HDMI signal borte og lyd. Onkyo tx-nr737

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 5 av 5
  1. #1
    Newcomer rampi sin avatar
    Medlem siden
    May 2005
    Poster
    247
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    HDMI signal borte og lyd. Onkyo tx-nr737

    Kjøpte ny receiver for og løse et problem som ble til et annet problem.

    Kort om utstyret.

    Onkyo tx-nr737 hovedenhet for alt av hdmi inn/ut
    Apple tv
    Canal digital harddiskopptaker
    ASUS O!Play BDS-700 Blu-ray player
    BenQ W1300
    Philips 46PFL7007.

    Problemet er kun ved bruk av Asus Blu-ray spiller ved prosjektor visning. Alle andre enheter fungerer.
    Det som skjer er under visning av film hopper lyd og bilde ut. Enkelte trailere under avspilling har kun bilde, men ikke lyd.
    Så er spørsmålet hva kan det være? hdmi kabelen? instillinger på blu-ray spilleren? evt noen instillinger på receiver?

  2. #2
    Active Mikaelft sin avatar
    Medlem siden
    May 2004
    Poster
    384
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Alt av overføringer skjer via HDMI?
    Prøvd å oppdatere fastvare på receiveren?
    ---
    Onkyo & Cerwin-Vega hjemmekino
    http://avforum.no/myhometheater/mikaelft

  3. #3
    Newcomer rampi sin avatar
    Medlem siden
    May 2005
    Poster
    247
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    alt skjer over HDMI ja. Bruker jeg apple tv eller canal digital boxen skjer det ikke.
    Bestillte en ny HDMI kabel igår, lurer litt på om det kan være den.

  4. #4
    Active Mikaelft sin avatar
    Medlem siden
    May 2004
    Poster
    384
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ellers fornøyd med 737? Er Onkyo sin lydkalibrasjon bra/bedre enn audyssey? Har nemlig Onkyo 709...men skulle gjerne hatt en ny med 4k og hdmi 2.0
    ---
    Onkyo & Cerwin-Vega hjemmekino
    http://avforum.no/myhometheater/mikaelft

  5. #5
    Newcomer rampi sin avatar
    Medlem siden
    May 2005
    Poster
    247
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Mikaelft Vis post
    Ellers fornøyd med 737? Er Onkyo sin lydkalibrasjon bra/bedre enn audyssey? Har nemlig Onkyo 709...men skulle gjerne hatt en ny med 4k og hdmi 2.0
    Veldig fornøyd, har alltid hatt Yamaha. Men så var 737 på tilbud BlackFriday til 3999.- hos komplett. Utrolig deilig lyd.
    Har ikke store erfaringer med audyssey da alt av mitt har stått i stereo. Nå står det i 5.1. Kunne vært kos med 5.2 evt 7.2 etter hvert.

Lignende tråder

  1. Lyden borte via HDMI
    By pelzi80 in forum Receivere/forsterkere
    Svar: 1
    Siste melding: 11-17-2011, 12:25
  2. Svar: 22
    Siste melding: 08-24-2011, 09:59
  3. HDMI signal på Onkyo TX-SR875
    By iceman#01 in forum Receivere/forsterkere
    Svar: 2
    Siste melding: 09-24-2008, 21:28
  4. HDMI signal på Onkyo TX-SR875
    By iceman#01 in forum Receivere/forsterkere
    Svar: 4
    Siste melding: 09-14-2008, 17:33
  5. Signal borte i mildvær :S
    By Ac9000 in forum Satellitt
    Svar: 17
    Siste melding: 02-25-2008, 23:22

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •