Problem med Toshiba HD-XE1 (slår seg av etter en halvtime)

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 4 av 4
  1. #1
    Newcomer Alien sin avatar
    Medlem siden
    May 2007
    Poster
    2
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Exclamation Problem med Toshiba HD-XE1 (slår seg av etter en halvtime)

    Har oppdatert fimware på denne spilleren, men har et problem. Den har en tendens til å slå seg av etter ca. en halv time når jeg spiller hd dvd. Deretter kan jeg slå den på igjen og resten av filmen går greit.
    Noen ideer?
    Er også interessert om noen kan si meg hvordan den kan gjøres sonefri for vanlig DVD.

  2. #2
    Active ToCa sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2006
    Sted
    Her
    Poster
    489
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ren spekulasjon, men 30 minutter er vel den tiden som spilleren "normalt" sett skal være på (idle) før den skal skru seg av når man ikke bruker den? Så jeg gjetter på en bug i firmware som starter en idle-teller på feil grunnlag. Får håpe det lar seg fikse asap. Kan jo alltids klage til selger og forsøke å få byttet den inn i et nytt eks.

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2006
    Poster
    12
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sjekk side 44 på denne tåden.
    http://avforum.no/forum/hd-hardware-...hd-xe1-44.html
    Du er tredje man med problemet.
    Jeg har nettopp fått ny pga samme problem. Det ble bare verre for min del.

    Jeg ser på en avsforum.com side at på de med -A2 versjonen med problemer kan kjøre 1080i men ikke 1080p.
    Da kommer problemet.Det er vel det samme på -XE2.Tror ikke det er mange med denne feilen.
    Jeg har kjørt min nye i hele helgen, ikke en eneste stenging.Kanon fornøyd.

  4. #4
    Newcomer Alien sin avatar
    Medlem siden
    May 2007
    Poster
    2
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Takk

    Takk for svar, det er bra å vite at man ikke er eneste med dette problemet.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •