Status AVforum V2 - Side 20

Sponsorer:
Takk Takk:  19
Like Like:  128
Side 20 av 89 FørsteFørste ... 10 16 17 18 19 20 21 22 23 24 30 40 50 60 70 80 ... SisteSiste
Viser resultater 381 til 400 av 1769
  1. #381
    Intermediate Midas sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2012
    Sted
    Stavangerområdet
    Poster
    1,809
    Takk & like
    Nevnt
    9 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hva skjer med nullstille-siste-uleste problemet? Jeg får til støtt og stadighet satt tilbake hvilke tråder som er ulest. Både på Chrome og på Firefox. Her det det noe som ikke fungerer. Er det fordi jeg kobler til avforum fra mange ulike maskiner? I alle tilfeller, ser jeg ofte, men ikke alltid at tellerene nullstilles på en og samme maskin og jeg må starte forfra. Sukk.

    Er det seriøst ingen andre som sliter med dette? Jeg syns dette er forferdelig irriterende!

  2. #382
    Grunnlegger lygren sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    14,747
    Takk & like
    Blogginnlegg
    27
    Nevnt
    16 post(er)
    AVtorget feedback
    1
    (100.00% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Midas Vis post
    Hva skjer med nullstille-siste-uleste problemet? Jeg får til støtt og stadighet satt tilbake hvilke tråder som er ulest. Både på Chrome og på Firefox. Her det det noe som ikke fungerer. Er det fordi jeg kobler til avforum fra mange ulike maskiner? I alle tilfeller, ser jeg ofte, men ikke alltid at tellerene nullstilles på en og samme maskin og jeg må starte forfra. Sukk.

    Er det seriøst ingen andre som sliter med dette? Jeg syns dette er forferdelig irriterende!
    Litt vanskelig å si hva dette kan være for noe, spesielt ettersom det er selve forumdelen du sliter med... Mulig du bør teste å holde deg til Firefox på begge maskiner? Mulig også siste versjon av forumplattformen har litt issuer med Chrome som jo er litt spesielt aktiv i forhold til å cache innhold som muligens gir en form for delay / feil i forhold til forumsoftwarens "avlesning" av cookies eller noe i den retning. Du får nesten bare teste litt mer, og blir det ikke bedre skal vi sette opp en egen task på dette til nyinnleid forumguru. Hvis dette er en generell feil i forumsoftwaren må vi nok imidlertid bare avvente en offisiell update som fikser feilen, vi vil nødig hacke forumsoftwaren igjen som vi gjorde til stadighet på forrige plattform.

  3. #383
    Intermediate Midas sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2012
    Sted
    Stavangerområdet
    Poster
    1,809
    Takk & like
    Nevnt
    9 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av lygren Vis post
    Litt vanskelig å si hva dette kan være for noe, spesielt ettersom det er selve forumdelen du sliter med... Mulig du bør teste å holde deg til Firefox på begge maskiner? Mulig også siste versjon av forumplattformen har litt issuer med Chrome som jo er litt spesielt aktiv i forhold til å cache innhold som muligens gir en form for delay / feil i forhold til forumsoftwarens "avlesning" av cookies eller noe i den retning. Du får nesten bare teste litt mer, og blir det ikke bedre skal vi sette opp en egen task på dette til nyinnleid forumguru. Hvis dette er en generell feil i forumsoftwaren må vi nok imidlertid bare avvente en offisiell update som fikser feilen, vi vil nødig hacke forumsoftwaren igjen som vi gjorde til stadighet på forrige plattform.
    Jeg syns det er underlig at ingen andre har problemer med dette så det må være noe spesielt med bruksmåten min. En ting kan være at jeg leser avforum.no fra veldig mange maskiner og steder. Jeg leser jevnlig fra 4 maskiner og kjører dual-boot med linux på noen av dem, dvs totalt 6 brukersteder. Jeg er også mye på farten og leser fra ulike IP-adresser. Jeg er der avhengig av Chrome siden denne synkroniserer mellom disse stedene. Det skal også sies at jeg ikke sliter med andre forum. De klarer å huske på kryss av alle brukerstedene jeg bruker.

    Jeg skal prøve etter aller beste evne å begrense meg til firefox for en periode, men det er litt styr når jeg må kopiere URL-ene til de søkene jeg bruker mest. Ikke alle er lett å finne desverre.

  4. #384
    Intermediate sirant sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2010
    Poster
    2,671
    Takk & like
    Nevnt
    4 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Opplever også at leste tråder kommer opp som uleste neste gang jeg logger inn. Når jeg "mark all posts as read" så kommer de som regel ikke opp på nytt igjen - men litt unødvendig å gjøre det manuelt når man har lest tråden.

    Bruker chrome og safari/ios.

  5. #385
    Newcomer Aerik sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2012
    Poster
    170
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Opplever også at leste tråder kommer opp som uleste. Det er mange skritt tilbake med dette nye opplegget.

  6. #386
    Newcomer Tomaso sin avatar
    Medlem siden
    May 2004
    Poster
    143
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av RuneW Vis post
    Skånes? Hvem trenger å skånes for dette? Er dere virkelig så fikserte på post counts og krediteringer at dere er livredde for at folk skal "jukse" seg til mange poster med korte meldinger?

    Hva SKJER egentlig med avforum? Skal det gå fra det hyggelige stedet der man kommuniserte med hverandre i en avslappet tone til et sted hvor alt skal kvantiseres, krediteres og belønnes?
    +++++++++1

  7. #387
    Intermediate Midas sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2012
    Sted
    Stavangerområdet
    Poster
    1,809
    Takk & like
    Nevnt
    9 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Fillern. Får fortsatt ikke oppdatert trådtittel. Skulle det være fikset nå? Driver å redigerer på min byggetråd http://avforum.no/forum/showthread.p...=1#post1966407

  8. #388
    Intermediate Torolan sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2008
    Poster
    4,491
    Takk & like
    Nevnt
    6 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Midas Vis post
    Fillern. Får fortsatt ikke oppdatert trådtittel. Skulle det være fikset nå? Driver å redigerer på min byggetråd http://avforum.no/forum/showthread.p...=1#post1966407
    +1 - dette hadde vært fint å få orden på !

  9. #389
    Grunnlegger lygren sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    14,747
    Takk & like
    Blogginnlegg
    27
    Nevnt
    16 post(er)
    AVtorget feedback
    1
    (100.00% positive tilbakemeldinger)
    Vi har bedt om maksimal prioritet på følgende i morgen:

    #1: Users are still unable to edit their posts although this has been activated in admin. This might be connected to a maximum number of characters allowed setting that I am unable to find, at least that is what one users has reported.


    #2: Users are not able to post in certain categories such as the one reported above.


    #3: PMs from the old forum needs to become available!


    #4: Logout-issues must be fixed.


    Vi er klar over at det finnes XX andre feil som skal ordnes, og kan også forsikre dere om at vi jobber fortløpende. For å gi folk et lite innblikk i hvordan denne prosessen foregår legger jeg ved korrespondansen fra de siste par dager. I tillegg arbeides det på sidelinjen med øvrige innrapporterte bugs fortløpende (bl.a. forumet), så dette er egentlig bare det jeg kommuniserer direkte med utviklerne utover det som det allerede jobbes på.

    Vi har uten tvil utfordringer både med kommunikasjon, ekspertise osv osv osv osv, og håndteringen av et slikt prosjekt er mildt sagt utfordrende. I retrospekt er det selvsagt veldig mange ting vi burde gjort annerledes, men ting er som de er, og vi gjør vårt ytterste for å løse problemene - ett etter ett...

    Det er for øvrig helt i orden at folk er frustrerte, men jeg anmoder igjen til maksimal konstruktiv holdning. Vi har tatt på oss et prosjekt som typisk er "over nesa" hva angår størrelse og omfang her, og burde sikkert laget et langt enklere opplegg og heller utvidet etterhvert - men det er SPILT MELK - bygones - sunk kost - FORIGÅRS - nå er det vesentlig å se fremover.

    Litt av utfordringen er selvsagt at det blir såpass mye feil, misforståelser og frem og tilbake med nye feil - nye misforståelser - at det lett kan virke litt kaotisk det hele. Samtidig går det fremover, og vi har også hentet inn spisskompetanse på både server (som jo var første store problem ved lansering av V2), og nå også selve forumet. Sistnevnte ressurs trenger imidlertid noe mer stabilitet før han kan gyve løs på oppgavene.



    Jon-Eivind Lygren Tue, 1 Oct at 1:54am


    Not sure why spambots are able to register if image-verification is activated but we just have to see how it develops then.

    As for the PM´s people are complaining of the fact that these are gone... Now I am not even seeing the "stored" PM´s anymore. Not sure how to fix this, but a number of users have used the PM-system exensively and thus would certainly like to have their messages back...




    Arpan Tue, 1 Oct at 4:44am


    Hi Jon
    Regarding<<

    1. The two boxes are not identical. On the left myHomeTheater-box you display the "latest climbers" on the right myHiFi you do not. Please display the "Latest Climbers" on both sides.

    >>
    We have placed the Latest Climbers section on both side of avmarket and HiFi.Please review the same.
    Regarding<<

    2. The URL on the "Latest Climbers" returns NO results; http://avforum.no/myhifi-climbers.php although 3 presentations are listed in the box.

    >>
    We have fixed the issue fpor both mihifi's climbers and myhomecinema's climbers page .Please review the same.
    Regards Arpan






    Arpan Tue, 1 Oct at 4:58am


    Regarding

    <>


    Yes Users are able to post, but in this section for Hifi and homecinema there is moderation script placed. We have removed that, from now onwards all comments are shown directly.Please review the same



    Regards Arpan





    Jon-Eivind Lygren Tue, 1 Oct at 5:01am


    1. You are still displaying presentations without images in boxes and main-page. If a presentation has no image-thumbnail is must NOT be displayed as it ruins the layout.
    2. The recently-updated link does not seem to resemble the URL http://avforum.no/myhomecinema-updated-last-week.php? If this is random, please alter is so that the actual updated presentations are listed chronologically. Again, please display updated only if there are real updates made such as adding images, adding text, adding description and so on.
    3. This presentation was listed as a "climber": http://avforum.no/myhometheater/%28BeRg%29. As the presentation does not have any feedback this must be wrong.
    4. The myHiFi-box does not display the same as the myHomeTheater-box. Please make the myHiFi IDENTICAL to the myHomeTheater. For example

    4.1: The top section does not display "Top Systems" as it is supposed to, not sure what it displays??? Please see screenshot.

    4.2: The "latest climbers" display 3 presentations with no grades at all: http://avforum.no/myhifi-climbers.php. What criteria is the "Last Climbers" based on? It is supposed to indicate that a presentation has received an improved grade, for example after having upgraded the presentation...
    5. Also, "Last Updated" is incorrectly displayed for presentations that has had no alterations. For example this one; http://avforum.no/myhifi/ls_15. This presentation has no content and is thus not updated. Also, please revert to my #1 about not displaying presentations without images in boxes or on the myHomeCinema / HiFi. For this particular presentation, the user might have altered it to being "dedicated" it seems. However, if the presentation has no images it should still not be listed as having being updated.



    75.2 KB







    Arpan Tue, 1 Oct at 6:05am


    Regarding


    <<4.2: The "latest climbers" display 3 presentations with no grades at all: http://avforum.no/myhifi-climbers.php. What criteria is the "Last Climbers" based on? It is supposed to indicate that a presentation has received an improved grade, for example after having upgraded the presentation...>>


    Jon ,We have fixed the issue .Actually on that page presentations are displayed on the basis of order by intIncreasedPercentageRating.But currently intIncreasedPercentageRating is 0 for all the presentations So the query will displayed the 3 random records .Now we have placed the check on the query, that if for any presentaion intIncreasedPercentageRating is 0 then that record will not display.


    Regards Arpan





    Arpan Tue, 1 Oct at 7:17am


    Regarding<<

    3. Still, ending-auctions is not displayed chronologically http://avforum.no/avmarket-auctions.php>>
    We have placed the chronological order by Least Time Left.Please review so we can implement on other avmarket section.
    Regards Arpan





    Jon-Eivind Lygren Tue, 1 Oct at 7:18am


    Still, the myHiFi-box does not display correctly on the top section (top systems)... The http://avforum.no/myhifi-top-systems.php is empty as well. Hope you´re able to work out these issues ASAP, we really need to move forward to the AVmarket now as it´s numerour issues there as well!


    134 KB







    Arpan Tue, 1 Oct at 7:18am


    Regarding

    < Just to make sure you understand; although I am not pointing a BLUE arrow on ALL the numbers, the point would be that ALL numbers are actually is a hyperlink is to be underlined + blue to indicate that these are actually hyperlinks...>>
    We have fixed the issue .Please review the same

    Regards Arpan





    Jon-Eivind Lygren Tue, 1 Oct at 7:22am


    The auctions seems to be correcty displayed in chronologically order now. However, on the top, there are two auctions listed that have already ended but I guess that´s due to the chron-job delay? Other than that I do see that a number of auctions is listed with the exact same expery-date - is the time left correctly displayed??






    Arpan Tue, 1 Oct at 8:04am


    Yes Jon .These are depend upon cron job(cron-bid-close.php,cron-bid-win.php).After resolving the avmarket related issue we will set up the cron on server.




    Jon-Eivind Lygren Tue, 1 Oct at 3:43pm


    Again, I was logged out leaving the forum, navigating to http://avforum.no/avnews.php?lang=1....... You have to FIX this issue now!!!





    Jon-Eivind Lygren Wed, 2 Oct at 2:12am


    This user is able to post as a "guest" http://avforum.no/forum/showthread.p...erforn%C3%B8yd. However, a username is displayed, and I am uncertain whether this is due to the user actually being logged in or not (it´s possible to add a username when posting as a guest). As the status is provided as "guest" I believe the user has probably just inputted his username manually when posting as a guest.
    Please make sure this forum-category does not allow unregistered guests to post and fix it if that is the case!





    Jon-Eivind Lygren Wed, 2 Oct at 7:10am


    On the forum-section, the top-banner (the yellow one) is still not mid-positioned as it is supposed to. Please fix.



    260 KB







    Arpan Thu, 3 Oct at 12:09am


    Hi Jon
    Regardng<>
    We have fixed the issue.Please Review the same.
    Regards Arpan






    Arpan Thu, 3 Oct at 7:18am


    Hi
    Regarding<<

    This user is able to post as a "guest" http://avforum.no/forum/showthread.p...erforn%C3%B8yd. However, a username is displayed, and I am uncertain whether this is due to the user actually being logged in or not (it´s possible to add a username when posting as a guest). As the status is provided as "guest" I believe the user has probably just inputted his username manually when posting as a guest.
    Please make sure this forum-category does not allow unregistered guests to post and fix it if that is the case!>>
    We have checked the issue.its working fine at our side Please recheck.
    Regards Arpan






    Arpan Thu, 3 Oct at 7:19am


    Regarding<http://avforum.no/myhifi-top-systems.php is empty as well. Hope you´re able to work out these issues ASAP, we really need to move forward to the AVmarket now as it´s numerour issues there as well!>>
    We have fixed the Issue.Please Review the same.
    Regards Arpan






    Arpan Thu, 3 Oct at 7:23am


    Regarding<<

    1. You are still displaying presentations without images in boxes and main-page. If a presentation has no image-thumbnail is must NOT be displayed as it ruins the layout.
    2. The recently-updated link does not seem to resemble the URL http://avforum.no/myhomecinema-updated-last-week.php? If this is random, please alter is so that the actual updated presentations are listed chronologically. Again, please display updated only if there are real updates made such as adding images, adding text, adding description and so on.
    3. This presentation was listed as a "climber": http://avforum.no/myhometheater/%28BeRg%29. As the presentation does not have any feedback this must be wrong.
    4. The myHiFi-box does not display the same as the myHomeTheater-box. Please make the myHiFi IDENTICAL to the myHomeTheater. For example

    4.1: The top section does not display "Top Systems" as it is supposed to, not sure what it displays??? Please see screenshot.

    4.2: The "latest climbers" display 3 presentations with no grades at all: http://avforum.no/myhifi-climbers.php. What criteria is the "Last Climbers" based on? It is supposed to indicate that a presentation has received an improved grade, for example after having upgraded the presentation...>>
    We have Fixed the issue .Please review the same.
    Regards Arpan





    Arpan Thu, 3 Oct at 7:24am


    Regarding<<

    Please make sure you apply the same queries on myHiFi as well. For example the http://avforum.no/myhifi-top-systems.php does not display correctly.
    As for the myHomeCinema and myHiFi-boxex on the frontpage, it simply a mess........
    1. The two boxes are not identical. On the left myHomeTheater-box you display the "latest climbers" on the right myHiFi you do not. Please display the "Latest Climbers" on both sides.
    2. The URL on the "Latest Climbers" returns NO results; http://avforum.no/myhifi-climbers.php although 3 presentations are listed in the box.
    3. The cinemas and hifi-systems appear totally different from when I am logged in as "lygren" or not logged in. When not logged in, the boxes seems to be populated correctly except for the "Latest Climbers" are not apparent. However, when logged in, the "Latest Updates" does not resemble the http://avforum.no/myhomecinema-last-updated.php. ;
    I really don´t have time to go through everthing that´s wrong when logged in with these boxes, but basically NOTHING displays correctly.......
    Please fix ASAP.
    As for priority, as soon as you have fixed the above items, hopefully VERY soon, please start working on the AVmarket as that´s just a total mess......
    You have to have misunderstood the blue underlining by the way. Please see the attached screenshot for how we would want it. I still am not comfortable with the naviation-system, but I will revert to you with a new setup later on. For now, please just fix this according to my attached drawing...
    Just to make sure you understand; although I am not pointing a BLUE arrow on ALL the numbers, the point would be that ALL numbers are actually is a hyperlink is to be underlined + blue to indicate that these are actually hyperlinks..>>
    We have fixed the issue .Please Review the same.
    Regards Arpan





    Jon-Eivind Lygren Fri, 4 Oct at 2:47am


    On this page, the top-banner is suddenly left-positioned instead of right. Please fix: http://avforum.no/forum/activity.php.




    385 KB







    Arpan Fri, 4 Oct at 3:44am


    Hi Jon
    Regarding<http://avforum.no/forum/activity.php.>>
    We have fixed the issue.Please review the same.
    Regards Arpan





    Jon-Eivind Lygren Fri, 4 Oct at 5:49am


    Top-banner is still top-positioned here: http://avforum.no/forum/showthread.php/18790-TRALLTRALL-s-Hjemmekino-Nye-stoler-hvilke/page44?p=1966…



    276 KB






    Jon-Eivind Lygren Sat, 5 Oct at 12:14pm


    The user mackanzocsz states he is not able to post in the following forum-category: http://avforum.no/forum/forumdisplay...-mediaspillere. As there are no new threads in this forum for a long time I guess this error applies to all users. Please fix ASAP and make SURE other forums does not have the same error!!




    Jon-Eivind Lygren Sat, 5 Oct at 12:17pm


    The http://avforum.no/myhomecinema-last-updated.php does not seem to be correctly replicated in the side-boxes?? For example "Zulu´s home cinema" is displayed in the side-box, but is not displayed in the http://avforum.no/myhomecinema-last-updated.php...




    81.4 KB






    Jon-Eivind Lygren Sat, 5 Oct at 12:35pm


    Norwegian ÆØÅ is not displayed correctly in the comments-section http://avforum.no/myhifi/WALL-E. PLEASE FIX ASAP!!!!





    Jon-Eivind Lygren Sat, 5 Oct at 1:08pm


    In the forum-section, the myHiFi-box is not displayed correctly: http://avforum.no/forum/showthread.php/53796-Andreas21-nye-hjemmekino-dnp-Supernova-p%C3%A5-plass-og….
    Again; why in the world are you programming the SAME box numerous times for each and every subsite instead of recalling a global code as we did with out previous platform??? This is just a total waste of time and not the least MY time for having to inform you of errors after errors after errors. I am simply fed up with all these issues - and when issues are based on a very amateurish methodology it is not better.
    Please REPLACE the xxxx local "boxes" with global ones immediately - just choose a box that actually seems to work, put it in a global function and recall it when required. When an error is found, you would have to fix ONE error, not numerous local errors like now where I find new versions, layouts and queries for just about every section of the site!!
    Jon




    Jon-Eivind Lygren Sat, 5 Oct at 5:11pm


    ...and now, on this page, the myHiFi-box displays as attached. Again; you MUST use global scripts, we´re wasting tons of time here!!
    http://avforum.no/forum/showthread.p...3%B8ve-HW30-50



    90.5 KB






    Jon-Eivind Lygren Sun, 6 Oct at 4:05am


    Why has the moderators still not the appropriate user-rights? Please fix ASAP!





    Jon-Eivind Lygren Sun, 6 Oct at 4:30am


    ...this section is empty if I am not logged in: http://avforum.no/myhomecinema-newest-videos.php





    Jon-Eivind Lygren Sun, 6 Oct at 11:33am


    Now I am logged in on the forum-section, but when I navigate to the frontpage I am logged out. However, naviating back to the forum /myHiFi / myHomeCinema / AVmarket logs me in again. By other words, the navigation from the forum to the frontpage seems to be causing an issue. Not sure if this is related to the general issue with being logged out all the time, but this might be where the "cookie is lost"...



    90.5 KB



    81.4 KB






    Jon-Eivind Lygren Sun, 6 Oct at 12:47pm


    The logout from the non-forum-section seems only to happen after a certain while. Thus, it seems as if the cookies connected to the non-forum-sections has some sorts of limitation in regards to time? Please set ALL cookies / logins to last indefinitely!





    Jon-Eivind Lygren Sun, 6 Oct at 3:54pm | Edit (for another 10 minutes)


    Please put MAXIMUM focus on the following issues:
    #1: Users are still unable to edit their posts although this has been activated in admin. This might be connected to a maximum number of characters allowed setting that I am unable to find, at least that is what one users has reported.
    #2: Users are not able to post in certain categories such as the one reported above.
    #3: PMs from the old forum needs to become available!
    #4: Logout-issues must be fixed.

  10. #390
    Intermediate Midas sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2012
    Sted
    Stavangerområdet
    Poster
    1,809
    Takk & like
    Nevnt
    9 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Er det noe poeng i å legge noe inn på minhjemmekino? Jeg lyst å opprette en presentasjon, men når jeg trykker er det en del ting som ikke virker, som f.eks. Preview profile. Da får jeg slengt opp en feilmelding: "Firefox can't find the server at avforum.nomyhomecinema-manage-presentation.php." <-- mangler nok en slash inni der ja!

  11. #391
    Grunnlegger lygren sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    14,747
    Takk & like
    Blogginnlegg
    27
    Nevnt
    16 post(er)
    AVtorget feedback
    1
    (100.00% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av RuneW Vis post
    Skånes? Hvem trenger å skånes for dette? Er dere virkelig så fikserte på post counts og krediteringer at dere er livredde for at folk skal "jukse" seg til mange poster med korte meldinger?

    Hva SKJER egentlig med avforum? Skal det gå fra det hyggelige stedet der man kommuniserte med hverandre i en avslappet tone til et sted hvor alt skal kvantiseres, krediteres og belønnes?
    Postcounten er jo som den alltid har vært; kun en indikasjon på aktivitet, og denne begrensningen er i all hovedsak satt for å hindre innlegg av lav kvalitet på forumet. Nå er vi imidlertid opptatt av å ikke legge for mange kjepper i de allerede skakkkjørte hjula, så da har vi satt dette til 5 tegn som kanskje er OK?

  12. #392
    Grunnlegger lygren sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    14,747
    Takk & like
    Blogginnlegg
    27
    Nevnt
    16 post(er)
    AVtorget feedback
    1
    (100.00% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Midas Vis post
    Er det noe poeng i å legge noe inn på minhjemmekino? Jeg lyst å opprette en presentasjon, men når jeg trykker er det en del ting som ikke virker, som f.eks. Preview profile. Da får jeg slengt opp en feilmelding: "Firefox can't find the server at avforum.nomyhomecinema-manage-presentation.php." <-- mangler nok en slash inni der ja!
    Helt klart et poeng å legge inn på minHjemmekino, er kun av denne type tilbakemeldinger vi får luket ut feil vi ikke selv opplever... Vi skal få rapportert inn ASAP!

  13. #393
    Intermediate Midas sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2012
    Sted
    Stavangerområdet
    Poster
    1,809
    Takk & like
    Nevnt
    9 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    @lygren. Stå på. Dere gjør en fenomenal jobb.

    Jeg jobber selv som prosjektleder over et utviklingsteam og kjenner igjen din frustrasjon. Utfordringen er nok å gi dem eierskap til at det forstår /hvorfor/ man ønsker endringene. Samtidig utfordringen med å gi dem klare og tydelige nok oppgaver til at ikke de på egenhånd drar til høyre mens de fører timer.

    Jeg gjetter på at du bruker mye tid på å holde oversikt over hva som er galt og hvordan det skal prioriteres. Jeg vil anbefale at dere oppretter en bugtracker, f.eks. bugzilla, trac, e.l. Dere kan også vurdere å gjør den offentlig tilgjengelig slik at brukere her på forumet kan legge inn ting de ser. Det er en veldig grei måte å utveksle informasjon med både brukere og utviklere og man kan på en enkel måte følge historikken da det innfører transparens inn i prosessen. Da er det også lettere for dere å prioritere oppgaver (Fix #4566), osv.

  14. #394
    Grunnlegger lygren sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    14,747
    Takk & like
    Blogginnlegg
    27
    Nevnt
    16 post(er)
    AVtorget feedback
    1
    (100.00% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Midas Vis post
    @lygren. Stå på. Dere gjør en fenomenal jobb.

    Jeg jobber selv som prosjektleder over et utviklingsteam og kjenner igjen din frustrasjon. Utfordringen er nok å gi dem eierskap til at det forstår /hvorfor/ man ønsker endringene. Samtidig utfordringen med å gi dem klare og tydelige nok oppgaver til at ikke de på egenhånd drar til høyre mens de fører timer.

    Jeg gjetter på at du bruker mye tid på å holde oversikt over hva som er galt og hvordan det skal prioriteres. Jeg vil anbefale at dere oppretter en bugtracker, f.eks. bugzilla, trac, e.l. Dere kan også vurdere å gjør den offentlig tilgjengelig slik at brukere her på forumet kan legge inn ting de ser. Det er en veldig grei måte å utveksle informasjon med både brukere og utviklere og man kan på en enkel måte følge historikken da det innfører transparens inn i prosessen. Da er det også lettere for dere å prioritere oppgaver (Fix #4566), osv.
    Joa, vi har bugtracker kjørende parallelt med overstående "dialog", men trackeren alene er slik ståa er ikke tilstrekkelig. Dialogen jeg har klippet et lite avsnitt av her viser altså da ting jeg fortløpende prøver å få løst - da i tillegg til oppgaver som allerede "går sin gang" i trackeren.

    ...når ting har stabilisert seg skal vi uten tvil tilbake til trackeren og inn på standard opplegg med prioritetsnivå osv.......

  15. #395
    Grunnlegger lygren sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    14,747
    Takk & like
    Blogginnlegg
    27
    Nevnt
    16 post(er)
    AVtorget feedback
    1
    (100.00% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Midas Vis post
    Fillern. Får fortsatt ikke oppdatert trådtittel. Skulle det være fikset nå? Driver å redigerer på min byggetråd http://avforum.no/forum/showthread.p...=1#post1966407
    ...jeg klarte å finne en (parent) setting som begrenset antall tegn til 10.000, hvilket nå er fjernet. Kan du sjekke om du nå har mulighet for å editere førsteposten din eller om problemet fremdeles er der?

  16. #396
    Intermediate Midas sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2012
    Sted
    Stavangerområdet
    Poster
    1,809
    Takk & like
    Nevnt
    9 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av lygren Vis post
    ...jeg klarte å finne en (parent) setting som begrenset antall tegn til 10.000, hvilket nå er fjernet. Kan du sjekke om du nå har mulighet for å editere førsteposten din eller om problemet fremdeles er der?
    Jeg klarer å redigere førsteposten og dens header, men det "bobler" ikke opp til trådtittelen slik det gjorde i V1: http://avforum.no/forum/showthread.php/126778-Midas-hjemmekino-i-loftstue-F%C3%B8rste-REW-m%C3%A5ling#post1878441 , så nei det fungerer ikke.

  17. #397
    Grunnlegger lygren sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    14,747
    Takk & like
    Blogginnlegg
    27
    Nevnt
    16 post(er)
    AVtorget feedback
    1
    (100.00% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Midas Vis post
    Jeg klarer å redigere førsteposten og dens header, men det "bobler" ikke opp til trådtittelen slik det gjorde i V1: http://avforum.no/forum/showthread.php/126778-Midas-hjemmekino-i-loftstue-F%C3%B8rste-REW-m%C3%A5ling#post1878441 , så nei det fungerer ikke.
    Forstår... Du får altså editert POSTEN, men ikke TRÅDEN i form av oppdatert header...

  18. #398
    Intermediate Hunsbedt sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2005
    Sted
    Kvinesdal
    Poster
    2,841
    Takk & like
    Nevnt
    14 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har ventet på en fix (sammen med mange andre) på dette med endring av trådtittel en god stund nå. Håper det snart kommer i orden...
    Savner også mine tidligere PMer, men det kommer vel i orden etter hvert.

  19. #399
    Intermediate Midas sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2012
    Sted
    Stavangerområdet
    Poster
    1,809
    Takk & like
    Nevnt
    9 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Nå har jeg begrenset bruken min av avforumet til én enkelt maskin og kun Firefox + at jeg har installert Firefox på mobilen. Nå denne morgenen ble tellerene nok en gang nullstilt. Ergo må dette være noe ut over Chrome.

  20. #400
    Intermediate Midas sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2012
    Sted
    Stavangerområdet
    Poster
    1,809
    Takk & like
    Nevnt
    9 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    I denne tråden http://avforum.no/forum/showthread.p...n-X4000-testet (som jeg er TS i) får jeg ikke lov å endre noen av mine egne innlegg. Det er vel kanskje knyttet til #1 på listen din lygren.

    Jeg stiller gladelig opp til å teste både redigering av egne innlegg og å endre trådtittel når dere har fått det på plass .

Side 20 av 89 FørsteFørste ... 10 16 17 18 19 20 21 22 23 24 30 40 50 60 70 80 ... SisteSiste

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •