Ingen lyd gjennom HDMI hjelp

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 14 av 14
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2010
    Poster
    11
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Ingen lyd gjennom HDMI hjelp

    Hei,

    Får ikke lyd gjennom hdmi på tvet mitt. Har en ny samsung led tv 40" 6005.

    Bærbaren min (alienware m15x) har egentlig en displayport og ikke hdmi. men har en adapter som forvandler den til hdmi. har satt displayporten som "default" kilde som lydsignal. og det viser i windows at det er "lydbølger".

    Skjønner ingenting, får jo fint bildet ellers.

    Håper noen har vært borti dette før.
    setter pris på alle svar.

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2010
    Poster
    231
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hvliklet Skjermkort er det du har? Støtter det lyd? er drivere innstalert? og, er Hdmi satt som standard for lydsignal i windows

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2010
    Poster
    11
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har nvidia 260gtx.. ja den støtter lyd. og displayport er satt som standard i windows.

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2009
    Poster
    277
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det kan forekomme at ulike komponenter støtter ulike versjoner av hdmi. Kanskje TV-en din ikke støtter samme versjon som pc-en din? Du kan jo også prøve å bytte kabel.

    Ellers kan du sjekke om kabel eller porter har slitasjeskader, dette kan forekomme ved mye "innplugging" og "utplugging":-D

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2010
    Poster
    231
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hdmi 1.3 burde ihvertfal støtte det meste. Hadde selv noen problemer med dette en gang. viste seg at jeg måtte innstalere en HDMI driver til lydkortet (realtec ting)
    +En lyddriver til skjermkortet. Har du mulighet til å bytte kabel eventuelt tilkoble den til en annen tv? er også ett stort spekter av bithastigheter etc. pass på at du sender ut ett lydsignal som Tven forstår. 2ch 44000hz 448 f.eks

  6. #6
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2010
    Poster
    11
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    er nokk ingen slitasje skader.. hdmi kablene er helt nye samt tv og data.. har prøvd flere hdmi kabler. kablene er sertifisert for hdmi 1.3c det er displayport adapteren og tven og.

  7. #7
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2010
    Poster
    231
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Da er det nok instillingene på dataen. kan du spille av musikk fra pc til tv gjennom hdmi?

  8. #8
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2010
    Poster
    11
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Nei, det er vell det som e problemet. når jeg åpner f.eks Win media player og spiller av en film elr mp3.. så viser det "lyd signaler" på volum mikseren. men kommer ikke gjennom til tven rart nokk.

    Bildet er jo tipptopp.. har sjekket alle instillingene på tv og alt er som d skal. har lest i manualen i tillegg uten hell.

  9. #9
    Intermediate CavaleraRules sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2004
    Poster
    4,312
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Du har også sjekket at du bruker riktig HDMI-inngang på TV (antakelig HDMI-1)? Og at den er innstilt til PC-inngang (hvis mulig å velge)?

  10. #10
    Intermediate KIMSIZE sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2006
    Poster
    1,381
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Anakta
    Hei,

    Får ikke lyd gjennom hdmi på tvet mitt. Har en ny samsung led tv 40" 6005.

    Bærbaren min (alienware m15x) har egentlig en displayport og ikke hdmi. men har en adapter som forvandler den til hdmi. har satt displayporten som "default" kilde som lydsignal. og det viser i windows at det er "lydbølger".

    Skjønner ingenting, får jo fint bildet ellers.

    Håper noen har vært borti dette før.
    setter pris på alle svar.
    Og hvilken kabel bruker du til lyd da?
    Displayport = kun bilde
    Det er rett og slett ikke noe lyd i denne utgangen hvis det kun er denne du bruker.

  11. #11
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2010
    Poster
    11
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av CavaleraRules
    Du har også sjekket at du bruker riktig HDMI-inngang på TV (antakelig HDMI-1)? Og at den er innstilt til PC-inngang (hvis mulig å velge)?
    Ja har prøvd alle

  12. #12
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2010
    Poster
    11
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av KIMSIZE
    Og hvilken kabel bruker du til lyd da?
    Displayport = kun bilde
    Det er rett og slett ikke noe lyd i denne utgangen hvis det kun er denne du bruker.
    bruker hdmi kabel som er koblet til en adapter som går inni displayporten. Og joda displayport støtter lyd:-) er vell egentlig bare mac datene som bare kjører bilde.

  13. #13
    Intermediate hygen sin avatar
    Medlem siden
    May 2005
    Poster
    3,330
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Anakta
    bruker hdmi kabel som er koblet til en adapter som går inni displayporten. Og joda displayport støtter lyd:-) er vell egentlig bare mac datene som bare kjører bilde.

    se over instillinger til NVIDIA Control Panel for å aktivere lyd

    Realtek Audio manager for sette riktig lyd ut

  14. #14
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2010
    Poster
    231
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Er garantert noe drivertull eller no slikt. Avinnstaler og innstaler , og få med allt av drivere så blir det nåkk lyd

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •