Olebrum`s tråd: Musikk! - Side 5

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Side 5 av 8 FørsteFørste 1 2 3 4 5 6 7 8 SisteSiste
Viser resultater 81 til 100 av 157
  1. #81
    Active Olebrum sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2006
    Poster
    338
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

  2. #82
    Intermediate joakimpatos sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2011
    Poster
    2,105
    Takk & like
    Blogginnlegg
    1
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Olebrum
    :? Prøver å legge ut en YouTube video. Trykker på YouTube ikone og legger inn linken. Rart ? når jeg får den opp i forhåndsvisning av innlegg.
    jeg har og bare opplevd hvitt bilde, er nok derfor ikke jeg har kommentert 8)

  3. #83
    Intermediate Espen-hj sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2009
    Poster
    1,290
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Olebrum
    :? Prøver å legge ut en YouTube video. Trykker på YouTube ikone og legger inn linken. Rart ? når jeg får den opp i forhåndsvisning av innlegg.
    Når du bruker Youtube ikonet så legger du bare inn det som står etter watch?v= i linken. Då skal videoen dukke opp i innlegget ditt

  4. #84
    Expert teddytusen sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2005
    Sted
    Nordfjord
    Poster
    8,659
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Olebrum
    :? Prøver å legge ut en YouTube video. Trykker på YouTube ikone og legger inn linken. Rart ? når jeg får den opp i forhåndsvisning av innlegg.
    Du legger bare inn det som står etter =-tegnet, eller? Det er nemlig bare det du kopierer og legger inn.
    Jeg HATER mobilversjoner av nettsider...

  5. #85
    Active Olebrum sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2006
    Poster
    338
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    [YOUTUBE]3dg_z3Bkof0[/YOUTUBE]

  6. #86
    Active Olebrum sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2006
    Poster
    338
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Drømmer om Sonus Faber Venere 3.0 i min stue. Blir det for stort i denne tv kroken?





  7. #87
    Expert jakv sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2004
    Sted
    Kristiansund
    Poster
    8,645
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hvilket svar vil du helst ha?
    Cambridge 752 BD, Yamaha CX-A5000, Hegel H300, DIY 3xL25D, JBL LS80, JBL LS center, Klipsch RS42 MK2,
    DIY 4xDayton Ultimax 15", 2xBehringer iNuke6000DSP, Sony VPL-HW30, Darbee Darblet, Nexus Player, Toshiba HD-DVD, Get Micro,
    Rega Planar 3 m/Elys 2, Rega Fono

    Livet er mer enn en pakke tørre kjeks

  8. #88
    Intermediate Espen-hj sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2009
    Poster
    1,290
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det kommer snart ny høyttalerserie ifra Sonus Faber. Olympica heter den. Blir nok hakket dyrere enn Venere, men kan nok være verdt å sjekke ut. Personlig blir eg fort lei av high gloss, men venere kommer no i hvit og klassisk Sonus Faber treverk

  9. #89
    Active Olebrum sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2006
    Poster
    338
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)






    Tror faktisk walnut har passet i stua mi også

  10. #90
    Intermediate Espen-hj sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2009
    Poster
    1,290
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det tror eg så gjerne!

  11. #91
    Active Olebrum sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2006
    Poster
    338
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Da er ny musikk på blu-ray kjøpt. Samler på konserter i blu-ray har nå ca 30 stk av ulike artister. Ny bestilling sendt, og denne gangen ble det:








  12. #92
    Active Olebrum sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2006
    Poster
    338
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Whitesnake
    Made in Japan

  13. #93
    Active Olebrum sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2006
    Poster
    338
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Arrrrg har noe støy i høyttalerne som jeg ikke klarer å finne ut av. Støyen kommer og går i form av poppe/kneppe lyder og går over til en slags Tv snø lyd for så å forsvinne. Kommer i kun venstre kanal og er fremdeles tilstede når jeg kobler fra forforsterkeren på den kanalen.

  14. #94
    Intermediate HK_Xclio sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2008
    Sted
    Sørreisa
    Poster
    2,433
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Olebrum
    Arrrrg har noe støy i høyttalerne som jeg ikke klarer å finne ut av. Støyen kommer og går i form av poppe/kneppe lyder og går over til en slags Tv snø lyd for så å forsvinne. Kommer i kun venstre kanal og er fremdeles tilstede når jeg kobler fra forforsterkeren på den kanalen.
    Prøv å bytt om H/V på effekten, om det ikke hjelper så er det nok den som tuller. Om det er Parasounden du har problemer med, så kan jeg nokk si att jeg har hatt lignende problem med min, å måtte sende den på service
    Panasonic VT-50 65" - Klipsch RF-7MKII - RC-64MKII - RS-62MKI - SvS PB13Ultra - Yamaha RX-V3800 - Parasound NC 2250 - HeadFi -> Little Dot MKII - Grado SR80i

    Mvh
    Svein S

  15. #95
    Newcomer Kiim sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2011
    Poster
    132
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Olebrum
    Hvor handlet du denne, kunne selv tenkt meg den ?
    Klipsch RF-7 II, Klipsch RC-64 II, Klipsch RS-62 II | XTZ Cinema 3x12" | Onkyo PR-SC5509 | Emotiva XPR-2 | Emotiva XPA-3 | Panasonic DMP-BDT330 | Samsung UE55F8005 | DarbeeVision | PS3 & PS4 | Chromecast v2 | Harmony Touch | Nettside

  16. #96
    Active Olebrum sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2006
    Poster
    338
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av HK_Xclio
    Prøv å bytt om H/V på effekten, om det ikke hjelper så er det nok den som tuller. Om det er Parasounden du har problemer med, så kan jeg nokk si att jeg har hatt lignende problem med min, å måtte sende den på service
    Har prøvd å skifte h/v på høyttalerne og da ble det høyre høyttaler som fikk støy problem. Så med nesten 100% sikkerhet at det er noe galt med venstre kanal på effekt forsterkeren. Hvis ikke det er jord støy fra nettet? Skal prøv å fjerne jord ved å bruk en ujordet skjøte ledning.

  17. #97
    Active Olebrum sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2006
    Poster
    338
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Kiim
    Hvor handlet du denne, kunne selv tenkt meg den ?
    Den ble kjøpt hos cdon.no

  18. #98
    Expert
    Medlem siden
    Sep 2003
    Poster
    7,881
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    prøv å koble ifra TV'en. samt om du har kabel.. koble den ut ifra veggen...

  19. #99
    Active Olebrum sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2006
    Poster
    338
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av skorob
    prøv å koble ifra TV'en. samt om du har kabel.. koble den ut ifra veggen...
    Kabel er koblet fra veggen, men var ikke det. Har installert galvanisk skille så det skal være i orden. TV'en har jeg ikke prøvd å ta ut. Hadde støy på kabel Tv kabelen før jeg monterte galvanisk skille. Tenkte at mulig det galvaniske skille var ødelagt og koblet kabel fysisk fra vegg, men fremdeles støy i høyttaleren i form av poppe/kneppe lyder. Men nå er det lenge siden lydene har kommet. Frustrerende dette.

  20. #100
    Intermediate
    Medlem siden
    Aug 2003
    Poster
    2,195
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har du prøvd å bytte om L/R på signal- eller høyttalerkabler?

    Jeg fikk noe støy en gang for lenge siden pga. feil i en signalkabel mellom for- og effektforsterker.

Side 5 av 8 FørsteFørste 1 2 3 4 5 6 7 8 SisteSiste

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •