Hjelp vedrørende Toshiba xa-2

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 7 av 7
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2007
    Poster
    5
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Hjelp vedrørende Toshiba xa-2

    Har importert en brukt xa-2 via ebay. Har imidlertid problemer med å få opp bilde når jeg skrur på denne. Den starter tilsynelatende som den skal og det vises welcome på displayet. Får likevel ikke bilde opp på tv-skjerm hverken med s-video eller komponent kabel. Har førstegenerasjons hd dvd fra Toshiba fra før og har ikke hatt slike problemer med den.
    Kan det være en innstilling som er gjort som gjør at jeg ikke får bilde eller er det sannsynlig at det faktisk er noe galt med spilleren.
    Klarer heller ikke å åpne skuffen til spilleren etter at den er skrudd på.
    Trykker jeg på fjernkontroll er det kun et pip og ingenting skjer.
    Noen forslag ?

  2. #2
    Active HKviking sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2007
    Poster
    448
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Hdcp

    1) Det er nok HDCP som sørger for det problemet! Hvis du kan bruke HDMI kabel så skulle ikke dette være noe problem.

    2) Mulig at denne modellen ikke støtter analog ut.

    3) Et annet problem kan være at den er satt opp for og bruke HDMI utgangen og at du må endre dette i set-up menyen.

  3. #3
    Active klodrik sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2004
    Poster
    347
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Rart du ikke får opp skuffen....
    hmmm står det ikke noe i boka att man kan holde inne on/off knappen i noen sekunder for og re sette spilleren? ikke sikkert det virker men du kan prøve.

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2007
    Poster
    5
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Mente jeg prøvde den resettingen uten resultat. At skuffen ikke åpner seg er jo rart synest jeg, men det er mulig det står en beskjed om et eller annet som jeg ikke får lest fordi jeg ikke får bilde på tv-skjermen. Skal koble opp med hdmi i kveld og prøve resetting en gang til.

  5. #5
    Active Sven Roger sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2006
    Poster
    304
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hei

    hadde noe av det samme problemet på min helt nye xe1 inget bilde, skuffen ville ikke åpne sig, kom stort sett bare til velcome.
    Dalens Elektronikk service konstaterte defekt mainboard. Kondemnert
    Garanti sak får en ny.

  6. #6
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2007
    Poster
    5
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det er jo den siste varianten jeg frykter.
    Minuset med å handle på ebay.

  7. #7
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2007
    Poster
    5
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Nå er omsider spilleren oppe og går etter diverse nullstillinger. Problemet nå er at jeg sliter litt med å oppdatere firmware. Jeg klarer å spille dvd og alt fungerer greit der, men når jeg trykker på set up knappen får jeg ikke menyen opp på skjermen. Skjermen går fra svart til grått men ingen set up meny. Noen forslag.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •