teddytusen`s sfære. - Side 4

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Side 4 av 61 FørsteFørste 1 2 3 4 5 6 7 8 14 24 34 44 54 ... SisteSiste
Viser resultater 61 til 80 av 1208
  1. #61
    Expert teddytusen sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2005
    Sted
    Nordfjord
    Poster
    8,659
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av MindWaste
    Kjipern når ting ikke funker!
    Høy filter-kunnskap her på avf, dog er ikke jeg en av de
    Ikke jeg heller, så problemet ligger nok hos meg. Må nok ut med alt og gå over. Blir ikke i dag.

  2. #62
    Intermediate Soundfre@k sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2003
    Poster
    4,383
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Du får legge ut bilder av filteret.

  3. #63
    Expert teddytusen sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2005
    Sted
    Nordfjord
    Poster
    8,659
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Skal legge ut bilde i morgen.

  4. #64
    Intermediate
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    3,431
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Åh, jeg er glad jeg kjører aktiv deling! :-D

    Men sånn ellers, får du lyd om du kobler elementene rett i ampen?

  5. #65
    Expert teddytusen sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2005
    Sted
    Nordfjord
    Poster
    8,659
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har ikke testa. Kobla til delefilteret og skrudde i elementa. Testa i 10 sekunder og hørte at det var lite som stemte. Da tok jeg kveld.

    Har vingla litt mellom aktiv og passiv deling. Falt på passiv da jeg trodde det ville være "sytalaust".

  6. #66
    Expert teddytusen sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2005
    Sted
    Nordfjord
    Poster
    8,659
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Legger ut bilde av delefilter. Diskant og bassdel er ikke loddet sammen. Jeg har fått beskrevet hvordan jeg kobler disse, men hvordan ville dere gjort det? Bruker iPad så jeg får ikke merka inn og ut i Paint, men de som har peil ser sikker hva som er hva.

    Legger ved koblingsskjema også.

    http://www.tangenavdesign.com/Miles%...0crossover.pdf





  7. #67
    Expert teddytusen sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2005
    Sted
    Nordfjord
    Poster
    8,659
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Prøvde meg på lodding i dag. Aner ikke hva jeg gjør feil... Kisen på youtube fikk det til å se lett ut. Virka ikke som om ht-kablene leda nok varme. Tinnet smelta hvertfall ikke. Det smelta direkte på loddeboltspissen, så den burde være varm nok.

  8. #68
    Intermediate
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    3,431
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det er stor forskjell på loddebolter.

    Kjøpte en relativt rimelig sak, enkel loddebolt på 30W. Egentlig helt ubrukelig. Hadde samme som deg, kaldloddinger og generelt mye tull.
    Gikk på Clas og kjøpte loddestasjon til 8-900, og loddingen gikk som en lek.

  9. #69
    Intermediate Soundfre@k sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2003
    Poster
    4,383
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sørg for at de kablene du skal lodde også er varme. Det gjør det lettere.

  10. #70
    Expert teddytusen sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2005
    Sted
    Nordfjord
    Poster
    8,659
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det er Biltema 30W loddebolt jeg har ja. Tinnet smelter som sagt på spissen, men den klarer ikke å varme opp kablene nok til at tinnet smelter på de. Får høre med svogeren som er elektrikker om han har noe.

    Ellers trenger jeg fremdeles input ang delefilteret.

  11. #71
    Expert teddytusen sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2005
    Sted
    Nordfjord
    Poster
    8,659
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    En kjapp tlf, og så var det ordna. Han hadde en gammel loddestasjon der man justerer temp stående i uthuset. Da får jeg se om det hjelper, eller om det kun er manglende kunnskap/evner som er problemet.

  12. #72
    Intermediate
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    3,431
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Delefilteret ser rett ut såvidt jeg kan se på bildene. Så elnge komponentverdiene er riktige og du kobler deg inn å de rette plassene skulle det være greit.

    Har du testet elementer og forsterker rett på elementene? Alltid greit å ha det opplagte ute av bildet. Brukte 20 minutter i går i min egen kino for å få HDMI-lyd fra laptopen, og så kom jeg på at forsterkerne var avskrudde.....

  13. #73
    Expert teddytusen sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2005
    Sted
    Nordfjord
    Poster
    8,659
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har ikke testa det nei. Skal gjøre det når jeg får ut elementa igjen.

    Har gått på noen rookie-mistakes selv opp gjennom. Ofte så innlysende at man begynner å lure.

    Ang delefilter, så er det akkurat hvor jeg kobler meg på jeg er litt usikker.

  14. #74
    Intermediate Soundfre@k sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2003
    Poster
    4,383
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Nå er ikke jeg elektriker, men slik jeg tolker denne så håper jeg at det skal kobles slik:

    -ca977b80-jpg

  15. #75
    Intermediate Soundfre@k sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2003
    Poster
    4,383
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Men, jeg håper andre ser på denne og bekrefter.

  16. #76
    Intermediate
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    3,431
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg har sittet og knotet i paint og kommet til samme resultat, så jeg gidder ikke legge det ut.


  17. #77
    Expert teddytusen sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2005
    Sted
    Nordfjord
    Poster
    8,659
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Så jeg skal lodde på en kort kabel fra -inn bass til -inn diskant, og det samme på + siden? For slik delefilteret står nå er det lagt opp til bi-amp?

  18. #78
    Intermediate Soundfre@k sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2003
    Poster
    4,383
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av teddytusen
    Så jeg skal lodde på en kort kabel fra -inn bass til -inn diskant, og det samme på + siden? For slik delefilteret står nå er det lagt opp til bi-amp?
    Ja, de to +'ene inn kan loddes sammen og -'ene inn kan loddes sammen. Eller du kan velge dobbel-terminal og koble sammen utenfor delefilteret. Da har du mulighet for bi-amp senere, hvis du ønsker.

  19. #79
    Expert teddytusen sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2005
    Sted
    Nordfjord
    Poster
    8,659
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Da gjør jeg et forsøk.

  20. #80
    Intermediate
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    3,431
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Kult! Lykke til!

Side 4 av 61 FørsteFørste 1 2 3 4 5 6 7 8 14 24 34 44 54 ... SisteSiste

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •