Lyse nett og hdtv - Side 39

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Side 39 av 54 FørsteFørste ... 9 19 29 35 36 37 38 39 40 41 42 43 49 ... SisteSiste
Viser resultater 761 til 780 av 1066
  1. #761
    Intermediate Okay sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2006
    Poster
    1,087
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Okay
    Æsj. Rullende tekst er virkelig "u-smooth". 50/60Hz problem mon tro - forekommer ca. annethvert sekund.
    Bare meg som opplever rykking i (horisontalt) rullende tekst?

  2. #762
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2007
    Poster
    110
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det har vel noe med responstia på tven din å gjør.

  3. #763
    Administrator Ak sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    13,124
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Er det noen som har lyd på Discovery HD ?

  4. #764
    Newcomer Carlos_007 sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2007
    Poster
    249
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Ak
    Er det noen som har lyd på Discovery HD ?
    Nei! Ikke på Discovery H(ører)D(årlig) :-) Da må du lese på leppene eller bruke Optisk(høreapperat) koblet til reciveren!! ;-)

  5. #765
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2006
    Poster
    15
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har alltid hatt lyd på den kanalen, men kun ved bruk av toslink. Har alt via en reciever og det fungerer uproblematisk. I lyd/bilde har jeg valgt SPDIF.

  6. #766
    Newcomer Carlos_007 sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2007
    Poster
    249
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av 2mas
    Har alltid hatt lyd på den kanalen, men kun ved bruk av toslink. Har alt via en reciever og det fungerer uproblematisk. I lyd/bilde har jeg valgt SPDIF.
    Ja, men ikke gjennom HDMI ( burde ikke være nødvendig med toslink for å få lyd på 1 av 50 kanaler)!!! Noe som virket de første månedene jeg hadde HD kanalene fra Lyse i fjor !

  7. #767
    Administrator Ak sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    13,124
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ja, men ikke gjennom HDMI ( burde ikke være nødvendig med toslink for å få lyd på 1 av 50 kanaler)!!! Noe som virket de første månedene jeg hadde HD kanalene fra Lyse i fjor !
    Det er egentlig et merkelig fenomen, men det stemmer sikkert.... Men jeg forstår lite av hvorfor det må være slik.

  8. #768
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2006
    Poster
    15
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg har testet litt nå her hjemme gjennom recieveren.

    Dersom lyden står på "SPDIF" under lyd/bilde (innstillinger) på dekoderen, så vil alle kanaler som kan sende i dolby digital ikke bli hørbare gjennom hdmi. Det er stort sett de fleste av hd kanalene. Sendes lyden via toslink vil alle hd kanalene som støtter dolby digital bli hørbare i nettopp dolby digital.

    Dersom den står til "analog" under lyd/bilde blir all lyd sendt analogt fra alle hd kanalene forutenom Discovery HD ser det ut til. Recieveren min står og hopper mellom dolby digital og vanlig analog når den står innstilt på å hente lyd gjennom hdmi. Ved toslink får jeg dolby digital på discovery hd selv om innstillingene er satt til "analog".

    Det løser vel neppe noen problemer for noen, og det er irriterende. Men det er jo bare å fortsette å klage til lyse og bruke en toslink i mellomtiden.
    Poenget mitt er i bunn og grunn at feilen ikke bare ligger på Discovery HD, men på alle kanaler som sender digital lyd.

  9. #769
    Newcomer
    Medlem siden
    Sep 2007
    Poster
    21
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    merkelig.. jeg har ingen problemer med lyd på Discovery med HDMI.. Hverken når lyd står på analog eller spdif...

  10. #770
    Administrator Ak sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    13,124
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    merkelig.. jeg har ingen problemer med lyd på Discovery med HDMI.. Hverken når lyd står på analog eller spdif...
    Hvilken av HD dekoderne har du? Jeg har den uten PVR, og har da ikke lyd på Discovery HD...

  11. #771
    Newcomer Carlos_007 sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2007
    Poster
    249
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Ak
    Hvilken av HD dekoderne har du? Jeg har den uten PVR, og har da ikke lyd på Discovery HD...
    Jeg har begge HD dekoderene (med og uten PVR, en i stua og en i kinoen) og har ikke lyd på Discovery HD via hdmi på noen av dem!!

  12. #772
    Intermediate Okay sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2006
    Poster
    1,087
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av brultmix
    Det har vel noe med responstia på tven din å gjør.
    Det tror jeg ikke.

  13. #773
    Intermediate Ingeniør'n sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2005
    Poster
    4,105
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Ak
    Er det noen som har lyd på Discovery HD ?
    Fikk HD i går fra min leverandør Lier Fibernett (HD Intro- Altibox - Lyse). Ingen problemer av noe slag hverken med lyd eller bilde. Alt klart til Tour de France begynner :-D .
    Stereo: Passlabs X250.5|Xindak Muse 1.0|AudioGD NFB27|Classe CP-500|Rega P3|Squeezebox|Martin Logan SummitX|Velodyne CHT10R
    Kino:Rotel RSP1572/RMB1575|Oppo BDP103|Boxee Box|Pioneer KRP-500M|Focal Elektra1027be/Profile908|SVS 2039PC+ med mer

  14. #774
    Administrator Ak sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    13,124
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Fikk HD i går fra min leverandør Lier Fibernett (HD Intro- Altibox - Lyse). Ingen problemer av noe slag hverken med lyd eller bilde. Alt klart til Tour de France begynner .
    Og du benytter HDMI til både bilde og lyd?

  15. #775
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2008
    Poster
    44
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hei, jeg har nå testet 2 stk 1910 og 1 stk 1960 (pvr) på tre forskjellige tv'er og klarer ikke å gjenskape problemet (med manglende lyd på Discovery HD). Testet både med SPDIF og Analog lyd under innstillinger, alt koblet via HDMI.

    2mas beskriver testing gjennom recieveren sin. Er det noen av dere som sliter som har prøvd å koble utenom denne, det vil si rett i TV'en deres?

  16. #776
    Administrator Ak sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    13,124
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    2mas beskriver testing gjennom recieveren sin. Er det noen av dere som sliter som har prøvd å koble utenom denne, det vil si rett i TV'en deres?
    Jeg går allerede direkte med lidyn til en reciever. Bildesignalet går videre til en projektor.

  17. #777
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2008
    Poster
    44
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ok, grunnen jeg spør er fordi jeg har en teori (shot in the dark sannsynligvis) om at signalet som kommer fra dekoderen er tagget feil på en eller annen måte, som gjør at recieveren ikke oppfatter det korrekt.

    Hva lydformat viser / "velger" recieveren din når du skrur på Discovery HD? Fungerer noen av de andre HD-kanalene?

    Alt utstyret mitt er pakket ned frem til hjemmekinoen min er ferdig, så orker ikke rote frem for å teste selv :-D

  18. #778
    Administrator Ak sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    13,124
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hva lydformat viser / "velger" recieveren din når du skrur på Discovery HD? Fungerer noen av de andre HD-kanalene?
    Den viser alltid PCM, men jeg har ikke sett hva den viser/ikke viser med Discovery HD på skjermen.

  19. #779
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2007
    Poster
    86
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    :)

    har hatt lyse fiber lenge og jeg bor i lofoten :evil:

  20. #780
    Intermediate Okay sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2006
    Poster
    1,087
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    VIP1960 er en stor nedtur i forhold til HTPC bruk
    Til og med dama klager på manglende funksjonalitet.

    Nei - hadde det ikke vært pga. BBL hadde Lyse blitt dumpet på sekundet.

Side 39 av 54 FørsteFørste ... 9 19 29 35 36 37 38 39 40 41 42 43 49 ... SisteSiste

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •