HDMI signalproblemer

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 5 av 5
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2008
    Poster
    3
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    HDMI signalproblemer

    Jeg har nettopp kjøpt en Samsung BD-P1500 Blu-rayspiller, og sliter med å bruke HDMI kontakten for å koble den til TVen.
    Mørke farger fra spilleren blir fullstendig forvrengt (blå blir rosa-aktig, og de mørkeste fargetonene blir knall rødt)
    Jeg bruker en billig HDMI-kabel (1 meter), men har forsøkt med en annen kabel uten at det hjalp.
    Composite-utgangen fra spilleren virker helt fint, problemet er kun når jeg bruker HDMI-tilkoblingen.

    Noen som vet hva dette kan komme av?

  2. #2
    Intermediate JKJK sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2006
    Poster
    533
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    kan godt hende at hdmi kabelen ikke støtter høyere enn 720p.
    Prøv å tving ned oppløsninga hvis du har mulighet til det.

    Har selv opplevd problemer med billig HDMI fra biltema.
    Stua:
    Dynaudio C2. Hegel H300. Hegel HD25. Elac 2030.
    Nordost Red Dawn MKII. Nordost Blue Heaven.

    Bil:
    Front: Gladen Aerospace 165.2 m/ekstra midbasser.
    Bak: Focal 130VR.
    Sub: Gladen SQX 15
    Mosconi DSP 6to8 lydprosessor.
    Mosconi AS200.4, Zero 3 og Zero 1 amper.

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2008
    Poster
    3
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg har forsøkt alle displayinnstillnger jeg kunne finne på spilleren, blant annet å tvinge ned til 720p og lavere.
    Spilleren virket fint i en halvtime tidligere i dag etter at jeg slo den av og på igjen. Men den den slo seg vrang igjen, og nå klarer jeg ikke å få den til å vise riktige farger.

  4. #4
    Intermediate JKJK sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2006
    Poster
    533
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    hm. I såfall høres det jo ut som gåen spiller?
    Stua:
    Dynaudio C2. Hegel H300. Hegel HD25. Elac 2030.
    Nordost Red Dawn MKII. Nordost Blue Heaven.

    Bil:
    Front: Gladen Aerospace 165.2 m/ekstra midbasser.
    Bak: Focal 130VR.
    Sub: Gladen SQX 15
    Mosconi DSP 6to8 lydprosessor.
    Mosconi AS200.4, Zero 3 og Zero 1 amper.

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2008
    Poster
    3
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    ja.. sannsynligvis.

    Jeg prøvde spilleren på en annen TV, og problemet var der også.
    Kontaktet Samsung, og de sa det måtte være noe feil med spilleren, så jeg sender den inn og håper det ikke tar alt for lang tid før jeg får en ny.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •