Lyse nett og hdtv - Side 33

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Side 33 av 54 FørsteFørste ... 3 13 23 29 30 31 32 33 34 35 36 37 43 53 ... SisteSiste
Viser resultater 641 til 660 av 1066
  1. #641
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2008
    Poster
    6
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har fått i hus den nye PVR boksen. Til nå virker den bra. Faktisk mye bedre en 1910 boksen.
    Den viktigste forskjellen som jeg ser til nå er at ved bruk av HDMI kabelen på 1910 boksen så resetter boksen seg selv, eller må skrus av med strømledningen dersom tv'en har vært av. Utrolig plagsomt med den laaaaange boot tiden som er der.

    Hadde PVR boksen hatt samme problem skulle LYSE fått den rett i retur.
    Problemet på 1910 boksen kan man leve med, da den havner for ungene i kjelleren

  2. #642
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2008
    Poster
    46
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av norx
    Har fått i hus den nye PVR boksen. Til nå virker den bra. Faktisk mye bedre en 1910 boksen.
    Den viktigste forskjellen som jeg ser til nå er at ved bruk av HDMI kabelen på 1910 boksen så resetter boksen seg selv, eller må skrus av med strømledningen dersom tv'en har vært av. Utrolig plagsomt med den laaaaange boot tiden som er der.

    Hadde PVR boksen hatt samme problem skulle LYSE fått den rett i retur.
    Problemet på 1910 boksen kan man leve med, da den havner for ungene i kjelleren
    Jeg har en tidlig 1960.
    Den har det samme problemet som 1910 vedr. HDMI-tilkobling.
    Når er din 1960 produsert? (Skjønner jeg må få byttet min...)
    :-D
    Sven

  3. #643
    Newcomer
    Medlem siden
    Apr 2008
    Poster
    1
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det kan være at du fikk 1960 boksen rett rundt softwareoppdatering og at du derfor ikke får hdmi feilen. Denne oppdateringen gjelder alle boksene, men jeg tror at den rulles ut per partner, så det er ikke alle som har fått den ennå. I tillegg til å ta det meste av HDMI-problemer korter den også ned på zappetid :-)

    Den er et steg i riktig retning. Merker stor forskjell :-D

  4. #644
    Intermediate oyvindk sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2005
    Poster
    787
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av dacr0w
    ... men jeg tror at den rulles ut per partner, så det er ikke alle som har fått den ennå.
    Jeg tror ikke det er riktig, jeg mener ganske bestemt at softwaren legges ut samtidig til alle (ligger sentralt hos Lyse). Det skader uansett ikke å reboote boksen, siden det ikke alltid er slik at oppdateringer blir automatisk lagt inn. Ved reboot blir alltid siste tilgjengelige software hentet.

    Versjonsstrengen på siste software indikerer en dato tidlig i april, mener jeg å huske. Tror det er rundt en uke siden den kom ut, så har du eldre software enn det så er det bare å reboote boksen (gjelder alle typer Altibox-dekodere). Forbedret zappetid er veldig merkbart her hos meg, både på 1960-boksen og 1710-boksen.

  5. #645
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2008
    Poster
    46
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av oyvindk
    <snip>
    Tror det er rundt en uke siden den kom ut, så har du eldre software enn det så er det bare å reboote boksen (gjelder alle typer Altibox-dekodere). Forbedret zappetid er veldig merkbart her hos meg, både på 1960-boksen og 1710-boksen.
    Hurraa!!
    8. april var datoen, og nå er – som dere sier – HDMI-problemet borte!

    Takk takk.
    :-D
    Mvh Sven

  6. #646
    Intermediate oyvindk sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2005
    Poster
    787
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av svensen
    Hurraa!!
    8. april var datoen, og nå er – som dere sier – HDMI-problemet borte!

    Takk takk.
    :-D
    Mvh Sven
    Flott at du ble kvitt problemet ditt!

    Bare et lite apropos: Jeg tror du har lest firmware-datoen baklengs (forlengs blir baklengs). Hos meg står det 080401, som nok betyr 01/04-2008. Altså 1. april, ikke 8. april.

  7. #647
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2008
    Poster
    46
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av oyvindk
    Flott at du ble kvitt problemet ditt!

    Bare et lite apropos: Jeg tror du har lest firmware-datoen baklengs (forlengs blir baklengs). Hos meg står det 080401, som nok betyr 01/04-2008. Altså 1. april, ikke 8. april.
    Hehe – aprilsnarr!
    :-D

  8. #648
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2008
    Poster
    6
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av oyvindk
    Det skader uansett ikke å reboote boksen, siden det ikke alltid er slik at oppdateringer blir automatisk lagt inn. Ved reboot blir alltid siste tilgjengelige software hentet..
    Til nå har jo boksen klart reboot'en selv hver gang en skrudde av tv'en :-)

    Er det fremdeles lyd problemer på noen av HD kanalene ved bruk av HDMI kabelen? Jeg sa opp HD kanalene når jeg måtte bruke ekstern forsterker.

  9. #649
    Intermediate DrErling sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2003
    Poster
    4,087
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hmm, hjem og reboote altså... Burken min har stått på siden tidenes morgen!

  10. #650
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2008
    Poster
    46
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av norx
    Til nå har jo boksen klart reboot'en selv hver gang en skrudde av tv'en :-)
    Ja, men jeg måtte faktisk ta strømmen fra den for at den skulle laste inn siste versjon.

    Mvh Sven

  11. #651
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2006
    Poster
    57
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av norx
    Til nå har jo boksen klart reboot'en selv hver gang en skrudde av tv'en :-)

    Er det fremdeles lyd problemer på noen av HD kanalene ved bruk av HDMI kabelen? Jeg sa opp HD kanalene når jeg måtte bruke ekstern forsterker.
    Jeg har fremdeles problemer med lyd over HDMI på de kanalene som sender Dolby Digital. Må bruke SPDIF for å få lyd fra disse. PCM-lyd virker bra over HDMI.

    J

  12. #652
    Newcomer Full-HD sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2008
    Poster
    9
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Angry Hd Pvr ?

    Se: TEST: Hvem har den beste HD-PVR-en? - teknofil.no

    "Den kan motta, men dessverre ikke lagre HD-programmer. PVR-en fra Altibox har 160 GB harddisk. "

    Møkka box... fra Lyse

  13. #653
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2006
    Poster
    57
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Discovery HD borte?

    Er det noen fler som har mistet Discovery HD? Får bare svart skjerm nå jeg velger kanalen.

    Og er det noen som vet om det noen gang kommer en EPG for HD-kanalene? Er like før jeg avbestiller pakka. Har heldigvis endelig fått DD-lyd på SilverHD.


    J.

  14. #654
    Administrator Ak sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    13,124
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Er det noen fler som har mistet Discovery HD? Får bare svart skjerm nå jeg velger kanalen.
    Samme her... Ingen bombe egentlig. Lyse later ikke å ha helt kontroll på hva de driver med...

  15. #655
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2008
    Poster
    13
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    HD-tilbudet er alt for dårlig. Husker ikke sist jeg så et program på en av HD-kanalene, så jeg skjønner ikke helt hvorfor jeg gidder å bruke penger på det. At EPG-funksjonen ikke fungerer på Silver og Discovery gjør det hele enda mer irriterende. For ikke å glemme de evinnelige lydproblemene. Nei, hvis det fortsetter på samme måten vurderer jeg å gå tllbake til parabol igjen. Slik det er nå er det bare internettdelen som egentlig duger. (NTE bredbånd her)

  16. #656
    Intermediate Ingeniør'n sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2005
    Poster
    4,105
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Full-HD
    Se: TEST: Hvem har den beste HD-PVR-en? - teknofil.no

    "Den kan motta, men dessverre ikke lagre HD-programmer. PVR-en fra Altibox har 160 GB harddisk. "

    Møkka box... fra Lyse
    Er ikke en HD film på ca 30Gig så noe får man vel plass til. Er det ikke bare å åpne boksen å sette i en større disk . Sikkert ikke lett men er det noen som har prøvd noe slikt. Ofte tas det fantasipriser for litt større kapasitet selv om harddisker i dag er billig.

  17. #657
    Intermediate
    Medlem siden
    Jul 2007
    Poster
    1,276
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Full-HD
    Se: TEST: Hvem har den beste HD-PVR-en? - teknofil.no

    "Den kan motta, men dessverre ikke lagre HD-programmer. PVR-en fra Altibox har 160 GB harddisk. "

    Møkka box... fra Lyse
    Som om den dritten som går på HD kanalene er verdt å ta opp?!?

  18. #658
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2007
    Poster
    58
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Dr. MoHo
    HD-tilbudet er alt for dårlig. Husker ikke sist jeg så et program på en av HD-kanalene, så jeg skjønner ikke helt hvorfor jeg gidder å bruke penger på det. At EPG-funksjonen ikke fungerer på Silver og Discovery gjør det hele enda mer irriterende. For ikke å glemme de evinnelige lydproblemene. Nei, hvis det fortsetter på samme måten vurderer jeg å gå tllbake til parabol igjen. Slik det er nå er det bare internettdelen som egentlig duger. (NTE bredbånd her)
    Må bare si meg totalt enig med deg. HD tilbudet er direkte dårlig så jeg vurdere å skifte til parabol igjen fra juni da canal digital inkluderer HD kanalene i entertainpakken sin....

  19. #659
    Intermediate
    Medlem siden
    Jul 2007
    Poster
    1,276
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Akita
    Må bare si meg totalt enig med deg. HD tilbudet er direkte dårlig så jeg vurdere å skifte til parabol igjen fra juni da canal digital inkluderer HD kanalene i entertainpakken sin....
    Vurderer det samme selv, nå som CD også har fått TV3. Eneste fordelen med Lyse er serdeles gunstig prising når man har flere TV`er. Med fire som jeg har, blir jeg rana av CD.

  20. #660
    Newcomer HJS sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2008
    Poster
    18
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Noen som aner når Lyse/NTE åpner HD-kanalene for alle uten å ta seg ekstra betalt? Canal pluss åpner vel 1. mai, etter hva jeg hører...

Side 33 av 54 FørsteFørste ... 3 13 23 29 30 31 32 33 34 35 36 37 43 53 ... SisteSiste

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •