Ambiance selger Franck Tchang Tango Red! - Side 189

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Side 189 av 197 FørsteFørste ... 49 59 69 79 89 99 109 119 129 139 149 159 169 179 185 186 187 188 189 190 191 192 193 ... SisteSiste
Viser resultater 3,761 til 3,780 av 3929
 1. #3761
  Intermediate ambiance sin avatar
  Medlem siden
  Sep 2006
  Poster
  2,852
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Sitat Opprinnelig postet av b3nd1k
  Blir nok ikke en ny VT50 med det første ihvertfall!
  Hehe

  Rekker nok desverre ikke å skrive så mye nå heller, handla inn litt Sushi så skal sette meg ned å se på film. Men er stort sett enig med Thenuts.

  Socrates lyver ikke!
  Det må være de mest åpne og ærlige høytalerene jeg noen gang har hørt, de spilte perfekt på alle sjangrer vi satt på. Pinpointingen av instrumenter, vokaler, lyder generelt i sangene satt akuratt der dem skulle.

  Jeg hadde brent ut en CD med bla, Hotel California fra Hell Freezes over albummet. Dette var komprimert format, for når vi satt på den fra en annen cd med bedre kvalitet var det plutselig noe helt annet!

  Jeg må ærlig si jeg aldri har hørt forskjell på komprimert og ikke komprimert musikk, men her gjorde jeg det.

  Det var ingen instrumenter eller toner som falt i hverandre, alt var helt perfekt. Man hørte godt plekteret som skrapte oppover strengen, eller vibrasjonene i symbalene på trommene.

  Nei, takk for demo Ambience! Dette var virkelig en opplevelse.

  Takk for besøket! Det var hyggelig møte nye ildsjeler som deg og Thenuts. Selvfølgelig hyggelig å treffe gamle kjente som Roger Waters også.

  Flott at dere likte det meste som ble presantert hos oss.

  Slike treff gjør det bare enda mere motiverende å sette i gang et nytt treff ved en senere anledning.

  Hygge dere i Bulgaria, ikke tenke på oss som skal på Horten messe!!

  A.

 2. #3762
  Intermediate ambiance sin avatar
  Medlem siden
  Sep 2006
  Poster
  2,852
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Sitat Opprinnelig postet av Roger Waters
  Tiden er inne mot nok en demo og ferden for denne gangen gikk over fjorden og videre ned mot Sandefjord, vi var de første som ankom stedet og her ble vi møtt av sjefen selv. Jeg har vært på besøk her før og kjente litt til Bjørn ved en tidligere anledning fra Hortenmesse og en tidligere demo, godtonen var på plass fra første stund allerede før jeg stod på døra.

  Vi ble bedt inn og her fikk vi endelig se stueanlegget som jeg har vært nysgjerrig på en stund, her fikk vi høre rør på hjemmelagde høytalere. Når jeg snakker om hjemmelaget så er ikke dette noe vanlig bygg og mekk, her var det unikt design og knallgod lyd til fingerspissene. Sjåføren hadde med seg litt musikk så vi fikk lov til å prøve litt av hvert og dette låt faktisk veldig bra, jevnt og godt lydbilde samt en god snert i bunn. Toppen saker og de så skikkelig proffe ut også, lydmessig satt de som en kule.

  Tiden gikk videre etter litt go’prat med sjefen og ble vist ned i det aller helligste med kaldt drikke og snakcs, her ble vi møtt av noen skikkelig kreasjoner fra Hong Kong, da snakker jeg om Jas Audio Socrates. Hva er nå dette?

  Jeg var så nysgjerrig av meg så JAS måtte vi titte nærmere på. Dette var en uberflott høytaler finish og et virkelig nydelig møbel, selv har jeg aldri hørt disse skapningene så her var forventningene mine veldig høye. Dette er høytalere som ikke den vanlige mannen i gata kjøper, dette var noe av det flotteste høytalerne jeg har sett i noens hjem før. Elementene bestod av 11” basser og en spesiell diskantkonstruksjon som også blir brukt på Adam sine høytalere. Disse hadde også tri-wiring så her var det mulig å tweake og oppgradere høytalerne hvis man ønsket det.

  Litt småprat må til mellom slagene så her var vi ikke seine med å høste ut informasjon om selve anlegget og rommet, her er alt tweaket med proffe folk til stede og ingenting overlatt tilfeldighetene. Ambiance er veldig opptatt av bra lyd og er spesiell int i veteranbiler som Porsche som er hans andre store lidenskap. Denne karen har mye morsomt å fortelle så her var det bare å være lutter øre.

  I mellomtiden kom den siste karen som skulle være med på seansen også, dette var en lokal kar fra Sandefjord med navn Øyvind. Det som er så fint med slike demoer er at man møter likesinnede og da føler man seg virkelig hjemme, vi kan snakke om alt uten at det blir en form for pinlig silence og alle har en god tone med hverandre. Sistemann kaller seg TheNuts som var en helt ukjent kar for meg, etter litt småprat ble vi som en gjeng med gode venner. Sånt er skikkelig moro men vi kan ikke bare prate.....

  Lyden skal settes på prøve.....

  Demotid….

  Musikkmateriale….

  Her fikk vi servert en del demomusikk fra Eagles, Adele, Led Zeppelin, Porcupine Tree, Kari Bremnes, Blackfield, Deadmau5, Teitur, Zhao Cong, Ane Brun etc.

  Dette var først og fremst en HIFI demo og hadde mest fokus på musikk, lyden i dette rommet sitter som et skudd. Anlegget består av utstyr for en sum jeg ikke tør å nevne prisen på engang, ordet HIFI som betyr High Fidelity og dette begrepet fikk en vekker i meg. Dette var som å være på konsert og virkelig få musikken servert på gullfat, tenk deg selv at lyden er perfekt, alt sitter og tonene bare flyter rundt i rommet og hodet bare faller ned i en transe. Herlig? Kan skrive under på det ja.

  Avspilling av for eksempel Kari Bremnes var helt nydelig, en sann opplevelse og høre at vokalisten puster og raspen på gitaren flyter i hop med en nydelig fløyte. Høytalerne i seg selv er dønn nøytrale og ingen tegn til farging og dette gjengir en veldig korrekt oppløsning på lydbildet. HQ musikk kommer veldig godt frem og åpenheten er av en annen verden. Disse høytalerne kunne man spille hva som helst med, disse fikk strøm fra noen skikkelig beist fra MBL elektronikk samt Anthem surround prosessor. Kilde bestod av en Classe 102 Delta CDspiller som stod veldig i stil til resten, for film ble det brukt en Oppo som er noe av det bedre du får av BD spillere på markedet i dag.

  Etter en del musikklytting ble det tid for en herlig matbit og mer cola, hvem kan si nei til Heavy Heaven fra Peppes, etter skikkelig godbit og masse go’prat dro vi nedi kinorommet igjen og fikk virkelig sett hva bluray og konserter kan by på. Du snakker…..

  Først ut er Hitman and friends som er en referansekonsert på messer, hjemmekinobesøk, her får man servert store artister med store stemmer. Flott storband som byr på en herlig flyt med gomusikk, konserten er mest fokusert på stemmer og samspill og her treffer de blink uten å nøle. David Foster er en stor produsent og selv spiller han piano under konserten, en skikkelig pådriver som gjør dette med en glede å høre på. De fleste kjenner godt til denne men faktisk så var dette nytt for Ambiance, han fikk en skikkelig glede med å se hva disse artistene kunne by på. Store stemmer og vakker musikk, høres ut som himmelen hva?

  John Mayer med Vultures er en topplåt på en kveld som dette, her er det god gammaldags Fender spilling på høyt nivå, JM er en meget stor artist som gitarist og virkelig moro å høre på denne konserten også. For de som ikke visste det så er denne perfekt til å sjekke sortnivå på bildet med, veldig mange mørke scener som er veldig uvanlig på slike konserter.
  Transformers er vel kjente for de fleste og det er ikke helt min type film, men effektmessig så er dette en morsom opplevelse. Masse action, krasj og roboter som sloss som gale, den scenen her stod ikke stille så her fikk surroundoppsettet virkelig vist hva man kan.

  Siste mann ut er filmen de fleste lyd og bildekåte snakker om, denne gangen er det The art of flight som består av en gjeng snowboardere som reiser rundt og freser nedover fjellene. Filmingen på denne er helt unik, er ikke nok at gutta er stein gærne men når man ser på helikopterpiloten så er han like dan. Dette er en stor dokumentar som byr på mye amazing fun, anbefales på det sterkeste.

  Bluray materiale…..

  Transformers revenge of the fallen, Hitman and friends vol 1 (knallkonsert med toppartister som Charise, Brian McKnight, Josh Groban, Michael Buble etc.), John Mayer live Los Angeles, The art of flight (helt konge snowboardkjøring og fete triks og ikke minst herlig filming og musikk, dette var en innertier).

  Det eneste jeg savnet var en litt hardere snert fra SVS subbene, disse er skapt for å riste godt men alt var tunet til å spille sømløst med resten av anlegget. Ikke noe negativt i dette men savnet litt mer leven når det stod på som verst. Dette anlegget er satt sammen for å spille mest naturtro, men ikke forvil så kosa jeg meg som bare det under hvert musikknummer.

  Buhu, nå er denne kvelden over…

  Hvorfor må tiden gå så fort mens man er et virkelig hyggelig og trivelig lag, jeg og Bendik klarte å glemme båten så vi ble bare sittende å tøye demoen enda mer. Kan ikke dra når vi får servert så mye god musikk og film, sjelden vi får oppleve noe så flott som dette.

  Dette ble en meget lang dag og det var på tide å vende nesen hjemover men før dette stakk vi en liten tur innom Øyvind for å høre et par låter på KEF høytalerne hans. Vi hadde svært dårlig tid så dette ble en kjapp demo, men synes faktisk at lyden der hjemme var veldig bra også. Anlegget bestod av Denon, Yamaha Advantage 3010 receiver og HTPC. Her var alt styrt via en datamaskin, moderne teknoligi funker bra det. Nå gikk tiden veldig fort og måtte hive oss i bilen igjen for å komme oss hjemover, siden vi glemte båten måtte vi kjøre omvei mot oslo og videre mot drøbak. Dette ble en lang natt men i hvertfall så var kvelden helt perfekt.

  De som ikke har vært her på demo burde melde seg på så fort det byr seg, dette er spesielt og du vil aldri glemme dette så lenge du lever.

  Takker Bjørn så mye nok engang for en herlig oppvarting med masse High end’lyd , bilde, drikke, snacks og skikkelig god mat.
  Roger watters takker for meget flott og godt beskrevet tilbakemelding.

  Hyggelig med slikt besøk hvor praten flyter lett mellom likesinende.

  Som jeg skrev i Thenuts sin tilbakemelding, så har jeg forsøkt å finne en middelvei slik at film og multikanals musikk skal fungere ok hos oss. Og det er som du skriver at det ekstra skyvet fra subwooferene til film ikke er så kraftig som det kunne vært. Handler om kompromiss for min del.

  Horten next!!

  PS: AMT diskanten til Jas Audio er inhouse AMT, dog har ADAM lik konstruksjon men ikke de samme.

  A.

 3. #3763
  Moderator Roger Waters sin avatar
  Medlem siden
  Jan 2007
  Poster
  7,048
  Takk & like
  Nevnt
  2 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Det er godt du retter meg opp for dette er helt nytt for meg, men nok engang tusen takk for gjestfriheten. Dette kommer jeg til å leve lenge på og håper det blir flere demoer med tiden, vi var en god sammensveiset gjeng og sånt liker vi. Du har i hvertfall fått et anlegg som spiller sykt naturtro, rasping og alt sitter der det skal, men skjønner deg angående med bassen ligger jevnt med dine høytalere og for et mer samspill.

  Oh yes, om du ser meg på messen så huk tak i meg, vil nok kjøre på fra søndagen jeg da.

  Takk for moroa.

 4. #3764
  Intermediate ambiance sin avatar
  Medlem siden
  Sep 2006
  Poster
  2,852
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Etter å ha hørt Hit man, Foster og co på BD, så bestemte jeg meg for å bestille den i dag. Må høre hele konserten en kveld, masse gode lydspor på BD.  A.

 5. #3765
  Intermediate ambiance sin avatar
  Medlem siden
  Sep 2006
  Poster
  2,852
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  På søndag fikk jeg mail, og onsdagen etter fikk jeg besøk av magasinet Watt.

  Som headingen indikerer så gikk dette fort for seg, og jeg rakk ikke å bli mentalt beredt til å motta besøk av dette slaget. Men etter noen runder med vinyl og vafler i stuen kunne jeg holde en samtale om hifi og generelle innteresser.

  To hyggelige karer ( Jørn & Håvard ) troppet opp og kom på besøk hos oss. Heldigvis var dem bedre forberedt en meg, og klarte å ro i havn en reportasje om Cinema Ambiance og HIFI.

  Utfallet kommer i Oktober utgaven.

  A.

 6. #3766
  Active
  Medlem siden
  Sep 2009
  Poster
  391
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Sitat Opprinnelig postet av ambiance
  På søndag fikk jeg mail, og onsdagen etter fikk jeg besøk av magasinet Watt.

  Som headingen indikerer så gikk dette fort for seg, og jeg rakk ikke å bli mentalt beredt til å motta besøk av dette slaget. Men etter noen runder med vinyl og vafler i stuen kunne jeg holde en samtale om hifi og generelle innteresser.

  To hyggelige karer ( Jørn & Håvard ) troppet opp og kom på besøk hos oss. Heldigvis var dem bedre forberedt en meg, og klarte å ro i havn en reportasje om Cinema Ambiance og HIFI.

  Utfallet kommer i Oktober utgaven.

  A.
  Nais!

  Gleder meg til å lese! kjøper de bladene for å lese "hjemme hos" reportasjene...

 7. #3767
  Intermediate b3nd1k sin avatar
  Medlem siden
  Oct 2009
  Poster
  2,256
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Gratulerer så mye! Blir spennende å lese
  Min tråd

 8. #3768
  Intermediate Ingeniør'n sin avatar
  Medlem siden
  Jul 2005
  Poster
  4,116
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Sitat Opprinnelig postet av BigT
  Nais!

  Gleder meg til å lese! kjøper de bladene for å lese "hjemme hos" reportasjene...
  Du liker "Se og Hør " stoff altså :-D
  Stereo: Passlabs X250.5|Xindak Muse 1.0|AudioGD NFB27|Classe CP-500|Rega P3|Squeezebox|Martin Logan SummitX|Velodyne CHT10R
  Kino:Rotel RSP1572/RMB1575|Oppo BDP103|Boxee Box|Pioneer KRP-500M|Focal Elektra1027be/Profile908|SVS 2039PC+ med mer

 9. #3769
  Intermediate ambiance sin avatar
  Medlem siden
  Sep 2006
  Poster
  2,852
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Sitat Opprinnelig postet av Ingeniør'n
  Du liker "Se og Hør " stoff altså :-D
  Sladder er morsomt det.

  A.

 10. #3770
  Intermediate Mori sin avatar
  Medlem siden
  Dec 2005
  Poster
  2,713
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Grattis med reportasje ! Kjekt at den kommer i Watt som jeg setter meget stor pris på.

 11. #3771
  Moderator Roger Waters sin avatar
  Medlem siden
  Jan 2007
  Poster
  7,048
  Takk & like
  Nevnt
  2 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Det er på tide at anlegget ditt kommer frem her i verden, du har valgt unike løsninger som fortjener litt oppmerksomhet. Håper gutta kosa seg like mye som vi gjorde i hvertfall, blir spennende å lese det i såfall.

 12. #3772
  Moderator devilej sin avatar
  Medlem siden
  Jul 2004
  Poster
  10,061
  Takk & like
  Blogginnlegg
  1
  Nevnt
  2 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Gøy at du stilte opp på en runde nr 2. Blir spennende å lese vinklingen i forhold til den Atle skrev forrige gang
  Mvh
  DevilEj
  Einar Johnsen


 13. #3773
  Intermediate ambiance sin avatar
  Medlem siden
  Sep 2006
  Poster
  2,852
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Sitat Opprinnelig postet av Mori
  Grattis med reportasje ! Kjekt at den kommer i Watt som jeg setter meget stor pris på.
  Faktisk det eneste Audio bladet jeg har abonert på. Spennende å se hvordan gutta formulerer seg, og hva deres inntrykk er av de forskjellige oppsettene.

  A.

 14. #3774
  Intermediate ambiance sin avatar
  Medlem siden
  Sep 2006
  Poster
  2,852
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Sitat Opprinnelig postet av Roger Waters
  Det er på tide at anlegget ditt kommer frem her i verden, du har valgt unike løsninger som fortjener litt oppmerksomhet. Håper gutta kosa seg like mye som vi gjorde i hvertfall, blir spennende å lese det i såfall.

  8)


  A.

 15. #3775
  Intermediate ambiance sin avatar
  Medlem siden
  Sep 2006
  Poster
  2,852
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Sitat Opprinnelig postet av devilej
  Gøy at du stilte opp på en runde nr 2. Blir spennende å lese vinklingen i forhold til den Atle skrev forrige gang

  Atle skrev en en meget god artikel. Men jeg tror Watt vinkler denne reportasjen noe annerledes, og bygger opp det hele på en annen måte. Så det blir spennende å se hva dem har trukket ut. Jeg må også skyte inn forskjellene på oppsettet fra da til nå som er ganske vesentlige. Håper dem sitter igjen med stort sett gode inntrykk.

  A.

 16. #3776
  Intermediate ambiance sin avatar
  Medlem siden
  Sep 2006
  Poster
  2,852
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Sitat Opprinnelig postet av b3nd1k
  Gratulerer så mye! Blir spennende å lese

  Takker!

  Spent selv jeg.

  A.

 17. #3777
  Intermediate ganilsen sin avatar
  Medlem siden
  Sep 2007
  Poster
  2,988
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Gratulerer!

  Skal bli morsomt å se artikkelen.


  Geir Arne

 18. #3778
  Intermediate ambiance sin avatar
  Medlem siden
  Sep 2006
  Poster
  2,852
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Sitat Opprinnelig postet av ganilsen
  Gratulerer!

  Skal bli morsomt å se artikkelen.


  Geir Arne

  Takker.

  A.

 19. #3779
  Expert Supertramp sin avatar
  Medlem siden
  Jun 2010
  Poster
  7,337
  Takk & like
  Nevnt
  15 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Flott. Så har vi ihvertfall noe å se frem til når høstmørketiden kommer krypende.

 20. #3780
  Intermediate ambiance sin avatar
  Medlem siden
  Sep 2006
  Poster
  2,852
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Sitat Opprinnelig postet av Supertramp
  Flott. Så har vi ihvertfall noe å se frem til når høstmørketiden kommer krypende.


  For min del er det mere en det høstmørket tar med seg. For meg er høsten og vinteren høytid for hifi.

  A.

Side 189 av 197 FørsteFørste ... 49 59 69 79 89 99 109 119 129 139 149 159 169 179 185 186 187 188 189 190 191 192 193 ... SisteSiste

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere meldingene dine
 •