Lyse nett og hdtv - Side 37

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Side 37 av 54 FørsteFørste ... 7 17 27 33 34 35 36 37 38 39 40 41 47 ... SisteSiste
Viser resultater 721 til 740 av 1066
  1. #721
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2005
    Poster
    212
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av ma032
    Når telenor nå skal bygge fiber er det IKKE til ekisterende områder/anlegg. kun til nye.

    Når det gjelder canal digitial og sport HD så har CD valgt og ikke sende dette på fiber da de kun ønsker og sende dette via parabol eller kabeltv (dritt kobber'n)

    jeg leser at det er missnøye med lyse sine tjenester da får dere heller avslutte kundeforholdet enn å klage.
    Det er norges rimeligste tv tilbud i følge dine penger.
    Samt at hvis den ene kanalen er så veldig viktige så får du enten bestille cd via kabel eller parabol.

    det hjelper ingen av oss kundene og klage her. for lyse eller partnere gidder nok aldri og lese forumet her dessverre. :cry:
    Billig betyr ikke nødvendigvis bra. Tips: og/å har forskjellige bruksområder. "og" kan ikke erstatte "å" selv om ordlyden er lik.

  2. #722
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2008
    Poster
    44
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av øyvind.h
    Billig betyr ikke nødvendigvis bra. Tips: og/å har forskjellige bruksområder. "og" kan ikke erstatte "å" selv om ordlyden er lik.
    Tips: Hold deg til tråden, og kom med konstruktive, begrunnede innlegg. Har det noengang slått deg at noen personer sliter med rettskrivning?

    Forøvrig skal det brukes stor bokstav når man begynner en ny setning.

  3. #723
    Intermediate
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    1,558
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget annonser
    1
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Nå har Lyse oppdatert med Eurosport HD!

    Edit: Ser forøvrig at dem kjører med en "Full HD" logo i bildet... Skal tilsi at Eurosport HD sender i 1920x1080p, som er ytterst sjeldent på OA sendinger.

  4. #724
    Intermediate DrErling sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2003
    Poster
    4,087
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sjå her ja! Der var EurosportHD. Nå har jeg bare HD-ready tv (panasonic 1024x768 plasma), så jeg ser ikke om det er 720 eller 1080, men sjansen er vel tilstede for at det er nedskalert til 720 i tilfelle?

    Bildet ser nå skarpt og fint ut i alle fall!

  5. #725
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2008
    Poster
    13
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Flere enn meg som opplever at sendingene "hopper"? Bildet bryter også svært ofte opp. Dette er nytt de siste par dagene.

  6. #726
    Newcomer
    Medlem siden
    Sep 2007
    Poster
    21
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg har ikke opplevd problemer enda ihvertfall.. Har du samme problem med de andre HD kanalene? I så tilfelle kan det være noe med internkablingen din..

  7. #727
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2008
    Poster
    13
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Pussig. Har aldri vært noe problem før nå etter oppdateringen med Eurosport HD. Kabelen er den samme, og har aldri vært noe problem tidligere. Pussig. Samme problemet er på alle kanalene, også HD-kanalene. Har vært i kontakt med andre her som også har det samme problemet (NTE), så det virker ikke som om det kun er hos meg.

  8. #728
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2008
    Poster
    44
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Dr. MoHo
    Pussig. Har aldri vært noe problem før nå etter oppdateringen med Eurosport HD. Kabelen er den samme, og har aldri vært noe problem tidligere. Pussig. Samme problemet er på alle kanalene, også HD-kanalene. Har vært i kontakt med andre her som også har det samme problemet (NTE), så det virker ikke som om det kun er hos meg.
    Ta kontakt med NTE, sjekk om det er noe generelle problemer muligens? Alt funker veldig bra her (Lyse / Stavanger).

  9. #729
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2007
    Poster
    108
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av DrErling
    Sjå her ja! Der var EurosportHD. Nå har jeg bare HD-ready tv (panasonic 1024x768 plasma), så jeg ser ikke om det er 720 eller 1080, men sjansen er vel tilstede for at det er nedskalert til 720 i tilfelle?

    Bildet ser nå skarpt og fint ut i alle fall!
    Kan receiveren fra Altibox sende 1080p?
    Trodde 720p/1080i var maks

  10. #730
    Administrator Ak sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    13,124
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Kan receiveren fra Altibox sende 1080p?
    Kun 1080i...

  11. #731
    Intermediate
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    1,558
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget annonser
    1
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Stemmer, selv om signalet mot formodning skulle være full HD 1080p, blir dette nedskalert i boksen til 1080i (e.v.t 720p)

  12. #732
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2007
    Poster
    6
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Lyd på discovery HD

    Hei,

    Har HD-Intro pakken fra lyse på min Motorola VIP1960 dekoder.. Bruker HDMI ut til forsterker Denon AVR-2307.. Men får ikke lyd på Discovery HD, Har satt primær lyd under instillinger til engelsk.. Har også prøvd å bruke SPDIF utgangen og velge det under instillinger.. Har også prøvd med optisk utgang, men uansett får jeg ikke lyd på discovery HD.. Noen som har fått det til å virke?

  13. #733
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2006
    Poster
    15
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Chapman
    Hei,

    Har HD-Intro pakken fra lyse på min Motorola VIP1960 dekoder.. Bruker HDMI ut til forsterker Denon AVR-2307.. Men får ikke lyd på Discovery HD, Har satt primær lyd under instillinger til engelsk.. Har også prøvd å bruke SPDIF utgangen og velge det under instillinger.. Har også prøvd med optisk utgang, men uansett får jeg ikke lyd på discovery HD.. Noen som har fått det til å virke?
    Går ut ifra du har husket å endre "audio input" på recieveren til toslink også? Det er vel vanlig at den står på "automatic" og da henter den gjerne lyd og bilde gjennom HDMI, selv om du skulle koble til en toslink i tillegg.
    Fungerer helt fint her. Det gjelder forøvrig alle kanalene som sender i dolby digital.

    Eurosport HD fikk jeg den 26 mai selv. Veldig klart og fint bilde

  14. #734
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2007
    Poster
    6
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av 2mas
    Går ut ifra du har husket å endre "audio input" på recieveren til toslink også? Det er vel vanlig at den står på "automatic" og da henter den gjerne lyd og bilde gjennom HDMI, selv om du skulle koble til en toslink i tillegg.
    Fungerer helt fint her. Det gjelder forøvrig alle kanalene som sender i dolby digital.

    Eurosport HD fikk jeg den 26 mai selv. Veldig klart og fint bilde
    Jada, har prøvd å endre på receiver.. Har ikke Auto valg, men har prøvd med både HDMI, Coax og optisk.. Men ingen lyd!

  15. #735
    Administrator Ak sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    13,124
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jada, har prøvd å endre på receiver.. Har ikke Auto valg, men har prøvd med både HDMI, Coax og optisk.. Men ingen lyd!
    Det samme gjelder meg... Jag hadde lyd på Discovery HD for noen måneder siden, men den bare forsvant. Det later til at LYSE virkelig har gjort en innsats for å fikse dette....

  16. #736
    Intermediate Okay sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2006
    Poster
    1,087
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Kan PVR STB-en ta opp på en kanal mens man ser en annen?

  17. #737
    Intermediate oyvindk sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2005
    Poster
    787
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Okay
    Kan PVR STB-en ta opp på en kanal mens man ser en annen?
    Ja.

  18. #738
    Intermediate Okay sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2006
    Poster
    1,087
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av myrdal
    Hei
    Har den nye 1960 PVR; funker utmerket, ogsa lyden.
    Prover til a finne ut korleis eg kan kjore ut signal til PC eller DVD optaker-brenner.
    Nar eg tilkobler til pc med usb kabel spor pc om drivers for EasySuite.
    Kan ikkje finde pa nettet.
    Hvem har erfaring med dette?
    Albert
    Fant dette http://www.urti.com.tw/faq/Easy%20Suite%20FAQs_En.pdf
    og
    UR Technology Inc.
    og
    AVING USA - Global News Network

  19. #739
    Intermediate Okay sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2006
    Poster
    1,087
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Æsj. Rullende tekst er virkelig "u-smooth". 50/60Hz problem mon tro - forekommer ca. annethvert sekund.

  20. #740
    Intermediate Ingeniør'n sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2005
    Poster
    4,105
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av brultmix
    Etableringen senkes til 399,- fra 1. juni.
    Stemmer det ? Ser at min leverandør forsatt skal ha blodpris 890,- for koble meg til HD Intro.:-?
    Stereo: Passlabs X250.5|Xindak Muse 1.0|AudioGD NFB27|Classe CP-500|Rega P3|Squeezebox|Martin Logan SummitX|Velodyne CHT10R
    Kino:Rotel RSP1572/RMB1575|Oppo BDP103|Boxee Box|Pioneer KRP-500M|Focal Elektra1027be/Profile908|SVS 2039PC+ med mer

Side 37 av 54 FørsteFørste ... 7 17 27 33 34 35 36 37 38 39 40 41 47 ... SisteSiste

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •