Hei.

Jeg har en Acer Aspire 5930 som skal klare å sende HD-bilde til tv via en HDMI-kabel. Jeg har også en LG-tv som har "navn" 32LC46 som skal klare å ta imot signal og sende bilde fra pc'n til tv'n. PC'n har en Blu-ray-spiller.

Acer PC'n har også et Nvidia Geforce 9600m GT 512mb grafikk-kort og da følger det med et kontrollpanel til den som ligger ferdig installert på PC'n.

Jeg plugger i hdmi-kabelen i HDMI1 på tv'n og inn i PC'n og åpner NVIDIA Control Panel. Da finner jeg TV'n min som "LG Electronics 32LC46". Jeg kan derifra velge om jeg vil vise denne skjermen som:

1) Use only one display (single)
2) The same on both displays (clone)
3) Configured independently from each other (dual view)

Jeg har nå vært igjennom ALLE instillingene med alle resolutions og ALLE refresh rater og TV'n min står bare der å blinker "Intet signal" uansett hva jeg velger. Tv'n skal i utgangspuktet støtte noe sånt som 19xx x 7-800, men jeg har prøvd 1920x1080, 1768x992, 1600x1024, 1400x1050, 1366x768, 1360x768, 1280x1024, 1280x960,1280x800, 1280x768, 1280x720, 1176x664, 1152x8641024x768 og 800x600. Alle disse er testet med 60,50,og 30 refresh rate (og 75 der den ga det valget)

Det er null respons fra TV'n og der jeg ser andre spør hvordan de skal få fin-tunet den, eller hvordan de skal unngå å bare få bakgrunnsbildet spør jeg altså "Hvordan få frem signalet i det hele tatt?"

Hvis det er noen som har gode ideer om hva jeg gjør feil eller andre tips og triks så er jeg umøtelig takknemmelig! :-D :-D

Edit: Det er Acer Aspire 5920 som har Blu-ray spiller, ellers har jeg samme problem med den som med 5930'n..
Hvis det forandrer noe har 5920'n et ATI-Radeon-kort og opplever det samme...at den bare får "Intet signal" tilbake fra TV'n, mens 5930'n har NVIDIA-kortet og samme problem...