HåkonN`s Hjemmekino - Per aspera ad astra - Side 18

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Side 18 av 49 FørsteFørste ... 8 14 15 16 17 18 19 20 21 22 28 38 48 ... SisteSiste
Viser resultater 341 til 360 av 974
 1. #341
  Intermediate C. Alshus sin avatar
  Medlem siden
  Feb 2004
  Poster
  3,211
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Angående gjennomføring.

  Om du ikke finner noe selv, kan du kontakte en blikkenslager og få det laget.

  Eventuelt et mekanisk verksted. Jeg har brukt Rud Mekaniske tidligere. (Ligger på Rud i Bærum). De har også fres hvis du vil ha det porno.

  Eventuelt fått laget en firkantet ramme av fire stk L-profiler sveiset sammen i 45 graders vinkel. Kan ikke koste så altfor mye å få leget det...
  Skal du ha rør inni veggen også, vil jeg tro blikkenslagere eller Rud Mekaniske eller lignende har det. Hvis ikke, har Forside - Astrup AS . Men der er 5 meter minste mulighet.


  Ja - sjekk ut denne siden: Båtvinduer

  Nederst er det kontaktinfo. Noe slik du leter etter?


 2. #342
  Intermediate C. Alshus sin avatar
  Medlem siden
  Feb 2004
  Poster
  3,211
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Ebay:


  eBay Store - seiho-2008:

  Han sender sikkert til Norge også. Ellers er Jetcarrier løsningen.  Bassport i aluminium: BASS PORT, ENGRAVED ALUMINIUM BASS PORT on eBay, also Sub-Woofers Tubes, Speakers, In-Car Entertainment GPS, Cars, Parts Vehicles (end time 02-Jun-08 13:46:24 BST)

  Eller hva med en koppholder i rustfritt?

  Diameter topp: 105 mm
  Nedfelling: 95 mm
  Høyde: 83 mm

  Med en dremel for å fjerne bunnen, er du langt på vei,
  Alle båtbutikker har slike.

 3. #343
  Moderator HåkonN sin avatar
  Medlem siden
  Oct 2005
  Poster
  6,958
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Her var det mye gode (og fantasifulle) tips Alshus! Hjertelig takk.

  Jeg kikket igjennom det, og har kommet til konklusjonen om at bassrefleksrør nok blir det enkleste. Alt i stål blir både for vanskelig å tilpasse, og det alt jeg har funnet til nå er egentlig litt for stort til mitt bruk.

  Så i dag har jeg vært å handlet 35mm rør.  Samt 800 våt-sandpapir, plastikk grunning, sølv-lakk og klar-lakk for å få den rette (lydmessige) high-end effekten.

  Planen er å bruke et rør til hver av høttalere i front, samt subwoofere (totalt 5stk.). Kanskje litt overkill, men det er enten det, eller å ha kablene på gulvet (gud forby). Ved å kappe de ganske korte og lakkere de, så har jeg noe som kan passe ganske bra uten å bruke for mye tid og penger på det.

  Legger kanskje ut noen bilder av mikro-prosjektet når jeg kommer i gang......

 4. #344
  Moderator HåkonN sin avatar
  Medlem siden
  Oct 2005
  Poster
  6,958
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Kabler

  Jeg har også funnet ut at oppsettet mitt må oppgraderes ganske heftig når det kommer til kabler. Problemet er ikke at de jeg har er for dårlig - jeg har langt fra nok for å dekke bekke oppsettene, spesielt nå som custom-lengder er viktigere enn før. Først har jeg kastet meg over HDMI-kablene. Siden det kun er prosjektor som skal ha over 4m kabel, har jeg ikke satt høye krav til spesifikasjonene - de må selvfølgelig kunne klare å vise 1080P, og det gjør de aller aller fleste helt uten problemer. Jeg vil også at de har god skjerming og god kvalitet på kontaktene, om ikke annet for følelsen sin skyld. Etter litt søk så ser det ut at kabler av grei kvalitet begynner på 200kr for en lengde. Fikk tilslaget på en Monster 1000 Ultra 8ft kabel på Ebay i går - 200kr. Lignende modeller i Norge koster 10-gangeren, så jeg er litt skeptisk til dette kjøpet. Men det er morsomt å prøve.  Sannsynligvis kommer jeg til å gå for Blue Jeans Cable for alle de andre HDMI-kablene, et firma som har fått mye oppmerksomhet i US. De produserer kabler selv (ikke noe brandet asia-import), basert på gjennomtenkt design og en fornuftig fremgangsmåte (og ikke minst priser). Bare det at de bruker Belden-kabler er et godt kvalitetstegn. Amerikanske Belden blir brukt industrielt og flere av våre leverandører på jobb vil nesten ikke gi support om produktene ikke er tilkoblet korrekt Belden kabel.

  De påstår å ha klart "1080p video through a 125 foot cable without any information loss", gjennom deres beste kabel basert på Belden Series-1 (23.5 AWG/CM-rated/patented bonded-pair technology). Specen på selve kabelen finnes her. Høres det dyrt ut? Dette er en kabel som koster under 500kr for 10 meter - ferdig terminert fra Blue Jeans Cable (monster har forøvrig truet med søksmål - brevet ligger på hjemmesiden deres).  Pga. oppbygningen av kabelen, er den relativt tykk og passer derfor best til lengre installasjoner. Derfor har de kabler som passer bedre til kortere strekk opp til 5m (også Belden). Under 150kr per kabel. Tenker jeg kommer til å gå for slike kabler til det aller meste, og en av den tykkeste til prosjektor.

  Evn. selger de også billige chinese import kabler for de som er ute etter det aller billigste.

  Blue Jeans Cable -- Broadcast-Quality Cables at Reasonable Prices

 5. #345
  Moderator HåkonN sin avatar
  Medlem siden
  Oct 2005
  Poster
  6,958
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Ting har gått tregt i sommer. Men det nye soverommet er nesten ferdig når det kommer til AV. En ny gang til soverommet er laget, og en dør er fjernet. Opp er 50" Pioneer plasma kommet, Tannoy Arena 5.1 system med kabler skjult i veggene, samt en sjenk som innholder praktisk talt alt av AV/stereoutstyr. Get HD dekoder med PVR er også på plass.

  Mangler bare en hjemmekino-receiver (vurderer Yamaha RX-V663), en IR-ekstender og en multifjernkontroll til soverommet, så er alt "klappat og klart".

  Da er det bare å begynne på stuen. Rørene for kablene er jeg ferdig med - ble ganske bra å kutte de til selv og lakkere de i sølv. Tar nok litt tid med stuen pga jobb, men nærmere vinteren bør det skje noe drastisk.

  Har vel bestemt meg for å ha Meridian 861 prosessoren og BD avspiller fremme på stuen, og heller gjemme resten i skjenken på soverommet. Greit å ha enkel tilgang til prosessor og BD-avspiller i samme rom.

  Gamle leiligheten er også lagt ut for salg. Endelig ferdig med oppussing. :-D

  -stue-09-jpg

 6. #346
  Intermediate frdrk sin avatar
  Medlem siden
  Feb 2006
  Poster
  666
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Sitat Opprinnelig postet av HåkonN

  -stue-09-jpg
  Du flytter altså herifra? jaja... burde hvertfall ikke være noe problem å få solgt. :-D Lykke til!

 7. #347
  Expert cybervision_ sin avatar
  Medlem siden
  Nov 2004
  Poster
  5,673
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Åssen ligger du an Håkon? Long time - no news...

 8. #348
  Moderator HåkonN sin avatar
  Medlem siden
  Oct 2005
  Poster
  6,958
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Sitat Opprinnelig postet av cybervision_
  Åssen ligger du an Håkon? Long time - no news...
  Tja si det du.

  Har hatt mange jern i ilden i det siste, både med jobb og fritid. Året 2008 var også en stor utfordring økonimisk da jeg i 7-8 mnd. satt med 2 dyre leiligheter. Mao ble lyd litt nedprioritert en stund.

  Men det skjer da stadig noe ift. hjemmekinoen også. Har tatt litt og litt. Litt status:

  Soverom:

  Et komplett 5.1 sett fra Tannoy (Arena) er montert opp. Kabler er lagt skjult i veggene.

  -arena-jpg

  En Yamaha RX-V663 står for lyden, og Pioneer 50" plasma for bildet. All elektrionikk er skjult i en kommode. Ganske morsomt å ta en film fra senga en gang i blant. 8)

  Lyden er overraskende bra. Senga fungerer som en kjempeabsorbent, og DC-diskanten til Tannoy har overraskende bra spredning som gir et stort lydbilde. Jeg og samboeren ble liggendes å se på en Madonna konsert i HD til langt på natt, og begge var vel enige om at 5.1 på soverommet var artig.

  Baderom:

  Lyd på baderommet er jeg avhengig av. Brukte et par Dynabel i taket på den tidligere leiligheten, og var fornøyd med det. Hifi Huset overtalte meg til å prøve den 3 ganger så dyre Focal Custom IC 108. Siden det er nytt bad, er taket kun en stålplate med stort luftrom i overkant. Høyttaleren ble kun montert uten noe i overkant. Sonos forsterkeren står i skapet på soverommet, og kabelen går direkte i taket på badet. Alt skjult.

  -30977-jpg

  Wow....det var stor forskjell. En kan virkelig kjenne dypbassen når man dusjer! :twisted: Lyden er definitivt klarere og mer detaljert enn Eltek sine billige alternativ. Største forskjellen er midt foran speilet, da står man midt i sweetspot (diskantene er vinklet inn) og blir slipper mye av romklangen. Nesten så det smaker litt hifi - på badet! Superfornøyd med dette.

  Stue:

  Løsningen beskrevet tidligere med rør ble aldri tatt i bruk. De er ferdig og lakkerte, men det ble rett og slett for mye kabler i veggen. I steden satte jeg opp en TEK123 kanal i steden for list. Den forsvinner i det ellers hvite miljøet.

  Ellers mangler jeg fortsatt kabler over til prosjektor og bakhøyttalere. De skal trekkes i eksisterende tak samtidig som downlights skal monteres (brannsikre - dyttes bare opp i eksisterende tak uten kasse).

  Siden mesteparten av elektronikk er plassert i kommode på soverommet, er det en ufordring å styre alt dette. HDMI-switch, Sonos multiromsystem, GET HD-dekoder, PS3 etc skulle alle styres fra både soverom og stue. En Philips Pronto TSU9600 er kjøpt inn.

  -ds9600_tsu9600-pack-jpg

  Utrolig mange muligheter med denne, men ingenting for de som vil ha noe plug`n`play. Jeg har holdt på et par uker allerede. Blir helt avhengig.
  Fjernkontrollen holder ikke alene, så en extender er på plass i hifi-skapet.

  -rfx-9600-jpg

  Med denne kan jeg koble på begge Pioneer plasma og Meridian prosessoren via seriel kabel. RS232 kodene sørger for at IR er overflødig. Resten av utstyret styres av IR-ekstendere trukket ut fra samme enhet. Det kule med denne er også at den har rele-utganger, samt innganger. Uante muligheter med dette! Spesielt for oss som jobber med adgangskontroll/sikkerhetsystemer (les: bruke touchskjermen på Pronto til å se hvem som ringer på via ITV, samt åpne døren med et tastetrykk).

  Har også investert i 2 romperistere fra Earthquake.

  -product_115_medium-jpg

  Egentlig burde en av disse holde i massevis - de er blant de kraftigste på markedet, og en enhet har ikke mindre enn 4 magneter (Buttkicker bruker 2). Fordelen med 4 magneter er også høyere følsomhet. Romperistere som Buttkicker trenger litt effekt før stempelet plutselig setter i gang, men disse starter umiddelbart når det kommer litt bass. Fikk et veldig godt tilbud fra Earthquake direkte når jeg var i USA på 2 Quake 10.0 rumperistere + forsterker, i Norge hadde nok prisen vært litt i overkant av hva selv en entusiast hadde ønsket å bruke på rumperistere.

  -earthquake-quake-shaker-xj-600r-amplifier-amplifier-front-main-medium-jpg

  Paralellkoblet med 2 romperistere yter denne forsterkeren 1200W, og med egen romkorreksjon/EQ bør det kunne åpne for litt artig risting. Hørte (kremt....kjente) litt på i demorommet til Earthquake, og det er vanskelig å ikke dra på smilebåndet. En blir virkelig dratt inn i filmen.

  Det er nok ikke så mange slike i Norge (har faktisk ikke lest om en eneste en), så det blir morsomt å få dette på plass. Har begynt monteringen i sofaen (må forsterke deler av sofaen) og skal legge ut bilder.

  Akustikk plater og hjørne-absorbenter fra Gik er montert opp på framvegg. Rommet er (som i den gamle leiligheten) ganske minimalistisk, så akustikken er en utfordring. Gik panelene fungerer veldig bra, men jeg har ikke tilgang på måleutstyr enda så det får bli med subjektive erfaringer foreløbig.

  Jeg mangler forsterkere om dagen. Kortidsplanen er en Rotel RMB-1575 som nettopp er kommet på markedet. 5 x 250W klasse D.

  -rmb1575-jpg

  Denne kommer til å fungere som en forsterker til bakhøyttalere når jeg har bestemt meg for hva jeg skal gjøre med frontrekken. Jeg har flere ulike planer som kan realiseres der, men det vil jeg foreløpig ikke ut med.

  Har etter intensiv leting også funnet et rack å ha i stuen. Det er ikke mye som skal være synlig, men prosessoren og en BD-avspiller må nesten være lett tilgjengelig. Senteren må også ha noe å stå på. Å finne et rack som klarer vekten til Utopia-senteren har vært en utfording. Spesielt når racket også må være dypt nok til å få plass til Meridian 861 prosessoren, ikke høyere enn nødvendig og fortrinnsvis regulerbar hylle i midten. Tyske Spectral har et rack som gir meg "alt", også en utrolig flott byggekvalitet. Ikke så veldig billig, men det er ikke mange alternativer.

  -cr1080normal-1-jpg

  Ble mye produktbilder dette, så jeg skal komme med noe mer av selve leiligheten litt senere.

 9. #349
  Intermediate DrErling sin avatar
  Medlem siden
  Oct 2003
  Poster
  4,089
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Meget snygt og right up my alley!

  Den phillipsen så interessant ut. Har du noe kjapp info på den? (Som en link for late mennesker som meg?)

  DrE

 10. #350
  Expert cybervision_ sin avatar
  Medlem siden
  Nov 2004
  Poster
  5,673
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Artig lesing det her, det blir virkelig et hjem fullt av lyd.

 11. #351
  Moderator HåkonN sin avatar
  Medlem siden
  Oct 2005
  Poster
  6,958
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Sitat Opprinnelig postet av DrErling
  Meget snygt og right up my alley!

  Den phillipsen så interessant ut. Har du noe kjapp info på den? (Som en link for late mennesker som meg?)

  DrE
  Pronto? Finnes masse linker for (oss) late mennesker:

  http://avforum.no/forum/av-gadgets/8...ontroller.html

  Royal Philips Electronics - Pronto

  Philips Pronto TSU9600 får ting gjort - Dingz : Dingz Hjemme (Elendig test, men dog....)

  Fjernkontrollen er dog ingeting for late mennesker - dvs i allefall når det kommer til konfigureringen. Her kan en lage alt av menyer, funksjoner, bilder og tekst fra skratch. Selv om det kommer et ferdig oppsett man kan jobbe seg ut i fra, er det mye trykking som skal til før en skjønner programvaren og en fjernkontroll som gjør litt mer enn å skifte kanal på TV`en.

  Fordelen er at man får en fjernkontroll som er 100% tilpasset brukerens egne preferanser, utstyr og bruksområde. Pronto er mye brukt blant custom-installere i US.

  Her er for eksempel et utsnitt av menyen jeg lager fra skratch til min prosessor:  Sitat Opprinnelig postet av cybervision
  Artig lesing det her, det blir virkelig et hjem fullt av lyd.
  Hehe, takk. Det er faktisk bare en 3-roms leilighet, men målet er å ha lyd/bilde best mulig integrert på samtlige rom, og ikke minst at det skal være lett for hvem som helst å bruke.

 12. #352
  Intermediate Msport sin avatar
  Medlem siden
  Mar 2006
  Poster
  2,812
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Gleder meg til og se noen bilder - hvis for?

  Det du gjør, er noe jeg har veldig sansen for. Utstyr blir veldig tilgjengelig for bruk og det blir mest sannsynligvis brukt mye - her kommer sikkert noe av grunnen til at det blir slik at det er en 3-roms. Man har jo da sjeldent mulighet for en ren kino. Fordelen er jo helt klart at det blir tilgjengelig til bruk hele tiden i stua. Masse smarte løsninger som du integrere gjør også at man kan "fylle" hele leiligheten med lyd.

  Har i grunn prøvd mye av dem samme selv, men ikke like gjennomført. Har blandt annet høyttalere på badet og musikk mens man ligger i boblebadet er bare genialt! Blir ikke den store lytteseansen, men det er uansett topp. Jr. rå-gliser når vi hører på morsom musikk og bader.

  Skjønner nå at Pronto har mye muligheter. Forstår også at jeg er for lat til å ha en slik - hadde ikke hatt tålmodighet/tid til å få det sømløst og "kult"

  Hvordan er Rotel 1575? Søkte den opp på nettet og den virket for min del interesant for frontrekka.

  Lykke til videre med prosjektet!

 13. #353
  Intermediate DrErling sin avatar
  Medlem siden
  Oct 2003
  Poster
  4,089
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Sitat Opprinnelig postet av HåkonN
  Pronto? Finnes masse linker for (oss) late mennesker:
  Jeg tenkte mere på extenderen, men nå gikk det nettopp opp for meg (mellom linjene) at det er en extender i pronto-serien, eller tar jeg feil?

  Sitat Opprinnelig postet av HåkonN
  Fjernkontrollen er dog ingeting for late mennesker - dvs i allefall når det kommer til konfigureringen. Her kan en lage alt av menyer, funksjoner, bilder og tekst fra skratch. Selv om det kommer et ferdig oppsett man kan jobbe seg ut i fra, er det mye trykking som skal til før en skjønner programvaren og en fjernkontroll som gjør litt mer enn å skifte kanal på TV`en.
  Jepp, I know. Har hatt pronto privat og satt opp et par for styring av videokonferanse i jobbsammenheng, og kunne godt tenkt meg å basere styring på en slik en, spesielt når jeg ser extenderen (som åpner muligheter av "enorme" dimmensjoner i forhold til vanlig ir-styring)!

  La mine klamme hender på et Crestron TPS-6x panel i dag. Den var skjønn, men prisen tiltaler meg ikke (på privat basis). Rundt 20 høvdinger blir for mye.

  Hva ligger extenderen på i pris, røffly?

  btw, jeg satt og knotet litt med betaversjonen av Promixis sin Netremote Designer i går. Det er et spennende tillegg til Girder/Netremote som jeg skulle ønsker jeg hadde mere tid å knote med...

  DrE

 14. #354
  Moderator HåkonN sin avatar
  Medlem siden
  Oct 2005
  Poster
  6,958
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Sitat Opprinnelig postet av Msport
  Det du gjør, er noe jeg har veldig sansen for. Utstyr blir veldig tilgjengelig for bruk og det blir mest sannsynligvis brukt mye - her kommer sikkert noe av grunnen til at det blir slik at det er en 3-roms. Man har jo da sjeldent mulighet for en ren kino. Fordelen er jo helt klart at det blir tilgjengelig til bruk hele tiden i stua. Masse smarte løsninger som du integrere gjør også at man kan "fylle" hele leiligheten med lyd.
  Ja, her blir utstyret ganske mye brukt - det er jo rett foran oss til enhver tid. Men det er en liten utfordring å ha så mye "stasj" som skal gjemmes bort. Har bygget om deler av leiligheten allerede.

  Sitat Opprinnelig postet av Msport
  Har i grunn prøvd mye av dem samme selv, men ikke like gjennomført. Har blandt annet høyttalere på badet og musikk mens man ligger i boblebadet er bare genialt! Blir ikke den store lytteseansen, men det er uansett topp. Jr. rå-gliser når vi hører på morsom musikk og bader.
  Hehe, ja nå har ikke jeg boblebad, men å høre nyhetene mens jeg dusjer om morgenen er flott. Har plan om å utvide med en liten 10" også, som er tilkoblet samme kildene som blir brukt på stue og sov. Akkurat den skjermen blir mest for morro skyld....

  Sitat Opprinnelig postet av Msport
  Hvordan er Rotel 1575? Søkte den opp på nettet og den virket for min del interesant for frontrekka.
  Vet ikke enda, den er knapt kommet i butikkene AFAIK. Men 250W ICE bør sparke liv i de fleste høyttalere. Til prisen virker den som en god deal. Alle de nye Rotel 15-produktene ble forøvrig satt ned en del i pris fra Neby før de kom på markedet.

  Sitat Opprinnelig postet av Msport
  Lykke til videre med prosjektet!
  Takker. :-D

 15. #355
  Moderator HåkonN sin avatar
  Medlem siden
  Oct 2005
  Poster
  6,958
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Sitat Opprinnelig postet av DrErling
  Jeg tenkte mere på extenderen, men nå gikk det nettopp opp for meg (mellom linjene) at det er en extender i pronto-serien, eller tar jeg feil?
  Den tilhører Pronto-serien ja.

  Sitat Opprinnelig postet av DrErling
  La mine klamme hender på et Crestron TPS-6x panel i dag. Den var skjønn, men prisen tiltaler meg ikke (på privat basis). Rundt 20 høvdinger blir for mye.
  Crestron er tøft, men krever litt mer av installatøren. Kunne tenkt meg litt mindre panel også, gjerne i alu.... Men nå er vel Crestron amerikansk, ikke tysk.

  Sitat Opprinnelig postet av DrErling
  Hva ligger extenderen på i pris, røffly?
  Røffly 5495,-

  Syntes ikke det er alt for dyrt med tanke på mulighetene, og ikke minst hvordan prislapp custom-utstyr av denne typen bruker å ha.

  Sitat Opprinnelig postet av DrErling
  btw, jeg satt og knotet litt med betaversjonen av Promixis sin Netremote Designer i går. Det er et spennende tillegg til Girder/Netremote som jeg skulle ønsker jeg hadde mere tid å knote med...DrE
  Netremote rotet jeg litt med for noen år siden, men falt aldri helt for det. Er sikkert blitt bedre nå.

 16. #356
  Intermediate DrErling sin avatar
  Medlem siden
  Oct 2003
  Poster
  4,089
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Sitat Opprinnelig postet av HåkonN
  Crestron er tøft, men krever litt mer av installatøren. Kunne tenkt meg litt mindre panel også, gjerne i alu.... Men nå er vel Crestron amerikansk, ikke tysk.
  Morsomt at du nevner det. CUE (som i alle fall er østeuropeisk) får man jo i skikkelig firkantig god gammel øst-tysk industrikvalitet med alu flater :-)

  Sitat Opprinnelig postet av HåkonN

  Røffly 5495,-

  Syntes ikke det er alt for dyrt med tanke på mulighetene, og ikke minst hvordan prislapp custom-utstyr av denne typen bruker å ha.
  Nei, det var absolutt ikke gal pris!

 17. #357
  Intermediate DrErling sin avatar
  Medlem siden
  Oct 2003
  Poster
  4,089
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  FYI, din introduksjon til RFX9600/TSU9600 gjorde at jeg tok kontakt med leverandøren og fikset et demosett som forhåpentligvis ankommer meg snart, gjennom firmaet jeg jobber i.

  Har nettopp fullført Level 2 Certified Installer test :wink:

  Gleder meg som en unge til å programmere dette oppsettet!

  Takk for tipset!

 18. #358
  Moderator HåkonN sin avatar
  Medlem siden
  Oct 2005
  Poster
  6,958
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Sitat Opprinnelig postet av DrErling
  FYI, din introduksjon til RFX9600/TSU9600 gjorde at jeg tok kontakt med leverandøren og fikset et demosett som forhåpentligvis ankommer meg snart, gjennom firmaet jeg jobber i.

  Har nettopp fullført Level 2 Certified Installer test :wink:

  Gleder meg som en unge til å programmere dette oppsettet!

  Takk for tipset!
  Kult!

  IMO er testene til Philips dårlige og utdaterte, men det er kjekt å ha slik at en får tilgang til databasen.

  Du kan være obs på en ting først som sist. For å få fjernkontrollen til å fungere mot RFX9600 og internett, trenger du enten et åpent WLAN eller WEP kryptering. WPA går desverre ikke med dagens firmware. IMO er dette en "major flaw", men det er håp om at Philips retter på dette ved neste oppdatering.

  Selv har den programmeringen tatt litt av for min del, og jeg har vel nesten fått en ny hobby. Brukte flere timer her på å lage egne ikoner/minibilder av utstyret, med skyggelegging for 3D effekt etc.

  Har også fått til å styre begge Pioneer skjermene med RS232 kommandoer, så nå er det over til å styre prosessoren. Noen jobber på et prontoskript for 2-veis kommunikasjon som jeg håper de blir ferdig med og legger ut/selger. Da kan en se alt det som er i displayet på prosessoren, på displayet til Pronto-fjernkontrollen! Er ikke DET tøffere enn toget så vet ikke jeg......

 19. #359
  Intermediate DrErling sin avatar
  Medlem siden
  Oct 2003
  Poster
  4,089
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Jeg er helt enig i at testene var "snodige". Tipper det er amerikanere som har laget multiple choice testene. Det går veldig klart frem til tider hva som er svaret... Level2 var enklere enn jeg hadde beregnet. Jeg gikk grundig gjennom opplæringsmodulene etter at jeg leste at man måtte ta kurs og få en ny test-kode for å kunne ta de på ny hvis man feilet på første forsøk. Men såklart, man kan jo ikke lese leksene sine for mye :wink: Mange av svarene er åpenbare når man har vært litt borti LAN/ir/rele/rs232 osv.

  Hvis amerikanerne har laget multiple choice testene så er det belgiere eller nederlendere som har skrevet opplæringsmodulene, for dette var hverken amerikansk engelsk eller uk engelsk! Alternativ engelsk tror jeg vi kaller det.

  2-veis kontroll er jo selve rosinen i programmeringspølsa såklart. Det samme er muligheten for å bruke kule script som entusiaster har laget. Jeg likte godt webcam-liveview-løsningen som det er linket til fra pronto-tråden på forumet. Jeg tenker meg babysitter her jeg sitter, eller mulighet til å ferske den stadig økende andelen av "ring-og-spring" kidza i gata

  Den nye hobbyen din er tøffere enn toget ja!

 20. #360
  Moderator HåkonN sin avatar
  Medlem siden
  Oct 2005
  Poster
  6,958
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Noen som har forslag på noen gode høyttalere; front + senter og matchende forsterker(e)? Maks. 300 000kr...

Side 18 av 49 FørsteFørste ... 8 14 15 16 17 18 19 20 21 22 28 38 48 ... SisteSiste

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere meldingene dine
 •