4K materiale og avspiller? - Side 3

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Side 3 av 3 FørsteFørste 1 2 3
Viser resultater 41 til 42 av 42
 1. #41
  Intermediate LL sin avatar
  Medlem siden
  Jul 2003
  Poster
  2,904
  Takk & like
  Nevnt
  1 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Sitat Opprinnelig postet av Dumbo Vis post
  Det kan jo se ut som Sony satser en del på 4K.

  http://store.sony.com/sony-4k-ultra-...D=A:6155355:CJ

  Men denne saken fungerer vel kanskje kun i USA?
  Denne kommer kun til å fungere i USA og vil 99% sikkert ikke blir lansert i Europa. Hvis den er slik som forgjengeren er det også ganske vanskelig å få tilgang til fra utenfor USA (men det er mulig om man vet hva man holder på med). Det er en kar fra Australia på AVS som benytter sin derfra. Det andre negative med denne tjenesten er at filmene kun ser litt bedre ut enn Blu-ray og i tillegg støtter tjenesten ikke HD-lyd - som selvfølgelig er helt idiotisk fra et entusiast perspektiv (som er akkurat de kunden som de skal selge produktet til). Bra bilde og bra lyd (blu-ray) vs. kanskje litt bedre bilde og ganske mye dårligere lyd (Sony 4K tjeneste). Dårlig kunde-/behovsanalyse anyone?

  Den siste fiaskoen er at boksen (i hvert fall forgjengeren, men sannsynligvis også denne) KUN fungerer på Sony TV'er og projektorer. Ingen andre merker støttes. Produktet må også ha HDCP v2.2, så der gir de fingeren til alle førstegenerasjonskunder.

  Europa (i hvert fall UK) må ta til takke med en boks som kun har tilgang til Netflix og ikke noe som helst annet. Denne har de samme begrensningene i forhold til Sony TV'er og HDCP.

  Personlig er jeg litt negativ til hvordan Sony klarer å sløse bort denne muligheten til å ta markedet med storm ved å amputere løsningen på en sånn måte og ikke engang forsøke å lansere produktet utenfor USA.

 2. #42
  Intermediate LL sin avatar
  Medlem siden
  Jul 2003
  Poster
  2,904
  Takk & like
  Nevnt
  1 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Sitat Opprinnelig postet av lygren Vis post
  ...vi får bare håpe at Sony klarer å finne ut av rettighetssurret de sliter med i Europa og etterhvert lanserer denne løsningen også her til lands... Dette er jo absolutt riktig retning for Sony, altså streaming i høy kvalitet i stedet for nytt fysisk Blu-ray-format som jo markedet allerede har vist i all tydelighet at ikke er ønsket distribusjonsform (kraftig nedgang i salget).
  Ser du er litt mer positiv enn meg. Det er et steg på veien, men ikke slik Sony gjør det for øyeblikket.

  Jeg mener forøvrig også at nedlasting av film i høy kvalitet (altså download og ikke streaming) er den rett løsningen for film i høy kvalitet. Gi folk muligheten for å velge. Det er ikke noen grunn til at samme boks ikke kan gjøre begge deler, altså streame for dem som ønsker det (i en lavere kvalitet) og nedlasting for dem som vil ha noe som er bedre.

Side 3 av 3 FørsteFørste 1 2 3

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere meldingene dine
 •