Side 23 av 89 FørsteFørste ... 3 13 19 20 21 22 23 24 25 26 27 33 43 53 63 73 83 ... SisteSiste

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •